Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tr3n

Ilaç üzerindeki etiket başka içeriği başka!

Önerilen İletiler

Tr3n    338

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Başıma gelen bir olayı anlatacağım size biliyorsunuz ment trestolone pahalı bir ilaç bazı sarıcılar tren e  veya tren a flakonuna menth etiketi yapıştırıyor veya boş etiket yada örnek x marka ürün testo e flakonun menth etiketi atıyor treni yada testoyu menth diye kakalıyorlar.

Bunu a satıcı da yapılabilir ve ya b satıcı da yapabilir çünkü başıma geldi en güvendiğiniz kişi de yapabilir 5.000 liralık menti size satıyor Ama içinde testesteron e var veya tren  bunu anlayamıyorsunuz menth diye kullanıyorsunuz yazdım bilin istedim yarın öbür gün başınıza gelebilir menth alırsınız testo e vurursunuz adama diyorum geçen verdiğin ilacın rengi daha açıktı bu parti neden böyle rengi koyu çıktı? Diyor bu parti böyle diyor ama ben biliyorum bana ment diye testo e verdi veya tren e verdi artık hangisini verdiyse tek bir etiket değişmesiyle menth tren e yada testo e olabiliyor kurtlar sofrası arkadaşlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    857

Bu olay yıllardır var zaten senin yeni fark etmen enteresan olmuş. Ayrıca sen ilacın içeriğini nasıl anladın rengine bakarak mı :) 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
GHOST, 9 dakika önce yazdı:

Bu olay yıllardır var zaten senin yeni fark etmen enteresan olmuş. Ayrıca sen ilacın içeriğini nasıl anladın rengine bakarak mı :) 

ilk aldığım ment rengi açık renkliydi propionat gibi bu sefer gelinin rengi  koyuya kaçmış flakon tren e gibi işte içeriğini anlayamadığım için güvenemiyorum ya sorun orada test versek de anlayamam yıllardır vardir olabilir başıma ilk defa geldi üç çeşit ilaç vuruyorum ment sustanon bide propionat test ile anlaşılır ment orijinalliği

ayşen akalın, 26.03.2025 - 16:54 yazdı:

bahs kullanmadım ama bu ara supplementler yeni bi şey çıkarmış clean powders onun çilekli öğün tozunu kullanıyorum tadı çok iyi ve bana içeriği daha temiz geldi kilo verme dönemi için mantıklı olabilir 

bu alıntı nereden çıktı 😂

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    899
Tr3n, 12 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Başıma gelen bir olayı anlatacağım size biliyorsunuz ment trestolone pahalı bir ilaç bazı sarıcılar tren e  veya tren a flakonuna menth etiketi yapıştırıyor veya boş etiket yada örnek x marka ürün testo e flakonun menth etiketi atıyor treni yada testoyu menth diye kakalıyorlar.

Bunu a satıcı da yapılabilir ve ya b satıcı da yapabilir çünkü başıma geldi en güvendiğiniz kişi de yapabilir 5.000 liralık menti size satıyor Ama içinde testesteron e var veya tren  bunu anlayamıyorsunuz menth diye kullanıyorsunuz yazdım bilin istedim yarın öbür gün başınıza gelebilir menth alırsınız testo e vurursunuz adama diyorum geçen verdiğin ilacın rengi daha açıktı bu parti neden böyle rengi koyu çıktı? Diyor bu parti böyle diyor ama ben biliyorum bana ment diye testo e verdi veya tren e verdi artık hangisini verdiyse tek bir etiket değişmesiyle menth tren e yada testo e olabiliyor kurtlar sofrası arkadaşlar.

Geçmiş olsun. Gerçekten böyle bir gerçeklik var ama siz bu forumun deneyimli üyelerinden birisisiniz hadi yeni üyeler yabancılık çekebilir ama siz neden yıllardır bu dorumda biri olarak @Loving burak hocanın konularını okumuyorsunuz? 

Bakın Burak hoca burada neredeyse 5 yıl önce anlatmış şikayetçi olduğunuz konuyu. :) Belki yine okumak zor olur diye ben sayfa sayfa konuşma içerisinden sizin şimdi şikayetçi olduğunuz yeri söküp aldım buyurun.

