Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

discursive

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

discursive Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 30-11-1994

Profil Bilgileri

  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Marka olarak ikisini de deneyimlemiş arkadaşlar; 30 haftalık bir boldenon masteron test cyp kürü yapacağım hangi marka önerirsiniz?
  2. Testo bolde test sonuçlarım

    Öyle yarışma kuruluğu değil hocam açık bir görüntü bulka geçmeden önce insülin hassasiyetini yükseltmek ve biraz temizlemek vücudu .koçla çalışıyorum bu arada o ayarlıyor makro cardio vs ilaç konusunda karışmıyor
  3. Testo bolde test sonuçlarım

    Doğru hocam şu an biraz hızlı gitme kafasındayım aç gözlülük gibi sanırım.Bu arada kan sonuçlarında referans dışı sadece Testosteron ve e2 var diğer herşeyim tertemiz . Hazır sonuçlar temizken gireyim demiştim ama senin söylediğinde çok mantıklı öyle yapcam galiba .Bu arada 24 hafta kadar blast yapıp sonra cruise dönücem pct yapmayı düşünmüyorum bu sefer .
  4. Testo bolde test sonuçlarım

    Genel olarak kontrol altında tutmak gerektiğini söylemişsiniz öyle yapıcam 6. haftada tekrar vereyim tahlil.Küre 200mg npp eklemeyi düşünüyorum elimde arimidex cabaser bulundurmaktan başka yapabılcegim bir müdehale varmı?
  5. Testo bolde test sonuçlarım

    Testosteron pharm basil , Boldenon mılıtary pharma .
  6. Testo bolde test sonuçlarım

    Niye geç kalayım?
  7. Herkese iyi forumlar 4 haftadır 500test cyp -600mg Boldenon alıyorum kan sonuçlarımı buraya bırakıyorum bugüne kadar bir semptom yaşamadım bugün sadece göğüs ucunda çok hafif hassasiyet yaşadım sizce bu e2ye müdehale edilmeli mi?
  8. Testosteronsuz sert diyet?

    Bahsettiğin diyeti ilk hafta 100 ikinci hafta 50 antrenman öncesi karb alarak yaptım sonraki iki hafta sıfır karb sabah aç karna clen idman sonu kardiyo öncesi clen idmandan önce efedrin deneyebilirsin yarım ampül yüksek kafeinle beraber . Pump vs çok olmuyor son haftalarda ama arada carb load yapabilirsin efedrinle güzel idman çıkıyor öneririm. Madem küre gireceksin bu şekilde vücudu güzelce boşaltıp hazır hale gelirsin .250 testo ile bu şekilde yaptım diyet bitince doz yükseltip yanına anabolik ekleyebilirsin
  9. Mılıtary pharma - thaiger cypionat

    Herkese merhaba başlıkta yazdığım gibi elimde bu ilaçlar var daha önce kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı fotoğraflarını bırakıyorum teşekkürler.
  10. Test eq oranı hakkında

    Valla ilk defa kullancam bu markayı 1 mlde 300mg bolde var mılıtary pharma , full olduğunu düşünürsek 500ile 600 arasında yan etki konusunda ne gibi fark olabılır
  11. Test eq oranı hakkında

    Bende 600 bolde 500 test düşünüyorum ama bunları okuyunca kafam karıştı hocam ai vs kullandın mı arimidex gibi
  12. Test eq oranı hakkında

    Merhaba, başlıkta yazdığım gibi testesteron boldenon oranı sizce kaç olmalı . Pazartesi yeni cylcle başlamayı düşünüyorum haftalık 600mg boldenon alıcam yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla test her zaman boldeden fazla olmalı diye savunuyorlar bolde e2 yi fazla baskılamasın diye. 1.5x olmasını savunuyorlar bu durumda 750 mg test almam gerekiyor ilk defa bolde kullanıcam yorumlarınızı bekliyorum.
  13. Testo bolde npp yardım

    Yaş 27 boy 178 kilo 80 geçen ay bedelli askerliğe gittim gitmeden önce 85 kiloydum
  14. Testo bolde npp yardım

    Herkese merhaba iyi forumlar dostlar elimde testo bolde npp var 24 hafta kür yapmayı düşünüyorum nasıl bi planlama yapmamalıyım fikirlerinizi almak istiyorum.
  15. Pct kan testi konusunda yardım

    Abi teşekkür ederim cevabın için , öncelikle kanı verdikden 5 gün sonra ovitrelle yapmaya başladım 6 ya böldüm bir gün arayla vurdum yarın son vurumu yapıcam. Ondan sonra 4 marta kadar yetiştiği kadar klomen ve tamox alıcam herhangi bi yanlışlık var mı hocam yaptığım. Ayrıca grizzone marka anabolic zone pct ürünü aldım benexol ,gingseng ,5-6 gr citrülline alıyorum özellikle al dediğin bit sey var mı hocam.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×