Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trensetter

Kürüme deca dahil etmeyi planlıyorum! önerilerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

trensetter    9

Merhaba herkese,

Şuan aktif olarak 6 haftadır. Gidişattan ve sonuçlardan memnunum. (alt biraz yüksek sadece)

KÜR İÇERİĞİM:

• 300 test cyp
  • 300 bolde
  • 200 tren hex

SORULARIM:

• Deca eklersem kaç mg eklemeliyim?
  • Sizce ne yapmalıyım?

SORU ALT METİN AÇIKLAMASI:

3 ay önce bacağımı kırdığım için (eklem bölgesinden) takır tukur ses çıkarıyor yürürken kemik sürtüyor sanki. bu yüzden deca eklemek istiyorum fakat 4 ilaç fazla mı olur bilemiyorum. tren ile deca aynı anda kullanmaktan korktuğumdan değil de boldenon da var diye çekiniyorum. ( daha önce kısa bi süre aynı anda tren deca kullandım fena bi kütle koymuştum)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    251

deca temiz ilaçtır, vücuda yan etkisi sanıldığından çok çok azdır. Bana göre blast/cruise farketmeksizin kesilmeden kullanılabilir. Eklemde yaşadığın sorun için haftalık 50 mg bile fazlasıyla yeterli olacaktır. Ancak decayı tedavi amaçlı kullanmanı önermem, her ne kadar yan etkisi az olsa da gerek yarı ömrünün uzunluğu gerek de prolaktin yatkınlığı sebebiyle kürüne eklemekten korkuyorsan 25-50 mg eklemek yerine hiç ekleme. Bunun yerine TB-BPC tarzı kombinler tercih edebilirsin. Ancak yerinde olsam bu küre 300 de deca eklerdim. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    9
Fuhrer, 19 dakika önce yazdı:

deca temiz ilaçtır, vücuda yan etkisi sanıldığından çok çok azdır. Bana göre blast/cruise farketmeksizin kesilmeden kullanılabilir. Eklemde yaşadığın sorun için haftalık 50 mg bile fazlasıyla yeterli olacaktır. Ancak decayı tedavi amaçlı kullanmanı önermem, her ne kadar yan etkisi az olsa da gerek yarı ömrünün uzunluğu gerek de prolaktin yatkınlığı sebebiyle kürüne eklemekten korkuyorsan 25-50 mg eklemek yerine hiç ekleme. Bunun yerine TB-BPC tarzı kombinler tercih edebilirsin. Ancak yerinde olsam bu küre 300 de deca eklerdim. 

hocam aslında korktuğum tek kısım 3 ayrı ilacın organlarıma fazla yük bindirmesi özellikle kalp ve damar sağlığımı olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum onun dışında diğer sorunlarla başa çıkabilirim (dick vs önemli değil benim için düzeliyor). 250-300 civarı ekleyebilirim o halde?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    223

Bircok kez bu şekilde kür hatta cok cok daha agırlarını yaptım asla önermem cok zorluyor gerek organları gerek beyni hani tecrüben yoksa derin anlamda şakaya gelmez tansiyon sorunuda yaşarsın bu ilaçlarla demedi deme ciddi anlamda bilgi sahibi değilsen yapma sprun yaşarsın bak bu kesin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    9
Yusufdemir1995, 1 dakika önce yazdı:

Bircok kez bu şekilde kür hatta cok cok daha agırlarını yaptım asla önermem cok zorluyor gerek organları gerek beyni hani tecrüben yoksa derin anlamda şakaya gelmez tansiyon sorunuda yaşarsın bu ilaçlarla demedi deme ciddi anlamda bilgi sahibi değilsen yapma sprun yaşarsın bak bu kesin

aslında tecrübem var ama üçünü aynı anda hiç kullanmadım, korktuğum şeyleri yazmışsınız (tansiyon,organların yorulması) bunlar dışında psikolojik olarak baş edebilirim zaten aktif olarak diazepam kullanıyorum (reçeteli şekilde) kuş gibiyim :)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    5

eklemler için 25-50mg uzun ester deca olabilir ama tb+bpc peptid kombini çok daha mantıklı olur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.311

Bence deca ekleme biraz ağır olur. Bpc ve tb500 ekle çok daha iyi olur senin için. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    251
trensetter, 3 saat önce yazdı:

hocam aslında korktuğum tek kısım 3 ayrı ilacın organlarıma fazla yük bindirmesi özellikle kalp ve damar sağlığımı olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum onun dışında diğer sorunlarla başa çıkabilirim (dick vs önemli değil benim için düzeliyor). 250-300 civarı ekleyebilirim o halde?

@Yusufdemir1995'in dediği gibi sorunlar yaşayabilirsin, bana kalırsa NPP ile dene hem sağlık sorunu yaşarsan kısa sürede ilacı çıkartırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    31
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

@Yusufdemir1995'in dediği gibi sorunlar yaşayabilirsin, bana kalırsa NPP ile dene hem sağlık sorunu yaşarsan kısa sürede ilacı çıkartırsın.

ace+npp hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    251
h4runx, 45 dakika önce yazdı:

ace+npp hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

bana kalırsa vücut geliştirmenin en iyi formüllerindendir. Mantıklı, ancak sana uygun olması için bizi bilgilendirmelisin. Varsa kür günlüğünü bizimle paylaşmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM: (12 HAFTA)
      Pazartesi testo+deca: 0.5 + 0.75 Perşembe testo+deca: 0.5 + 0.75 Anapolon : Her gün 2 tab (50 gün boyunca) SORULARIM:
      Anapolon 50 gün fazla mı? Yoksa 5-6 hafta kullanıp bırakayım mı?  Kürümde yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mı? Görüş ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: Sscry
      Arkadaşlar merhabalar herkese,
      Steroid kullanımı sonrası  3-4 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum test yaptırıcam hangi testleri yaptırmam gerekiyor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: okanngkc
      Merhaba arkadaşlar, selamlar
      Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
      KİŞİSEL VERİLERİM
      BOY: 187
      KİLO: 95
      KÜR PLANLAMAM
      TEST. E 500MG 
      DECA 300MG 
      BOLDENONE 400MG
      KORUYUCU VE VİTAMİNLER
      NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2

Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 

• Yazan: Altıngenetik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      NPP hakkında net bilgi bulamadım, bilgisi olan arkadaşların konu altında yorumlarını ve bilgilerini paylaşmasını rica ederim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Darknessot
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      SORULARIM:
      Etkisi nedir? Etkisi nasıldır? Kullanlar nasıl tavsiye eder misiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.