Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lionis

Veyron pharma vs overdose hk.

Önerilen İletiler

Lionis    1
SAMOtrophin, 15 dakika önce yazdı:

Over trenin etkisi nasıl acetate mı alıyorsun

Evet etkisini beğendim memnumum

ardas, 54 dakika önce yazdı:

sorun yok ilaçlarda östrojen için ya rimo yada boldenon ekleyebilirsin boldenon ağır kaçabilir belki biraz yada femara ekliceksin. yada testo kısıcaksın.

Gün aşırı yarım aromasin koysam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    58

Overdose kullandım Testosu, Nppsi ve Treni güzel çalışıyor fakat. Bolde ve Masteronun E2 ye etki ettiğini görmedim hiç. Ne kadar doludur bilmiyorum. 4 ay kadar boldesini kullandım. E2 hep ref üstüydü. Sonra başka markaya geçtim 25e kadar indirmişti E2yi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    10

Konudan bağımsız haftada 2 armidex 3 armidex önerileri olmuş. 500testo 300 rimo kullanıyorum benim E2 90-100 arası geziyor, kaşıntı batma duygusallık beze sertleşme sorunları tarzı en ufak bir şikayetim yok. Bu yüzden hiçbir şekilde müdahale etmiyorum. Sırf değerlere göre müdahale etmek gerekli mi ? Tamamen hissiyata göre hareket etmek yanlış mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    217
Estel, Şimdi yazdı:

Konudan bağımsız haftada 2 armidex 3 armidex önerileri olmuş. 500testo 300 rimo kullanıyorum benim E2 90-100 arası geziyor, kaşıntı batma duygusallık beze sertleşme sorunları tarzı en ufak bir şikayetim yok. Bu yüzden hiçbir şekilde müdahale etmiyorum. Sırf değerlere göre müdahale etmek gerekli mi ? Tamamen hissiyata göre hareket etmek yanlış mı?

Hissiyata göre hareket etmen gerekli, bir yan etki hissetmiyorsan neden müdahele edeceksin ki? Hiç gerek yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    10
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Hissiyata göre hareket etmen gerekli, bir yan etki hissetmiyorsan neden müdahele edeceksin ki? Hiç gerek yok. 

Konu sahibi arkadaş hiç E2 kaynaklı şikayetlerden bahsetmemiş, direk kan testine göre armidex almaya başlamış gibi algıladım ben o yüzden yazma gereksinimi duydum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lionis    1
Estel, 4 saat önce yazdı:

Konu sahibi arkadaş hiç E2 kaynaklı şikayetlerden bahsetmemiş, direk kan testine göre armidex almaya başlamış gibi algıladım ben o yüzden yazma gereksinimi duydum

E2 şikayerlerim yok sadece referans aralığına çekmeye çalışıyoum bende çalışan hangi marka tren kullansam black dragonda dahil hep öst yükseltti 

Bende armidex öst düşürmüyor garip bir şekilde p yüzden gün aşırı yarım aromasin kullanmaya başladım, şuan libidom enerjim gücüm daha yerinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    982
Lionis, 3.06.2025 - 15:10 yazdı:

Evet etkisini beğendim memnumum

Gün aşırı yarım aromasin koysam

zaten 2 tam içiyormuşsun öyle daha az olur treni acetat mı kullanıyorsun haftada 3 vuruyorsan treni treni vurduğun günler tam iç haftada 3 arimidex test ver 60 küsura düşürmesi lazım düşmemişse birde ekstra yarım ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lionis    1
ardas, 34 dakika önce yazdı:

zaten 2 tam içiyormuşsun öyle daha az olur treni acetat mı kullanıyorsun haftada 3 vuruyorsan treni treni vurduğun günler tam iç haftada 3 arimidex test ver 60 küsura düşürmesi lazım düşmemişse birde ekstra yarım ekle.

Evet acetat kullanıyorum , teşekkür ederim yorumun için

ardas, 34 dakika önce yazdı:

Şuan testoyu 500 den 400e çektim

masteronj 300 den 400 yaptım 

tren sabit 300

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Xssx
      Arkadaşlar merhaba,
      Fiyatlar çok uygun geldi andronun satıcısı Overdose'a göre 2 kat fiyat verdi.
      SORULARIM:
      Overdose markası alıp kullanan var mı? Çalışıyor mu deneyimleriniz paylaşabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde de kullandığım o merdiven altı markayı bırakma kararı aldım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Dianabol 1. SEÇENEK:
      overdose testo e overdose bolde overdose danabol 2. SEÇENEK:
      iran testo e cooper bolde cooper danabol Opsiyonlarımı buraya bıraktım. Küre bu iki seçenekten biri ile devam edeceğim kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    • Yazan: Hakansteo
      Arkadaşlar bu kutuyu ve markayı bilen var mı?
      bilgilendirirseniz sevinirim…

• Yazan: Tr3n
      Optimum ve overdose hk fikir ve düşünceleriniz nedir? Salonun hocasından aldım markasız overdose zannettim bu çıktı. Ortadaki ment trestelone iron pharma onu da farklı göndermiş markalardan fazla beklentim yok.
      ÜRÜN GÖRSELLERİ :

• Yazan: trensetter
      Trenbolone ve Boldenon alacağım.
      TERCİH ETMEYİ PLANLADIĞIM MARKALAR:
      ZPHC OVERDOSE HTP Bu üç markadan hangisini tercih ederdiniz fiyat performans bakımından? Uzun süredir zphc kullanıyorum ama gereksiz pahalı diğer iki markaya göre.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.