Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ak3_bmw

Deus power hk.

Önerilen İletiler

ak3_bmw    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Bu markayı daha önceden duymuş denemiş olan var mı sustanon ipamorelin  mod grf 129 hepsinden 2şer adet kargo ve kargo koruması ile 199 euroya denk geliyor daha önceden hiç streoid almadım. Yorumlarınızı rica ediyorum. 

tirzepatide.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    263

avrupada göreceğin çoğu sporcunun kullandığı marka, referansları çok ve janoshik testleri var. Bence en güvenilir ugllerden birisidir deus, kendim geçen sene trenbolone acetatını denedim ve her şeyi gayet iyiydi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    5

Ben deus medical in testo undekanoat ını getirtmiştim nebido kadar olmasa da gayet iyi... 

Yalnız yurtdışı alışverişinde dikkat etmen gereken çok şey var, birincisi gümrükten reçete istiyorlar, ikincisi ürünler genellikle gümrükten kırık geliyor, üçüncüsü ürünün faturasını istiyorlar bu yeni çıktı... Ayrıca satın aldığın fiyatın yüzde 60 i kadar da vergi ödüyorsun ...

Sanırım gümrükten alamazsın geri döner... Alırsan da büyük ihtimal kırılmış olacak... 

tarihinde Zebra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ak3_bmw    0
Zebra, 23 dakika önce yazdı:

Ben deus medical in testo undekanoat ını getirtmiştim nebido kadar olmasa da gayet iyi... 

Yalnız yurtdışı alışverişinde dikkat etmen gereken çok şey var, birincisi gümrükten reçete istiyorlar, ikincisi ürünler genellikle gümrükten kırık geliyor, üçüncüsü ürünün faturasını istiyorlar bu yeni çıktı... Ayrıca satın aldığın fiyatın yüzde 60 i kadar da vergi ödüyorsun ...

Sanırım gümrükten alamazsın geri döner... Alırsan da büyük ihtimal kırılmış olacak... 

selam ikinizde teşşekür ederim sipariş verirken alt kısımda notunuzu söyleyin diyor bizde gümrük vergisi 30 euro bildiğin gibi ona göre fatura düzenlemelerini rica etsem acaba gümrükten sorunsuz geçer mi? ek olarak Türkiye içinde nerden alabilirim ? (not ilk defa satın alcıam)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    5
ak3_bmw, 2 dakika önce yazdı:

selam ikinizde teşşekür ederim sipariş verirken alt kısımda notunuzu söyleyin diyor bizde gümrük vergisi 30 euro bildiğin gibi ona göre fatura düzenlemelerini rica etsem acaba gümrükten sorunsuz geçer mi? ek olarak Türkiye içinde nerden alabilirim ? (not ilk defa satın alcıam)

Ben iki ay önce aldım ama şimdilik gümrüğe tamamen kısıtlama geldi alman çok zor bence hiç getirtme... Kaçak ürün fatura kesemezler ödemeyi de bitcoin ile yapıyorsun zaten... 

Türkiye'de yok deus ürünleri olsa da alsak keşke.... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    79

ilaç kategorisine giriyor anabolikler, ilaçlar için üst sınır 1500 euro diye biliyorum. tanıdık doktor varsa reçete ile alabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
Zebra, 15 saat önce yazdı:

Bu düzenleme MK677 için de geçerli mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    13
ak3_bmw, 22 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Bu markayı daha önceden duymuş denemiş olan var mı sustanon ipamorelin  mod grf 129 hepsinden 2şer adet kargo ve kargo koruması ile 199 euroya denk geliyor daha önceden hiç streoid almadım. Yorumlarınızı rica ediyorum. 

tirzepatide.png

marka güvenilir ama kargoları berbat netherlands postla gönderiyorlar türkiyeye sipariş vericeksen hiç tavsiye etmem avrupada bile çok uzun sürüyor kargoların gelmesi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    5
KnossosR, 12 saat önce yazdı:

Bu düzenleme MK677 için de geçerli mi?

Onu bilemiyorum kardeşim...  Ama şunu söyleyebilirim bu markalar her ne kadar iyi dense de sonuçta yasadışı üretim yapıyor... Bir seri dolu bir seri boş çıkabiliyor ilaçlar...  O yüzden bu ürünlerde her zaman hüsrana uğramayı göze alman gerekiyor... Benim getirdigim testosteronlarda da her ampul dolu değildi... Bu sektörün kaderi bu ne yazık ki adamlar bir seri dolu çıkarıyor insanlar ikna olunca boş gelmeye başlıyor her üründe böyle eczane ürünleri İran testo sustanon falan dahil... Adamlar bu yolla kazanıyor aslında... 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    42

Mayısta Avrupada olacağım.Bu markanın sarmslarını almayı düşünüyorum.Alırsam yorum geçebilirim istersen.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    13
5-HT, Bir saat önce yazdı:

Mayısta Avrupada olacağım.Bu markanın sarmslarını almayı düşünüyorum.Alırsam yorum geçebilirim istersen.

Bu arada ben buydeustan alışveriş yaptım deuspowerın kargosu daha iyi olabilir. Sarms alıcaksan biolabı öneririm fiyatları çok iyi.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    42
berkay16, 6 saat önce yazdı:

Bu arada ben buydeustan alışveriş yaptım deuspowerın kargosu daha iyi olabilir. Sarms alıcaksan biolabı öneririm fiyatları çok iyi.

Teşekkürler o markayıda düşünüyodum.Biolabı denediniz mi veya çevrenizde deneyen var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Zebra, 20 saat önce yazdı:

Onu bilemiyorum kardeşim...  Ama şunu söyleyebilirim bu markalar her ne kadar iyi dense de sonuçta yasadışı üretim yapıyor... Bir seri dolu bir seri boş çıkabiliyor ilaçlar...  O yüzden bu ürünlerde her zaman hüsrana uğramayı göze alman gerekiyor... Benim getirdigim testosteronlarda da her ampul dolu değildi... Bu sektörün kaderi bu ne yazık ki adamlar bir seri dolu çıkarıyor insanlar ikna olunca boş gelmeye başlıyor her üründe böyle eczane ürünleri İran testo sustanon falan dahil... Adamlar bu yolla kazanıyor aslında... 

UGL'ler hammadde pahalı olduğu için boş ilaç üretmiyor. Hammaddeye ulaşamayanlar boş ilaç üretiyorlar. Bir adet flakona giren hammaddenin masrafı birkaç doları geçmiyor. Toplu alırsan daha da ucuza geliyor. Yağı, flakonu, işçiliği, solventi filan hammaddeden kat kat daha pahalıya geliyor. İsim yapmış UGL'ler bile boş parti üretmiyorken sence eczaneler böyle bir riske girer mi?

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    13
5-HT, 2 saat önce yazdı:

Teşekkürler o markayıda düşünüyodum.Biolabı denediniz mi veya çevrenizde deneyen var mı?

Ben cjc/ipa blend kullanıyorum arkadaşım da cjc dac kullanıyor çalışıyor gibi duruyo benim uyku kalitem baya arttı.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.