Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BBurak

Ailemle aramda olan sorunların çözümü hk.

Önerilen İletiler

BBurak    122

Evet merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.

Gel zaman git zaman yaklaşık 20 yıldır barındığım aile evimi dün akşam aile için geçimsizlik, haksızlık ve hakaret gibi sebeplerden ötürü terk etmek zorunda kaldım. Oysa daha sabah keyifli bir itiş antrenmanı atmış ve işleri yoluna sokmak için uğraşıyordum. Suplementlere, yıllık salon üyeliğine, şahsi harcamalara ve taşıtıma yüklü bir miktar harcama yapmıştım. Bir kaç senedir alın teri ile zorla biriktirdiğim yatırım ve birikimim 2 ay içinde hiç oldu.

Mesleğim ve okuduğum okulda yatılı kalmamdan ötürü senelerdir ailemden ve kan bağım olan insanlardan uzağım bu neticede kendileri ile aramızda zaten bir soğukluk vardı bu yeni oluşan bir durum değildi. Psikolojim kötü diyemem yıllarca yeterince kötü şeyler yaşadığım için alışkınım şimdilik idare edecek bir çatının altına soktum kendimi. Yakınları bu tarz süreçlerden geçmiş ya da böyle şeyler yaşamış insanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    22

Ben şunu diyebilirim böyle sorunların hepsini yaşadık bende senin yaşlarındayken belki çok daha fazlasını yaşadım ama bunlar dönemsel hepsi gelip geçici otuzlu yaşlarda bugünlere gülüp geçeceksin :) Bu hayatta kimi karşına alırsan al aileni karşına alma kalplerini kırma. Birgün herkes gider bi bakmışsın sadece ailen yanında ;)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3

Dostum allah yardımcın olsun öncelikle genç kardeşlerimizin fikir düşünce yapıları aile içi baskılardan dolayı malesef hep yok sayılıyor ülekmizin en büyük sorunlarından biri bu insanlar çocuk yapıyor fakat nasıl büyüteceklerini bilmiyor hep kısıtlama engelleme yok sayılma bu tarz şeyler yaparak kendilerinden uzaklaştırıyor, sonra neden böyle bizin kız bizim oğlan hayırsız çıktı v.s söylemler. sana tavsiyem kardeşim bu senin için yeni bir başlangıç olmalı hayatının kontrolü senin elinde olunca sorumlulukların da senin senin elinde bu süreci iyi yönetirsen başarılı olursun emin ol hayata daha sıkı tutunursun ben 7 çocuklu bir ailede aynı şeyleri yaşadım ve çok şükür şuan evlendim çoçuğum oldu ve de çok mutluyum bazen bu tarz şeyleri bir fırsat olarak görmek lazım başarılar diliyorum sana. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    36

Zorlu bir süreç içindesin eminim haklı olduğun bir çok konu vardır ama ailene karşı gururunu bir kenarı koy ailenle aranı düzeltmeye çalış. İlerde şu an düzeltmediğin şeyler sana eksi olarak dönecektir bunu unutma. Bak sana kendimden çok basit bir örnek vereceğim, yarın bir gün bir kızla tanışacaksın ve her şey yolunda giderse evlenme kararı alacaksın. O kızı istemeye kiminle gideceksin? Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm kız arkadaşımla tanıştıktan 3 yıl sonra evlenme kararı aldık. Nişanlımın ailesiyle tanışmaya gideceğim gün kimsem olmadığı için seccadenin üstünde hıçkıra hıçkıra ağladım :) Yanında olan insanlar için bazı şeyleri kenarı at kendini topla ailenin yanına git umarım her şey gönlünce olur. Allah yardımcın olsun kardeşim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    41
gönderildi (düzenlendi)

@trenx in dediği olayı 2 defa yaşadım ikisinde de ailem olmadan kız aldım düğün yaptım ev dayadım döşedim. çok çok çok zor bir durum. bu zorluğun para ile alakası yok. karşı tarafın gözünde değerin düşüyor. ve gerçek hayatta değer bu şekilde ölçülüyor tekrar geri kazanmak imkansıza yakın. evini kapını ayırdıysan kafanı dinle biraz. önümüz bayram el öpmeye git birşey olmamış gibi. bayramdan önce en azından annene  telefon aç hal hatır sor kavga mevzusunu haklı olmanı vs kenara bırak lafını açma.açılırsa alttan al sinirlendim şekerim düştü birşeyler de gerekiyorsa özür dile sakin kal. güçlü olmak hep dik durup inat etmek demek değil. bazen boyun eğip sessiz kalmakta güç gerektiriyor.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zebra    7

Eskiden sevgili edinmek zaten paraya pula bakıyordu, şimdi artık aileler de evlatlarını kazandığı paraya, kariyerine göre sevip sayıyor.... Ne yazık ki bu ülkenin acı gerçeği bu... Bi baltaya sap olmamışsan ailen bile reddediyor seni artık... Bana kendi ailem git öl napalım seni dedi lan açık açık... Üstelik hepsi birden... Bu güne kadar incittigim bırak insanı tek bir canlı yok... Oldukça iyi huylu biri olduğum halde sırf evde bulunmam bile batıyordu onlara...  Kavga küfür taşkınlık nedir bilmem, Kimseye agresif tavırlar sergileyen biri değilim... Oturup adam gibi konuşmak, hep temel prensibim olmuştur... Evde kendi kısıtlı geçimimi ufak tefek işlerle sağladığım halde oldu bunlar... 

