Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

knownmee

Kürümün 3. hafta kan değerlerine göre referans dışı parametreleri nasıl kontrol altına alabilirim?

Önerilen İletiler

knownmee    1

Merhaba değerli hocalarım arkadaşlarım,

Kürümün 3. haftasındayım test verdim değerlerime göre nasıl bir tedavi uygulamalıyım?

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg Testosteron Enanthate
  • 200 mg Npp
  • 200 mg Masteron

GÜNCEL KAN TESTİM:

tahlil2.png tahlil1.png k6.png.89c75cc29c27fab5ad6c854e8ed55a35.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.621
  1. Kullandığın markayı söyler misin?
  2. Günde ne kadar su içiyorsun?
  3. Omega 3 kullanıyor musun ne kadar?
  4. Tedaviden kastın nedir? Pct mi istiyorsun yoksa değerleri toparlamayı mı kastettin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Diver, 2 dakika önce yazdı:
  1. Kullandığın markayı söyler misin?
  2. Günde ne kadar su içiyorsun?
  3. Omega 3 kullanıyor musun ne kadar?
  4. Tedaviden kastın nedir? Pct mi istiyorsun yoksa değerleri toparlamayı mı kastettin?

kullandığım marka humax  

günde 5-6 litre su içiyorum 

omega 3 sabah ve akşam olmak üzere 1 er tane içiyorum 

kürüme devam ediyorum yaklaşık 10 hafta devam edeceğim. değerlerimi toplamak istiyorum hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35

Kendimde benzer sorunlar yaşıyordum himalaya cystone ve abana kullanıyorum bi süredir + olarak yeşillik tüketimini arttırdım değerler gittikce düzeliyor. Sağlıksız yağ yememeye özen göster

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35

Prolaktin için bişey yapmana gerek yok. Bi sonraki enjeksiyon gününden önceki akşam yarım arimidex iç durumunu gözlemle ona göre bi yarım daha iç. Yan etki hissediyor musun estradioldan?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
colw1n, 16 dakika önce yazdı:

Prolaktin için bişey yapmana gerek yok. Bi sonraki enjeksiyon gününden önceki akşam yarım arimidex iç durumunu gözlemle ona göre bi yarım daha iç. Yan etki hissediyor musun estradioldan?

şuan günde 20mg tamoksifen kullanıyorum onun dışında yan etki hissetmiyorum e2 den , bilirubintotal değerim sizce çokmu yüksek nasıl bi tedavi uygulamalıyım 

tarihinde knownmee tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
knownmee, 46 dakika önce yazdı:

kullandığım marka humax  

günde 5-6 litre su içiyorum 

omega 3 sabah ve akşam olmak üzere 1 er tane içiyorum 

kürüme devam ediyorum yaklaşık 10 hafta devam edeceğim. değerlerimi toplamak istiyorum hocam 

Günde üçe çıkar Omega 3ü. Sadece zeytinyağı kullan. Bol yeşillik tüket öğünlerde bir porsiyon sebze olsun. Karaciğer koruyucu ne kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Günde üçe çıkar Omega 3ü. Sadece zeytinyağı kullan. Bol yeşillik tüket öğünlerde bir porsiyon sebze olsun. Karaciğer koruyucu ne kullanıyorsun?

Nac1200 kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
knownmee, Şimdi yazdı:

Nac1200 kullanıyorum

Bilirubin biraz yüksek bunu dahiliyeciyle bir görüş. Onun kontrol etmesi ultrasonla falan bakması daha doğru olur. Nac yanına 4 hepa ve enginar suyu yada sirkesi ekleyebilirsin. Aktardan deve dikeni tohumu al, akşamdan bir bardağa bir tatlı kaşığı koy üstüne yarım limon sık ve üstünü su ile tamamla. 12 saat beklesin sabah aç karnına suyuyla birlikte tohumu tüket.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Diver, 29 dakika önce yazdı:

Bilirubin biraz yüksek bunu dahiliyeciyle bir görüş. Onun kontrol etmesi ultrasonla falan bakması daha doğru olur. Nac yanına 4 hepa ve enginar suyu yada sirkesi ekleyebilirsin. Aktardan deve dikeni tohumu al, akşamdan bir bardağa bir tatlı kaşığı koy üstüne yarım limon sık ve üstünü su ile tamamla. 12 saat beklesin sabah aç karnına suyuyla birlikte tohumu tüket.

Hocam peki bu referans değerlerim küre devam etmeme engelmi daha 3. Haftadayım 7 haftam daha var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
knownmee, 53 dakika önce yazdı:

Hocam peki bu referans değerlerim küre devam etmeme engelmi daha 3. Haftadayım 7 haftam daha var 

Devam edebilirsin dediklerime dikkat edersen daha sağlıklı edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Devam edebilirsin dediklerime dikkat edersen daha sağlıklı edersin.

hocam peki e2 ve prolaktin değerlerime göre dostinex ve arimideks kullanmalımıyım ? şuan hergün 20mg tamoksifen alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
knownmee, 5 dakika önce yazdı:

hocam peki e2 ve prolaktin değerlerime göre dostinex ve arimideks kullanmalımıyım ? şuan hergün 20mg tamoksifen alıyorum 

Tamoksifen kullanmanı tavsiye etmem kür esnasında. Bizim için değerli olan igf1 baskılıyor.
Kaynak: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1421427/ , https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9641459/ , https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9364247/

tarihinde colw1n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
knownmee, 53 dakika önce yazdı:

Üçünede gerek yok dostum. Ezbere kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101
Diver, 2 saat önce yazdı:

