Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Badid4646

5. hafta kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

Badid4646    6

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürün 5. haftasında vermiş olduğum kan testi sonuçları fakat pek anlamıyorum sonuçlardan yarımcı olursanız sevinirim :)

KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:

• omega3
  • çinko
  • d3
  • magnezyum
  • Ecopirin
  • himalaya
  • karaciğer koruyucu 

GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_1623.png IMG_1622.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    414
gönderildi (düzenlendi)

Prolaktin biraz yüksek. Kan vermeden önce birkaç gün cinsel perhiz yapmadıysan kendi kendine düşer. Perhizli hali buysa yarım dostinex iç. Kolesterol biraz kötü. Omega 3 dozunu biraz arttır ve mümkün olduğun yağ makrolarını ısı görmemiş zeytinyağı, kuruyemiş gibi sağlıklı yağlardan al. Onun dışında önemli bir şey yok.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Feladel, 6 dakika önce yazdı:

Prolaktin biraz yüksek. Kan vermeden önce birkaç gün cinsel perhiz yapmadıysan kendi kendine düşer. Perhizli hali buysa yarım dostinex iç. Kolesterol biraz kötü. Omega 3 dozunu biraz arttır ve mümkün olduğun yağ makrolarını ısı görmemiş zeytinyağı, kuruyemiş gibi sağlıklı yağlardan al. Onun dışında önemli bir şey yok.

Teşekkür ederim ilaçlar çalışıyor mu diye şüphelerim vardı testesteronun yüksekliği çalışıyor anlamına gelir mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Badid4646, 1 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim ilaçlar çalışıyor mu diye şüphelerim vardı testesteronun yüksekliği çalışıyor anlamına gelir mi 

Testo kesin çalışıyor ama diğer ilaçları kan testinde görmek biraz zor. Masteron genelde e2'yi düşürür ve kas sertliği verir. Rimo da masteron kadar olmasa da e2 düşürür, yine kas sertliği verir ve RBC yükseltebilir. Ayrıca yaklaşık 1 ya da 1.5 ay gibi sürede güç etkilerini filan görmeye başlarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6

Testesteron masteron rimobolon var kısa ester güç olarak benc press haftalık 10kg artmaya başladı benc yaparken geldiğini hissediyorum E2 sanırım bu şekilde 

IMG_1624.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 12 dakika önce yazdı:

Testesteron masteron rimobolon var kısa ester güç olarak benc press haftalık 10kg artmaya başladı benc yaparken geldiğini hissediyorum E2 sanırım bu şekilde 

IMG_1624.jpeg

Kullandığın dozları söyler misin? Shgb çok düşmüş bence masteronu çıkarmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Diver, Şimdi yazdı:

Kullandığın dozları söyler misin? Shgb çok düşmüş bence masteronu çıkarmalısın.

Pazartesi çarşamba cuma şeklinde haftalık 300mg testesteron 300mg Rimobolon 300mg masteron kullanıyorum  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 6 dakika önce yazdı:

Pazartesi çarşamba cuma şeklinde haftalık 300mg testesteron 300mg Rimobolon 300mg masteron kullanıyorum  

Bulktaysan östrojen şuan için iyi. Masteronu çıkar bence Shgb çok düşmüş :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Diver, 6 dakika önce yazdı:

Bulktaysan östrojen şuan için iyi. Masteronu çıkar bence Shgb çok düşmüş :)

Kurumaya yönelik antemanım ve beslenmenden kardiyo ağırlıklı e2 de referans dışı değil masteron çalışmıyor olabilir mi acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 2 dakika önce yazdı:

Kurumaya yönelik antemanım ve beslenmenden kardiyo ağırlıklı e2 de referans dışı değil masteron çalışmıyor olabilir mi acaba 

Kullandığın markaları söyler misin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Diver, 5 dakika önce yazdı:

Kullandığın markaları söyler misin? 

