Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

muhamet472

Zydex - arx - buddha bu 3 markadan hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

muhamet472    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

4.kürüme başlayacağım 3 tane marka seçeneğim var;

• Zydex pharma
  • ARX
  • Buddha

Tren acetatı 2700tl check kodu var ve kutusu kabartmalı ARX'in  hangi markayı önerirsiniz kullanan varsa doluluk oranı nasıldır?

275683ee-2c9a-4394-9b3a-01706e0add8b.jpeg 05eb0ff8-dd48-4a51-84cb-91786563d507.jpeg 803ef3ed-e98f-40c9-ab7e-ad8d5a75644e.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.782

Arx bilmiyorum ama diğerleri piyasada boşu olan hatta Antalyada bir satıcısı resmen hikaye paylaştı ürünler ilk günkü gibi dolu değil bu markalarla çalışmayı bıraktım dedi. Ben zydex kullandım doluluk oranı sıfır 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhamet472    0
Diver, 6 saat önce yazdı:

Arx bilmiyorum ama diğerleri piyasada boşu olan hatta Antalyada bir satıcısı resmen hikaye paylaştı ürünler ilk günkü gibi dolu değil bu markalarla çalışmayı bıraktım dedi. Ben zydex kullandım doluluk oranı sıfır 😄

Öncelikle teşekkür ederim hocam yardımınız için.Tedarikçimin elindeki zydex ve buddha nın check kodu var tarattığımda orjinal çıkıyor bu ürünler yerli üretim olabilir mi.siz bu işin içinde dönen fırıldakların farkında olan birisiniz süte su karıştıran toplum ilaca neler yapmaz ki sizden ve diğer saygıdeğer hocalarımdan öğrenmek istediğim şey gerçekten adam akıllı sağlam markalar hangisi ve bunlara nasıl ulaşabilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.782
muhamet472, 3 dakika önce yazdı:

Öncelikle teşekkür ederim hocam yardımınız için.Tedarikçimin elindeki zydex ve buddha nın check kodu var tarattığımda orjinal çıkıyor bu ürünler yerli üretim olabilir mi.siz bu işin içinde dönen fırıldakların farkında olan birisiniz süte su karıştıran toplum ilaca neler yapmaz ki sizden ve diğer saygıdeğer hocalarımdan öğrenmek istediğim şey gerçekten adam akıllı sağlam markalar hangisi ve bunlara nasıl ulaşabilirim 

Yerli üretim. Yerli üretim olması dolu olmayacağına gelmez ama malesef ilk önce dolu ürün ile nam yapıp ilaç miktarını düşürüyorlar. Check kodu olayı çok basit ona aldanma. Forumda çok fazla marka önerisi var. Forumda vakit geçir. Arenis, Noxy, yeşil kapaklı, humax, black dragon bunlar güzel ürünler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4

neden böyle bilinmeyen markalar yerine bilindik satıcılardan ve markaları almıyorsunuz bunlar bence tamamen boştur bomboştur

overdose, meditech, dragon, bodytech bence seçimini bu 4ünden yap

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    166
250MG/W, 6 dakika önce yazdı:

neden böyle bilinmeyen markalar yerine bilindik satıcılardan ve markaları almıyorsunuz bunlar bence tamamen boştur bomboştur

Dragon hariç diğerleri de sağlam marka değil ki sahtesi çok fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Dragon hariç diğerleri de sağlam marka değil ki sahtesi çok fazla.

overdose ve meditech satan tek bir kişi var diye biliyorum onlardan alınılırsa güzel ve bu arada overdose neden saglam marka degil ki cruisedan sonra overdose boldenon almayı düşünüyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    166
250MG/W, 37 dakika önce yazdı:

overdose ve meditech satan tek bir kişi var diye biliyorum onlardan alınılırsa güzel ve bu arada overdose neden saglam marka degil ki cruisedan sonra overdose boldenon almayı düşünüyordum

Satıcısını bulursan çalışacak bir marka ama mesele satıcıyı bulmak. Dün 10 kişiye ilaç için yazdım hepsinde de overdose, meditech, bodytech var mesela. Çok mimli markalar yani bu markalar yerine humax, noxy vb. daha bilindik sahtesinin çok olmadığı markalara yönelmen daha mantıklı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16
muhamet472, 23 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

4.kürüme başlayacağım 3 tane marka seçeneğim var;

cevap hiçbiri 😁şuan rahat ulaşabileceğin aburaihan, zphc, spectrum, canada,noxy kullanabilirsin. neden hiç duyulmayan markalar arasında seçim yapmaya çalışıyorsun ki? zydex kullanan bi tanıdığım var vurunca resmen sıtma tutuyor demişti yani sıkıntılı ürünler. kesinlikle vazgeç bu markalardan

