Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KnossosR

Uzun süre 150mg testo almam etkili olur mu?

Önerilen İletiler

KnossosR    1

Daha önce 3 kür yaptım. 82 kiloyum 184 boyundayım 1,5 yıldır spor yapıyorum. Önceki kürlerimde testoyu 500-400mg alıyordum fakat çok saçım dökülüyordu bu yaşta kel kalmak istemiyorum. Haftalık 150 mg testo ile uzun süreli kür yapsam etki eder mi, ne yan etki alırım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    364
KnossosR, 1 saat önce yazdı:

Daha önce 3 kür yaptım. 82 kiloyum 184 boyundayım 1,5 yıldır spor yapıyorum. Önceki kürlerimde testoyu 500-400mg alıyordum fakat çok saçım dökülüyordu bu yaşta kel kalmak istemiyorum. Haftalık 150 mg testo ile uzun süreli kür yapsam etki eder mi, ne yan etki alırım?

Sadece 150 mg testo ile kür yapmayı planlıyorsan hiç yapma daha iyi ama 150 mg testonun yanına başka bir anabolik ekleyeceksen olabilir. Bu durumda dht türevleri ve boldenondan uzak durman lazım.

Yapacağın kürün süresini de testo miktarından çok yanındaki anabolik belirler. 150 mg testo alıyorsun diye 19-nor grubu steroidlerle 20 hafta kür yapamazsın. 150 mg'ın pek bir yan etkisi olmaz. Testonun düşük olması kürün ilerleyen zamanları libidoyu kötü etkileyebilir onun dışında bir problem olmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    3
gönderildi (düzenlendi)
KnossosR, 29 dakika önce yazdı:

Propecia kullanırsan kelliği önlüyor. Testo türevi ilaçlar kullanırsan tabi. 

tarihinde Curious guy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66

Bazı testolar asırı sac döküyor iran bana bu konuda daha iyi yaradı diyebilirim aman aman bi dökülme yasamıyorum 300 350 testo da 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    3
gönderildi (düzenlendi)
Tarık34, 1 dakika önce yazdı:

https://www.drugwatch.com/propecia/lawsuits/

Propecia kullanılmadan incelenmesi iyi olabilir.

Kendim 1.5 yıla yakındır kullanıyorum. Bir tane yan etki görmedim. Zaten DHT nin salınımını baskılsdığı için testoyu vücutta daha çok arttırıyor. Çok kafaya yakardım başlamadan önce, hiçte dendiği gibi değilmiş... 

tarihinde Curious guy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
gönderildi (düzenlendi)
Curious guy, 11 dakika önce yazdı:

Kendim 1.5 yıla yakındır kullanıyorum. Bir tane yan etki görmedim. Zaten DHT nin salınımını baskılsdığı için testoyu vücutta daha çok arttırıyor. Çok kafaya yakardım başlamadan önce, hiçte dendiği gibi değilmiş... 

Hiçbir yan etkisini görmedim diyorsun ama son attığın formu göz önünde bulundurursak, DHT yağ metabolizması için önemli bir hormondur. DHT hem hücrelerini azaltır hem de yağ depolanmasını engeller. Bu yan etkiler bir yerden tanıdık gelmiş olabilir. Sende ne kadarı mevcuttur bilmiyorum ama DHT eksikliği beyin fonksiyonları, motivasyon, ruh hali ve özgüven için çok zararlıdır. Bu ilacı kullandıktan sonra keşke saçım dökülseydi dersiniz diye boşuna demiyoruz. DHT eksikliği yüzünden libido sorunları ve östrojen-dht dengesinin bozulması yüzünden feminen dediğimiz özelliklerin artması da cabası.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Curious guy, 16 dakika önce yazdı:

Sende yan etki yaşanmaması başkasında yaşanmayacağı anlamına gelmez. İlaç firmaları bir kişi üzerinden denesin piyasaya sürsün o zaman! 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    3
Feladel, 53 dakika önce yazdı:

Hiçbir yan etkisini görmedim diyorsun ama son attığın formu göz önünde bulundurursak, DHT yağ metabolizması için önemli bir hormondur. DHT hem hücrelerini azaltır hem de yağ depolanmasını engeller. Bu yan etkiler bir yerden tanıdık gelmiş olabilir. Sende ne kadarı mevcuttur bilmiyorum ama DHT eksikliği beyin fonksiyonları, motivasyon, ruh hali ve özgüven için çok zararlıdır. Bu ilacı kullandıktan sonra keşke saçım dökülseydi dersiniz diye boşuna demiyoruz. DHT eksikliği yüzünden libido sorunları ve östrojen-dht dengesinin bozulması yüzünden feminen dediğimiz özelliklerin artması da cabası.

DHT nin yağ lâ ne alakası var? Ben bunu hiç dıymadım. Ayrıca finestride tip 1 DHT yi bastırıyor vücutta. Ve finestride%65-70 DHT bastırır araştırabilirsin. Tip 2 DHT yi bastırmaz. Benim bildiğim tip 2 DHT karaciğerdeki metabolize olur. Ama zaten arkadaşa kalmış, ben saçı dökülüp sonra üzülmesin diye bir öneride bulundum. Doktorumada Kanada'da danıştım bu yan etkiler%1 . Zehir içmiyoruz. Motivasyon vs. Le alakalıda hiçbir problemim olmadı. Zaten bu ilacı FDA saç dökülmesi için piyasada satımına izin vermezdi ;)

Diver, 44 dakika önce yazdı:

Sende yan etki yaşanmaması başkasında yaşanmayacağı anlamına gelmez. İlaç firmaları bir kişi üzerinden denesin piyasaya sürsün o zaman! 