Loving, 13.12.2021 - 22:26 yazdı:

Merhaba arkadaşlar; 

Bu konuda aydınlanmanızı sağlayacak bir ''yaşanmışlığım''.

Türkiye'de ham madde temini yapabilecek güçte tek birisi var yıllardır onun dışında ilgili destek ürünlerinde ham madde getirebilecek zeka, güç, kapasite ve maddiyatta başka biriside yok tüm iç piyasaya bu x kişi ham maddeleri verir iç piyasada çeşitli grupları çıkarır belirlediği marka ismi altında.

Bu x kişiye şu soruyu soruyorum; '' Bu,şu, o bu ilaçları ürettiğini ham maddeyi senden aldığını biliyorum ama nasıl bu fiyata verebiliyor? '' dediğimde gelen cevap gerçekten çok şaşırtıcıydı. 

X kişi cevap verir : '' Evet güzel bir soru ben Türkiye'de testosteron dışında kimseye ham madde vermiyorum istemiyorlar yani '' diyor.

Evet aydınlanmanızı sağlayacak olan kısım tamamen burada saklı arkadaşlar.

Devam diyaloğunda ben derim ki; '' O zaman bu diğer ilaçlar nasıl oluyor da üretiliyor? ''

Tüm ilaçların aroma kullanılan yağ ve renkleri ile oynanıp hepsinin aynı etken maddesi var yani boldenon,deca,tren vb. tüm ilaçlar aslında testosteron dedi. 

Yani buradan şunu anlıyoruz ki sporcu aslında birden fazla kombinde üst seviyede testosteron kullanıyor ve teste girdiğinde total >1500 gözüküyor tüm suç sporcuya kalıyor bak işte ilaç çalışıyor sen demek ki bir şeyleri eksik yapıyorsun deyip ilaç üreticileri yoluna devam ediyor. Çünkü bunun çok örneği geliyor benimle iletişim kuranlarda teste bakıyoruz her şey yolunda ama sonuç 1,5 kg arası alınmış ve sadece su topuna dönmüş sporcu beslenmesi, antrenmanı düzgün olmasına karşın. Prolaktin, hemoglobin aklınıza gelebilir ama illa tren, deca, bolde vb. benzer yollarla %100 anlaşılır diyemez kimse çünkü kimin vücudunun neye ne kadar toleranslı olacağını kestiremezsiniz o yüzden tek okumayı sağlıklı şekilde total testosteron üzerinden yapmaya çalışır herkes ve ortada sorun olarak kalacak hiç bir şey olmaz.

Yani bu gördüğünüz 100,200,300 tl rakamların size ana sebebini anlattım ve aydınlanmanızı sağlayacak bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya not düşmek istedim tüm detayları. Mantıken baktığınızda ampul, flakon, ilaç, etiket, kargo , temin zorlukları, ürünü sözde üretildiği yerden çekmek dolar kuru korona karmaşası eşittir 100,200,300 Türk Lirası? :) Pek mantıklı gelmiyor değil mi?

Atalarımızın da dediği gibi; '' UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR '' :) 

Geçmiş olsun tekrar. Bol bol okuyalım. Yaşanılarak öğrenilen tecrübeler acı oluyor.

• Beğen 2
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857
forbit, 16 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun tekrar. Bol bol okuyalım. Yaşanılarak öğrenilen tecrübeler acı oluyor.

Hocam güzel anlatmışsınız bende yine Burak hocanın konularından arkadaşa örnek vereyim @forbit hocam gibi :) İlacın renginden ilacı anlamaya çalışmak komik olmuş biraz.

Bu konuyu okursan renk neden öyle oluyor anlarsın. Geçmiş olsun.

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

@GHOST öyle diyorsun da hocam renginide geçtim  ment flakonu peptit  flakonlari  gibi oluyor minik boy bu sefer gelen büyük flakondu loving hoca bahsetmis ben o konuyu görmemiştim neyse üstünden geçmiş oldum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.