250MG/W, 6 saat önce yazdı:

dragon harici diğerleri kesinlikle alınmaz sahtesi çok fazla. orijinal meditech satan bir kişi biliyorum o da sadece black dragon ve meditech satıyor ve sattığı meditech ürünlerin site uzantısı .ch değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
Attila, 51 dakika önce yazdı:

cevap hiçbiri 😁şuan rahat ulaşabileceğin aburaihan, zphc, spectrum, canada,noxy kullanabilirsin. neden hiç duyulmayan markalar arasında seçim yapmaya çalışıyorsun ki? zydex kullanan bi tanıdığım var vurunca resmen sıtma tutuyor demişti yani sıkıntılı ürünler. kesinlikle vazgeç bu markalardan

dragon harici diğerleri kesinlikle alınmaz sahtesi çok fazla. orijinal meditech satan bir kişi biliyorum o da sadece black dragon ve meditech satıyor ve sattığı meditech ürünlerin site uzantısı .ch değil. 

ch uzantılı meditech kullanmıştım sahte mi peki emin misin testosunu kullanmıştım doluydu

ha ama şöyle bi olay yaşadım primobolon ve tren vardı elimde meditech marka primobolonun üstünde meditech yazarken kapagında trende sadece kırmızı renk kapak vardı 

deluxes, 5 saat önce yazdı:

Satıcısını bulursan çalışacak bir marka ama mesele satıcıyı bulmak. Dün 10 kişiye ilaç için yazdım hepsinde de overdose, meditech, bodytech var mesela. Çok mimli markalar yani bu markalar yerine humax, noxy vb. daha bilindik sahtesinin çok olmadığı markalara yönelmen daha mantıklı. 

overdose için overdosenin sahibine yazmanı öneririm daha iyi olur birinci elden alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16
250MG/W, Şimdi yazdı:

ch uzantılı meditech kullanmıştım sahte mi peki emin misin testosunu kullanmıştım doluydu

ha ama şöyle bi olay yaşadım primobolon ve tren vardı elimde meditech marka primobolonun üstünde meditech yazarken kapagında trende sadece kırmızı renk kapak vardı 

knk dolusu da var boşu da var diyorlar ki bu zaten sahte olduğunu gösterir. kullananların tecrübesini aktarıyorum sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
gönderildi (düzenlendi)
Attila, Şimdi yazdı:

knk dolusu da var boşu da var diyorlar ki bu zaten sahte olduğunu gösterir. kullananların tecrübesini aktarıyorum sana

peki noxy fiyat listesi var mı elinizde birde yüzde yüz hangi markanın ürünleri dolu desem hangi markayı söylerdiniz dragon dışında

tarihinde 250MG/W tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16
gönderildi (düzenlendi)
250MG/W, 7 dakika önce yazdı:

peki noxy fiyat listesi var mı elinizde birde yüzde yüz hangi markanın ürünleri dolu desem hangi markayı söylerdiniz dragon dışında

knk benim yüzde yüz emin olduğum bir tek black dragon var hatta yıllık stok çektim. o da tr de stok yok şuan. noxy janoshik test sonuçları çok iyi, gelen ürünler de aynı ürünlerse dolu görünüyor. fiyat listesi bende yok hiç de kullanmadım ama sol alttan whatsapp butonundan iletişime geçebilirsin. spectrum canada bulabilirsen onlar da çok iyiydi değişmediyse. zphc de alabilirsin ama siteye dikkat et .com olması lazım

tarihinde Attila tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
Attila, Şimdi yazdı:

knk benim yüzde yüz emin olduğum bir tek black dragon var hatta yıllık stok çektim. o da tr de stok yok şuan. noxy janoshik test sonuçları çok iyi, gelen ürünler de aynı dolu. fiyat listesi bende yok hiç de kullanmadım ama sol alttan whatsapp butonundan iletişime geçebilirsin. spectrum canada bulabilirsen onlar da çok iyiydi değişmediyse. zphc de alabilirsin ama siteye dikkat et .com olması lazım

overdose satan satıcı zphcde satıyor ama çok ucuz onunkisi com ile mi bitiyor bilgin var mı ve birde noxy yerli üretim mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16

bildiğim kadarıyla o sahte zphc satıyor. noxy yerli üretim değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
Attila, 1 saat önce yazdı:

bildiğim kadarıyla o sahte zphc satıyor. noxy yerli üretim değil

yurt dışından trye nasıl sokuyorlar ki sokabilen var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.