Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Savaş sefil

Sertleşme sorunları yaşıyorum! sebebi ve çözümü ne olabilir?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 aydır only Testo enanthate olucak şekilde pazartesi perşembe 1er ml toplam 500mg olucak şekilde enjeksiyon oluyorum ilk defa steroid kullanıyorum sertleşme problemleri yaşıyorum sebebi ne olabilir ilaçtan önce de vardı şuan daha fazla yaşıyorum kan testim sonuçlarımda total ve serbest Testo da yüksek çıktı sebebi ne olabilir 2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum yoksa şuan da bırakmalı mıyım ?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    165
gönderildi (düzenlendi)

20 yaşında birinin kür öncesi ereksiyon problemi yaşaması daha ciddi bir sorun olabilir profesyonel yardım almanızı öneririm.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.246

Kür öncesi ve yakın tarihli testlerini buraya atar mısın? Rakamlar üzerinden gidelim. Ve senin hakkında daha çok bilgi lazım. Boy, Kilo, Yağ oranı, Spor ve kür geçmişi, sağlık geçmişi vs vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34, 14 saat önce yazdı:

20 yaşında birinin kür öncesi ereksiyon problemi yaşaması daha ciddi bir sorun olabilir profesyonel yardım almanızı öneririm.

Çok haklısınız doktora gitmiştim tabi ki bana kalıcı bir çözüm olucak şekilde yardımcı olmadı multivitaminler ve ilişkiye gireceğim zaman günü kurtarmalık ilaçlar yazdı bende o şekilde devam ediyordum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    76

Kür öncesi ve kür içi kan tahlillerinizi(hormon) paylaşabilir misiniz? Hormonlarda problem varsa tedavi olmanız gerekir günü kurtarmalık ilaçlar bu yaşlarda kullanılmamalı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

Kür öncesi ve yakın tarihli testlerini buraya atar mısın? Rakamlar üzerinden gidelim. Ve senin hakkında daha çok bilgi lazım. Boy, Kilo, Yağ oranı, Spor ve kür geçmişi, sağlık geçmişi vs vs.

Sağlık açısından bu güne kadar bir probleme rastlamadım bildiğim bir hastalığım yok hocam. 188 91 kg’ım şuan da kür geçmişim hiç yok ilk defa deneyimliyorum ve sporu da düzenli olarak hiç devam ettiremedim hep başla bırak başla bırak şeklindeydi kür öncesi ve kürdeyken ki sonuçları da ekledim referans aralığında olmayan sonuçların bazılarında referans aralığı diyor sanırsam sistemsel bir hata ama değerleri gözüküyor durum bu şekilde 

IMG_3003.png IMG_3004.png IMG_3005.png IMG_3006.png    

tarihinde Savaş sefil tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.246
Savaş sefil, 25 dakika önce yazdı:

Sağlık açısından bu güne kadar bir probleme rastlamadım bildiğim bir hastalığım yok hocam. 188 91 kg’ım şuan da kür geçmişim hiç yok ilk defa deneyimliyorum ve sporu da düzenli olarak hiç devam ettiremedim hep başla bırak başla bırak şeklindeydi kür öncesi ve kürdeyken ki sonuçları da ekledim referans aralığında olmayan sonuçların bazılarında referans aralığı diyor sanırsam sistemsel bir hata ama değerleri gözüküyor durum bu şekilde 

1 tane arimidex al. 2 gün sonra duruma bakalım. 4 gün sonra düzelmedi ise 1 arimidex daha alalım. Eğer bu sorunumuzu çözerse (ki çözer) kürümüze masteron eklememiz gerekir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

1 tane arimidex al. 2 gün sonra duruma bakalım. 4 gün sonra düzelmedi ise 1 arimidex daha alalım. Eğer bu sorunumuzu çözerse (ki çözer) kürümüze masteron eklememiz gerekir.

Tamamdır teşekkürler şuan alıyorum sizi bilgilendireceğim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 10.04.2025 - 16:09 yazdı:

Hocam merhabalar dediğiniz gibi yaptım ve sorun tamamen çözüldü teşekkür ederim öncelikle,fakat Masteron kullanmaktan biraz çekiniyorum açıkçası yan etkileri düşündürüyor saçlarım dökülsün hiç istemiyorum önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır bu konuda ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.246
Savaş sefil, 9 dakika önce yazdı:

Hocam merhabalar dediğiniz gibi yaptım ve sorun tamamen çözüldü teşekkür ederim öncelikle,fakat Masteron kullanmaktan biraz çekiniyorum açıkçası yan etkileri düşündürüyor saçlarım dökülsün hiç istemiyorum önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır bu konuda ?