Magnus pharma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 3 dakika önce yazdı:

Magnus pharma 

Kür öncesi Shgb değerin bu kadar düşük müydü? Eğer Shgb bu kadar düşük değilse Mastero/rimo çalışmıyor demek doğru olmaz. Tahmimce ya masteron yada rimo birisi çalışıyor :) Vücudun östrojene yatkın ise masteron dozu düşük geliyor olabilir. Östrojeni düşürmek istiyorsan. Ya masteronu artır yada testoyu düşür tercihin senin :) Bu arada magnusun çok fazla sahtesi var. Kan tahlili sonucunu satıcıya göster bakalım ne diyecek 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Kür öncesi Shgb değerin bu kadar düşük müydü? Eğer Shgb bu kadar düşük değilse Mastero/rimo çalışmıyor demek doğru olmaz. Tahmimce ya masteron yada rimo birisi çalışıyor :) Vücudun östrojene yatkın ise masteron dozu düşük geliyor olabilir. Östrojeni düşürmek istiyorsan. Ya masteronu artır yada testoyu düşür tercihin senin :) Bu arada magnusun çok fazla sahtesi var. Kan tahlili sonucunu satıcıya göster bakalım ne diyecek 😄

Biraz önce gösterdim “testoya bak kaç kaçtı olmuş gibi bir ifade kullandı başka da birşey söylemedi çok şüpheliyim masteron rimo çalışıyor mu diye :) kür öncesi testim de shgb yoktu maalesef bilmiyorum 

tarihinde Badid4646 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 2 dakika önce yazdı:

Biraz önce gösterdim “testoya bak kaç kaçtı olmuş gibi bir ifade kullandı başka da birşey söylemedi çok şüpheliyim masteron rimo çalışıyor mu diye :) kür öncesi testim de shgb yoktu maalesef bilmiyorum 

Hocam testo ile masteron/rimo fiyatı aynı mı desene 😂 Testo çalıştığını bizde anlıyoruz ahaha. Masteronu yükseltip tekrar test yaptırıp dolu mu boş mu anlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Hocam testo ile masteron/rimo fiyatı aynı mı desene 😂 Testo çalıştığını bizde anlıyoruz ahaha. Masteronu yükseltip tekrar test yaptırıp dolu mu boş mu anlayabilirsin.

Aynı dedi fiyatlara 1.700 tl 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Diver, 18 dakika önce yazdı:

hocam masteron çalıştığını anlamak çok zor kendimde şöyle bir fark ettim bilmiyorum doğru mu ama biceps triceps ve omuz sulu olmama rağmen kullandıktan 3 4. haftada bıçak gibi kesildi parçalandı bu masteronun dolu olduğuna etken midir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
fatman, 18 dakika önce yazdı:

hocam masteron çalıştığını anlamak çok zor kendimde şöyle bir fark ettim bilmiyorum doğru mu ama biceps triceps ve omuz sulu olmama rağmen kullandıktan 3 4. haftada bıçak gibi kesildi parçalandı bu masteronun dolu olduğuna etken midir 

Anlamak zor değil size tecrübe lazım :) Aynı zamanda başka ilaç başlamadıysan dolu olduğunu gösteren etkilerden birisi sert görüntü gelmesi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    6
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Anlamak zor değil size tecrübe lazım :) Aynı zamanda başka ilaç başlamadıysan dolu olduğunu gösteren etkilerden birisi sert görüntü gelmesi :)

Yukarıda yazdım fiyatları aynıymış rimo masteron testoda sorun kalmadı gayet iyi çalışıyor fakat diğer ilaçları çalışıp çalışmadığını çözmem lazım 1.700dedi fiyatına 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Badid4646, 12 dakika önce yazdı:

Yukarıda yazdım fiyatları aynıymış rimo masteron testoda sorun kalmadı gayet iyi çalışıyor fakat diğer ilaçları çalışıp çalışmadığını çözmem lazım 1.700dedi fiyatına 

Yukarda yazdım nasıl anlaşılacağını :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: omurakay
      Merhaba değerli hocalarım,
      500mg Testo Enantat ve 40mg dianabol kürümün 5. hafta kan değerlerini siz değerli hocalarımla paylaşmak istiyorum. Kür öncesi kan fazlalığım vardı fakat dianabolden dolayı o da referans değerlerine taşınmış vaziyette. Kürüme 500 boldenon eklemeyi düşünüyorum. Dipnot: dianabol kesmeyi düşünüyorum kickstart için eklemiştim, yerine oxandrolone düşünüyorum. Ayrıyeten arimidex gibi kür içi ilaç kullanmama gerek var mı ?
      Değerlerimi aşağıda paylaşıyorum, değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: desertn
      Yeni tahlil yaptırdım 1.5 hafta önce perhiz yapmıştım. Vitamin ve omega b12 kullanıyorum herhangi bir suplement kullanmıyorum tahlillerim normal değil gibi geldi ne gibi önlemler almam gerekir şimdiden teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      480 mg propionat 480 mg masteron KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: fitjoy
      Şuan kürümün 12. haftasındayım. Sizce ilaçlarım dolu mu ? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 mg propionat 30mg oxandrolone KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.