Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tunch

Yurtdışı ziyaretimde hangi marka ilaçları nereden, nasıl bulabilirim?

Önerilen İletiler

efesarac    24
anabolik.adam, 17 dakika önce yazdı:

tr den tr ye sorun olmayabilir belki ama yurtdışı bence sorun olabilir ya

Yarışmacılar boş mu gidiyor hiç sanmam. Abartı olmadıkça bir kısmını yanına bir kısmını aşağıya yolladığın sürece hiçbir sorun olmaz bence görüp sorsalar bile haftalığık var dersin kim ne bilicek?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sinan35    2

Merhabalar değerli dostlar size bir konuda danışmak istiyorum, yakın arkadaşım Paris e gidecek acaba oradan eczaneden boldenon yada tren gibi steroid alına biliyor mu ? alınıyorsa ne almak daha mantıklı olur ?bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363
Sinan35, 7 dakika önce yazdı:

Merhabalar değerli dostlar size bir konuda danışmak istiyorum, yakın arkadaşım Paris e gidecek acaba oradan eczaneden boldenon yada tren gibi steroid alına biliyor mu ? alınıyorsa ne almak daha mantıklı olur ?bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hayır. Fransa’nın ilaç sistemi çok katı ve ordonance sistemi uygulanıyor. Yüksek kaliteli UG markalar var onları sipariş ettirtebilirsin arkadaşına

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rawbb    0

Merhabalar değerli forum üyeleri,

Almanya’ya tatil için gideceğim ve kaldığım otele hızlı şekilde sipariş verebileceğim kaynaklar hakkında bilgi almak istiyorum. Peptid için Bio Lab’e baktım ancak stok bulunmuyor. Almayı düşündüğüm ürünler PMroid’de de EU domestic kısmında tükenmiş görünüyor.

Bu konuda deneyimi olanların desteklerini bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    2

Türkiye'de sustanon ve rimabalon gibi hani anabolik ilaçlar Almanya'da eczaneden almak yasal mı? Alabileceğimiz anabolikler var mı Almanya'dan?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854
ysf0941, 9 dakika önce yazdı:

Türkiye'de sustanon ve rimabalon gibi hani anabolik ilaçlar Almanya'da eczaneden almak yasal mı? Alabileceğimiz anabolikler var mı Almanya'dan?

alman eczanesinden hava bile alamazsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Reasysq23    0

Selamlar, bu forumda yeniyim ve uzun zamandir hem arastirdigim hem merak ettigim bir konudur bu.

Gördügüm kadariyla gümrük hakkinda farkli farkli paylasimlar var bu forumda, sizin düsünceleriniz veya deneyimleriniz nedir?

Anladigim kadariyla gümrük fazlasiyla sikinti olurken yaninizda birkac flakon getirince sikinti yapmiyolar, ancak asil merak ettigim konu cindeki buyuk tedarikcilerden veya avrupadaki driada dan falan siparis gecmek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854

daha temudan kıyafet alamıyorsun dostum ne steroidi ne peptidi? İstersen dene giden 100 150 doların olur, merakın gider en azından. 

Ülkeye giren her paket açılıyor, inceleniyor ve fatura isteniyor. Çoğu satıcı Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Yapıyorsa da garanti vermiyor, yani geçmeyeceğinin onlar da farkında. Ayrıyetten flakonlar X-ray'de ötüyor.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Reasysq23    0
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

apıyorsa da garanti vermiyor, yani geçmeyeceğinin onlar da farkında. Ayrıyetten flakonlar X-ray'de ötüyor.

Hocam farkindayim, ama kafami karistiran konular var.

Zamaninda BBA ve bikac tane daha tedarikciyle konustugumda sorunsuz gonderim yaptiklarini, gumrukte kalirsa bile iade veya yeniden gonderim yaptiklarini soylemislerdi.

Ayrıyetten flakonlar X-ray'de ötüyor.

hocam getirenler nasil getiriyor yaninda

tarihinde Reasysq23 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854

valla açık konuşayım sana dostum, getirenler genelde yurt dışı siparişi sık olan kişilerdir. Mesela bulgaristana gider adam oradan getirir, ama eğer araç aranırsa vesaire o zaman tüm ürünlerine el koyuluyor. Uçakla seyahat edip flakon flakon veya kutu kutu getirmek gibi şansın yok. 1-2 kit getirirsin okey ama büyük çoğunluğa izin verilmiyor. Bana kalırsa maksimum 3-5 kit.

Baran Kalaycı dediğin arkadaş liyofize toz satıyor genel itibariyle... O kadar kaliteli ürünleri olduğunu düşünmüyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    8
Reasysq23, 4 dakika önce yazdı:

hocam getirenler nasil getiriyor yaninda

Uçak ile getiriyorsan normal bavul uçak altında getirtebilirsin (3-5kit) çok fazla kontrol olmuyor kabin veya sırt çantası ile getirmede problem olabilir onun dışında kargoyla artık bir şey getirmen imkansız.

15 haziranda güney koreden türkiyeye 3 kit (10lu) ürün getirecek arkadaşım tr uçak altı kayıtlı bagaj ile

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Reasysq23    0

1-2 kit getirirsin okey ama büyük çoğunluğa izin verilmiyor. Bana kalırsa maksimum 3-5 kit.

Sik seyahat ediyorum o yuzden yeterli olabilir aslinda, kalitesiz ürüne 5x bayilmaktan iyidir yüksek ihtimalle

O kadar kaliteli ürünleri olduğunu düşünmüyorum.

Hocam semax selank veya diger burun spreyi formundaki nötropiklere bisey derlermi sizce

Ürünlere el konulsa bile büyük sonuclari olurmu? sicile islenme vesaire

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854
Reasysq23, 4 saat önce yazdı:

Sik seyahat ediyorum o yuzden yeterli olabilir aslinda, kalitesiz ürüne 5x bayilmaktan iyidir yüksek ihtimalle

Hocam semax selank veya diger burun spreyi formundaki nötropiklere bisey derlermi sizce

Ürünlere el konulsa bile büyük sonuclari olurmu? sicile islenme vesaire

likit formdakilere bir sorun olmaz ama dediğim gibi peptid flakonları x-rayde ötüyor. O yüzden el çantasında veyahut üstünde geçirme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854
arsızbela, 24 dakika önce yazdı:

gürcistana gidicem eczaneden reçetesiz testo vb ilaçları reçetesiz temin edebiliyormuyuz 

hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arsızbela    0
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

hayır

oradaki spor salonlarında vb bulsam güvenilir olurmu türkiyeye kıyasla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Gurbetlifting
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnternetten dragon pharma  ve balkan pharmanın ürünlerini buldum fakat bpnin kapandığını biliyorum  farklı adlar ile satılıyor cipandrol gibi bodypharm gibi marklarda var hangilerini önerirsiniz ve bayerin rimosu bitmiş stoklarda onun yerine ne önerirsiniz bir de driox diye bir marka var çok uzattım anlatabilmişimdir umarım.
    • Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.