Zaten çok kişinin üzerinde demenin FDA den öğle geçiyor. FDA ın bir ilacı piyasada kabul etmesi gerçekten zor ve uzun bir süreç. Kimyager değilim ama bunun böğle olduğunu biliyorum diver. Ama seçim size kalmış. Ayrıca bunu saçına topikal olarak eczanelerden yaptırıp kafaya sprey halindede yaptırabilir. Yan etkisini görmez o şekilde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Curious guy, 3 dakika önce yazdı:

Zaten çok kişinin üzerinde demenin FDA den öğle geçiyor. FDA ın bir ilacı piyasada kabul etmesi gerçekten zor ve uzun bir süreç. Kimyager değilim ama bunun böğle olduğunu biliyorum diver. Ama seçim size kalmış. Ayrıca bunu saçına topikal olarak eczanelerden yaptırıp kafaya sprey halindede yaptırabilir. Yan etkisini görmez o şekilde. 

Topikal uygulamayı bilmem. Bunu kullanıp kuşu ötmeyenleri gören biziz. Tek bir kullanımda bile sorun yaşayan gördük lütfen tavsiye verirken dikkatli ol. Bu ilaç bu kadar masum olsa neden böyle konuşalım? Bu ilaç yıllardan beri piyasada kürde herkes kullanır saç dökülmesi sorununu çözerdi :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
Curious guy, 42 dakika önce yazdı:

DHT nin yağ lâ ne alakası var? Ben bunu hiç dıymadım. Ayrıca finestride tip 1 DHT yi bastırıyor vücutta. Ve finestride%65-70 DHT bastırır araştırabilirsin. Tip 2 DHT yi bastırmaz. Benim bildiğim tip 2 DHT karaciğerdeki metabolize olur. Ama zaten arkadaşa kalmış, ben saçı dökülüp sonra üzülmesin diye bir öneride bulundum. Doktorumada Kanada'da danıştım bu yan etkiler%1 . Zehir içmiyoruz. Motivasyon vs. Le alakalıda hiçbir problemim olmadı. Zaten bu ilacı FDA saç dökülmesi için piyasada satımına izin vermezdi;) 

Araştırmama gerek yok. DHT işlerine hakimimdir. Finasteride tip 1 değil tip 2 5 alfa redüktazı engeller yani prostat, saç dökülmesi ve kas gelişimi ile ilgili olan DHT'yi ve bu Tip 2 DHT göbek, bel ve göğüs bölgesindeki yağlanmadan sorumludur. Bir ilacı FDA'nın onaylamış olması zararsız olduğu anlamına gelmez. Herhangi bir onaylı ilacının prospektüsünü oku. Hepsinin en az 1 sayfa yan etkisi var. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    3
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

Araştırmama gerek yok. DHT işlerine hakimimdir. Finasteride tip 2 5 alfa redüktazı engeller yani prostat, saç dökülmesi ve kas gelişimi ile ilgili olan DHT'yi ve bu Tip 2 DHT göbek, bel ve göğüs bölgesindeki yağlanmadan sorumludur. Bir ilacı FDA'nın onaylamış olması zararsız olduğu anlamına gelmez. Herhangi bir onaylı ilacının prospektüsünü oku. Hepsinin en az 1 sayfa yan etkisi var. 

Tip 2 DHT nin yağ bezlerinden sorumlu olduğuna dair araştırma sunarmısın. Bende öğrenirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KnossosR    1
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Sadece 150 mg testo ile kür yapmayı planlıyorsan hiç yapma daha iyi ama 150 mg testonun yanına başka bir anabolik ekleyeceksen olabilir. Bu durumda dht türevleri ve boldenondan uzak durman lazım. Yapacağın kürün süresini de testo miktarından çok yanındaki anabolik belirler. 150 mg testo alıyorsun diye 19-nor grubu steroidlerle 20 hafta kür yapamazsın. 150 mg'ın pek bir yan etkisi olmaz. Testonun düşük olması kürün ilerleyen zamanları libidoyu kötü etkileyebilir onun dışında bir problem olmaz.

Hocam peki sadece mk677 nin etkisi görür müyüm onda saç dökme sorunu olmuyor. Gözle görülür ilerleme katedebilir miyim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    364
Curious guy, 9 dakika önce yazdı:

Tip 2 DHT nin yağ bezlerinden sorumlu olduğuna dair araştırma sunarmısın. Bende öğrenirim. 

https://jme.bioscientifica.com/view/journals/jme/33/2/0330429.xml Testisleri alınmış farelere DHT veriyorlar ve DHT'nin, yağ asidi üretimi, trigliserid üretimi, lipoliz gibi süreçleri uyardığını gözlemliyorlar yani yağ yakımı sürecini uyarıyor. Sen kalkıp bunun tip 2 DHT olduğu ne malum demeden önce, DHT'nin tip 1 mi tip 2 mi olduğuna bulunduğu bölgeye göre karar veriyorlar ve bu bölgeden tip 2 DHT sorumlu.

KnossosR, 9 dakika önce yazdı:

Hocam peki sadece mk677 nin etkisi görür müyüm onda saç dökme sorunu olmuyor. Gözle görülür ilerleme katedebilir miyim? 

MK-677 biraz büyüme hormonunu arttırır. Hiç yoktan iyidir de önceki kürlerinden sonra seni tatmin edeceğini sanmam. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860

adam hangi anabolikler vücudu şişirir diye konu açmış ciddiye alıp cevap veriyorsunuz @Diver @Feladel 😂 .

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.