Ağabey bilirubin değerinin tek başına yüksekliği birsey ifade eder mi? Benimde 2.4 değer vardi fakat çok uzun süre aç ve susuz kaldığım için yükseldiğini düşündüm pek onesemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
deluxes, 13 dakika önce yazdı:

Ağabey bilirubin değerinin tek başına yüksekliği birsey ifade eder mi? Benimde 2.4 değer vardi fakat çok uzun süre aç ve susuz kaldığım için yükseldiğini düşündüm pek onesemedim.

yani çok yükselmesi iyi değil sarılık hastalığına kadar gidebiliyor önemli bi değer 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    359
deluxes, 14 dakika önce yazdı:

benim aylardır yüksekti en sonunda doktorum ultrason istedi 2 cmlik koca taş çıktı safra kesesinde şimdi en yakın zamanda ameliyat olacağım dikkate almak lazım :) 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101
EmreGundi, 7 dakika önce yazdı:

benim aylardır yüksekti en sonunda doktorum ultrason istedi 2 cmlik koca taş çıktı safra kesesinde şimdi en yakın zamanda ameliyat olacağım dikkate almak lazım :) 

Ne kadar bir yükseklik bu? 2.4 doktora gösterdiğimde hafif bir yükseliş demişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    359
deluxes, 8 dakika önce yazdı:

Ne kadar bir yükseklik bu? 2.4 doktora gösterdiğimde hafif bir yükseliş demişti.

Herkeste öyle olacak değil tabi ama uzun süre yüksek çıkmaya devam ederse bi ultrasona baktır.

Tarihlere dikkat!! 

IMG_0171.jpeg  IMG_0172.jpeg IMG_0173.jpeg

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101
EmreGundi, 6 dakika önce yazdı:

Herkeste öyle olacak değil tabi ama uzun süre yüksek çıkmaya devam ederse bi ultrasona baktır.

Tarihlere dikkat!! 

IMG_0171.jpeg  IMG_0172.jpeg IMG_0173.jpeg

Haftaya bir baktirmaya gideyim, iyi oldu ogrendigim😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Haftaya bir baktirmaya gideyim, iyi oldu ogrendigim😁

Dostum zaten tahlilleri doktorlardan istiyoruz sonucunda da şu değer aklıma takıldı diye sorabilirsin. Bizler burda sadece tahminde bulunuruz bir uzman kadar olamayız. Bişe olmaz deriz Allah göstermesin sorun çıkar üzülürüz. @EmreGundi geçmiş olsun dostum. Rahatsızlığın örnek oldu bizler için 😅

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Erayerhan
      Merhaba hocalarım,1 ay 7 gündür 500 mg testo e 400 mg rimobolan küründeyim.Şükür herhangi bir rahatsızlığım yok.Kürüme bu perşembe haftalık 200 mg olmak üzere tren e. ekledim.İkinci tren e. Enjeksiyonundan sonra yani bu pazartesi değerlerime baktırmak istiyorum.Kür içi uygun test zamanı son enjeksiyondan kaç gün sonra olmalı ,yoksa biraz daha trenin açılmasını bekleyip testi erteliyim mi ?
      Saygılar
    • Yazan: makro1178
      Değerli arkadaşlarım ve hocalarım ;
      KÜR İÇERİĞİM:
      400mg Test cyp. 200 Mg Masteron KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      C Vitamini Omega 3 ZMA NAC-600 Milk Thistle 4 Hepa Kullanıyorum. Bu süreçte saç sağlığı için ve diğer şeyler için ekstra önereceğiniz bir ürün var mı ?
      Şimdiden herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.
    • Yazan: çağan26
      Merhabalar iyi akşamlar, 
      Kürümün 3. Haftasındayım pazartesi enjeksiyon olup çarşamba günü test verdim sonuçlarım çıktı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testosterone Enanthate 200 mg Masteron Propionate Tahlil sonuçlarımdan memnun değilim rica etsem yorum yapabilir misiniz?
      Not : Formum yağlı ve pek iyi durumda değil ama ilaçların çalışmamasına sebep mi bilemedim 1000 testosteron normal değil gibi geldi.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Yusuftzr
      Merhaba hocalarım,
      Kür sonrası kan tahlili sonuçlarımı sizler eşliğinde yorumlamak istedim.
      KÜR İÇERİĞİM : (12 HAFTA)
      400 mg testesteron propianata  500 mg masteron 300 mg tren asetat  50 mg tiromel (günlük) Şuan kürü bitireli 2 hafta oldu bu süreçte sadece 250 mg testo e ve 250 mg masteron ayrıca 1 tablet 25 mg tromel(t3) alıyorum haftalık (ufak bir dinlenme gibi düşünebiliriz) Kan değerlerim daha da düzeldiğinde yeni bir kür ve ya pct yapıp bir süre ara verip vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum sizin görüşünüzü merak ediyorum. 
      SORULARIM:
      T3 u bırakıp devam etmeyecektim kür boyu 50 mg aldığım için kür bitimi direk kesmek istemedim 2 hafta kadar 25 mg kullanıp bırakacaktım ki t4 seviyenim biraz düşük olduğunu gördüm acaba levitron gibi (t4) seviyelerini takviye etmeme gerek var mı ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      7 yıldır bu spordayım 3 yıldır bir çok kür girdim Boyum:182 Kg:97 Yağ oranım ortalama hafif ilk dört karın kası hafif göz kırpan şekilde belim 88 cm  KAN DEĞERİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.