Ne yazık ki ahlaki açıdan bütün insanlar bozuk bu ülkede dostum... Anneye anne, babaya baba diyemiyoruz artık... Her şey çürümüş.... 

Allah yardımcın olsun umarım bir yolunu bulursun.... 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Babamla aram 0 !  25 sene aynı evde yaşadık hep 0'dı !  Annemle zaman zaman aramız 10 bazende 0 oluyor hala aynı evde yaşamamıza rağmen.

Senin ne çektiğini bilemeyiz belki de ailen haklı onu da bilemeyiz (sanmıyorum) Ama beterin beteri her zaman olur. Allah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun. Sadece yanlız olmadığını bil istedim bu insanı iyi hissettiriyor. Beni düşün 25 sene aynı evde babanla yaşamışsın ama 1 kere bile sana nasılsın diye sormamış.

Dedim ya beterin beteri var  yakın arkadaşımın babası -1000 dünyanın en kötü insanı, hapise girdiğini diğer aile bireylerin mutluluğundan anlardık. 

**Suplamentler ilaçlar üyelikler paralar  her şey yerine koyulur.Yemin ederim dün spor salonunda kardeşimle annemin kavga ettiğini kardeşimin evi terk ettiğini öğrendim tam spora başlarken koşarak kardeşimi bulmak için salondan çıktım. Otobüsten inerken el çantam yere düştü ses çıktı eğer önüme düşmeseydi tüm param telefonum otobüste kalıcaktı çünkü el çantam olduğunu unutmuştum herşeyi spor çantasına koyardım. Farzet ki  birikimini otobüste unuttun çalındı yada 6 Şubat depremin de kaybettin yada benim gibi yıllardır elinde tuttuğun altcoinler silinip gitti. Para bir şekil de gider bir şekil de gelir. Akıl-beden sağlığı gitti mi geri gelmiyor bunlara dikkat et bilgiler beyindedir kasta değil sen spor bilgilerini bir yere yaz şartlar normal olunca onlara ihtiyacın olucak. Şuanlık belediye parkında sporunda barfiks şınav mekik koşu yürüyüş takıl spordan kopma ruha çok iyi gelir. Sana tavsiyem önceliğin güzel rahat sevdiğin yapabildiğin bir meslek bul ben kpss grupların da çok takılırım her sene aynı konusma olur keşke yetiştirme yurdunda kalsaydım da devlet beni memur yapsaydı bu özel sektörden de ailemden bıktım diye her sene olur bu.

Mesleğine işine bak sağlığına bak (akıl sağlı da) gerisini boşver. Herkes mutlu zengin bir ailede doğmak ister bahtına ne çıkarsa. Üst soyunu boşver kendine ve alt soyuna bak. Güzel bir iş bul evlen çocuklarına güzel bir yaşam ver bak keyfine. Umarım yazdıklarım seni rahatlatmıştır yanlız olmadığını bil sende ki dertse bizde ki de aynı. Kendine iyi bak hayatta bol şans ✋🏼🙏🏼

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: gokhangrsys
      Arkadaşlar merhaba daha 20 yaşında gym faresiyim ve natural olarak güzel ortalama bir fizik inşa ettiğimi düşünüyorum daha genetik sınırıma geldiğimi kesinlikle düşünmüyorum ama bilirsiniz gençler olarak meraklı ve daha güzel görünmek istiyoruz
      supplement kullanacağım zaman ailem hiç beni kısıtlamadı hatta maddi açıdan bile destek oldu hedefin var peşinden gidebilirsin konuşmaları falan yapıldı konumuza gelirsek streoid konusundan bahsettim güzel bir şekilde açıkladım bunu yapacağım bilginiz olsun siz ister izin vermeyin ister verin ben bunu gizli de olsa yapıcam önüne geçemezsiniz diye işte zararlarını vs anlattım kür sonra pct mantığı basitçe anlattım ve artık 20 yaşındasın bunlara senin karar verebilecek yaştasın senin vucudun senin hayatın dediler ama sağlığını unutma ve çok düşün diyorlar gelecekte pişman olacağın şeylerin altına girme vs vs çok yaşamak gibi bir isteğim yok dedim ve kabullendiler sizler de durum nasış ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.