E2 kontrol altında tuttuğunda DHT biraz daha yükselir. Yada DHT aldığında E2 kontrol altına girer. Her koşulda saç dökülmesi hızlanır. Sadece testosteron enjeksiyonu, E2 150 iken bile saç dökülmesini hızlandırır. Saçlarınla vedalaşmaktan korkuyorsan gerçekten anabolik kullanmanı önermem. Genetiğinde varsa gider çünkü. :) 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 14 dakika önce yazdı:

E2 kontrol altında tuttuğunda DHT biraz daha yükselir. Yada DHT aldığında E2 kontrol altına girer. Her koşulda saç dökülmesi hızlanır. Sadece testosteron enjeksiyonu, E2 150 iken bile saç dökülmesini hızlandırır. Saçlarınla vedalaşmaktan korkuyorsan gerçekten anabolik kullanmanı önermem. Genetiğinde varsa gider çünkü. :) 

Haklısınız hocam.Son olarak aklımdakini sorayım boldenon da anti-östrojen diye biliyorum yanılıyorsam düzeltin.Bir arkadaşım da bu sebeple kürüne eklemişti fakat onda işe yaramamıştı denemeye değer mi,kullanması masterondan daha makul geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.246
Savaş sefil, Şimdi yazdı:

Haklısınız hocam.Son olarak aklımdakini sorayım boldenon da anti-östrojen diye biliyorum yanılıyorsam düzeltin.Bir arkadaşım da bu sebeple kürüne eklemişti fakat onda işe yaramamıştı denemeye değer mi,kullanması masterondan daha makul geliyor.

Anti demeyelim. Bazı bünyelerde E2 düşürebiliyor diyelim. Gözlemlerime göre normalde kilo almakta zorlananlarda özellikle düşürebiliyor hatta sıfırlayabiliyor. 

Arkadaşında gerçekten işe yarayıp yaramadığını ise ilacını gerçekten dolup olup olmadığını bildiğimizde ancak konuşabiliriz. Ayrıca boldenon getirisine göre götürüsü çok bir anaboliktir ve asla önermem. Masteron ise direk nokta atışı, amaca uygun, karaciğer ve böbreklere külfetsiz bir ilaç.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 6 dakika önce yazdı:

Anti demeyelim. Bazı bünyelerde E2 düşürebiliyor diyelim. Gözlemlerime göre normalde kilo almakta zorlananlarda özellikle düşürebiliyor hatta sıfırlayabiliyor. 

Arkadaşında gerçekten işe yarayıp yaramadığını ise ilacını gerçekten dolup olup olmadığını bildiğimizde ancak konuşabiliriz. Ayrıca boldenon getirisine göre götürüsü çok bir anaboliktir ve asla önermem. Masteron ise direk nokta atışı, amaca uygun, karaciğer ve böbreklere külfetsiz bir ilaç.

Anladım hocam teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pasa23    3

Merhaba ;

öncelikle geçmiş olsun kardeşim . uzman bir hekime danışmakta fayda var ama psikolojik de olabilir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pasa23, 4 saat önce yazdı:

Merhaba ;

öncelikle geçmiş olsun kardeşim . uzman bir hekime danışmakta fayda var ama psikolojik de olabilir. 

Teşekkür ederim konunun üstüne gidiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: jaggedd
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Toplam haftalık 150mg masteron, 250 veya 500mg testesteron almayı düşünüyorum, amacım büyümekten ziyade olduğum formu daha sert daha kuru göstermek daha damarlı bi görüntü, ilk sorum 150mg masteron haftalık olarak verimli olur mu yoksa 300den aşağısı gözle görülür bi etki vermez mi. ikincisi aynı gün olan enjeksiyonları aynı enjektöre çekip omuzdan uygulayabilir miyim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Masteron Propionat : pazartesi 50mg, çarşamba 50mg, cuma 50mg Testo Enanthate : pazartesi 125 ya da 250mg perşembe 125 yada 250 mg NOT : Kür için alternatif benzer önerileriniz varsa açığım.
      Omuz dışındaki bölgelere enjeksiyon yapmadım eğer 1mlden fazla omuz almıyorsa ikiye bölüp sağ sol şeklinde uygulamayı düşünüyorum. Şimdiden yorum yapan abilerimize çok teşekkür ediyorum.
    • Yazan: barmannsamet
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kürümü tamamen ilerletemedim 2 kez vurmuşumdur anca testosteron üstünden 6-7 aydan fazla zaman geçti sabah ereksiyonlarım da bir sıkıntı yok ama sertleşme sorunum mevcut.
      SORULARIM:
      Sebebi ne olabilir veya neler? Ne yapmamı önerirsiniz? Tüm öneri ve fikirler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ahmet33sygl
      Arkadaşlar merhaba,
      11 ay önce 3 aylık bir kür kullandım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron enanthate boldenon trenbolone Kürün son iki haftası da tren kullandım affınıza sığınarak söylüyorum ilişkiye girmek istiyorum partnerler pe*is kaldıramıyor libido sıfır bunu nasıl düzeltebilirim? Tüm çözüme dayalı öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.