Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Estel

Iran testosteron sizce sahte mi ?

Önerilen İletiler

Johturk0606    6
Estel, 34 dakika önce yazdı:

Forumda konular var 300 çıkmış adamın, arkadaşı ile beraber küre başlıyor, 300 çıkan kişi 1 ay sonunda: 470

Arkadaşı: 1200

Bu genetik yatkınlık şeklide yorumlanmış. Hoca da bu şekilde deneyebilirsin demişti 

O konudaki benim hocam. Marka değiştirdim, science pharma satın aldım.

Sonuçları paylaşırım. Kürden önce 260, kürde 3.hafta 490, 7.hafta 360 🤣

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Estel    3
Johturk0606, 1 saat önce yazdı:

Evet tüm içerikleri okudum sana ait olan benzer bir durumda olabiliriz belki diye , insanların burada deneyimlerini paylaşması diğerleri için çok yararlı bir referans. Takipteyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    7
Estel, 3 saat önce yazdı:

1 paket 4 haftalık sonuca göre hareket edeceğim için fiyata pek takılmadım. Googledan bir siteden aldım. Bu şekilde belirtmek yasak değil herhalde?

Kutu üstündeki fiyat yazısının silinik olmasından anlamıştım internet sitesinden aldığını. Sahte olacağını çok düşünmüyorum iran bu sonuçta orijinal’i ne kadar ki sahtesini üretmeye uğraşsınlar sadece biraz fazla vermişsin o kadar.

Kutu üstündeki fiyat yazısının silinik olmasından anlamıştım internet sitesinden aldığını. Sahte olacağını çok düşünmüyorum iran bu sonuçta orijinal’i ne kadar ki sahtesini üretmeye uğraşsınlar sadece biraz fazla vermişsin o kadar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    237

iran testonun sahtesi yok şunu anlayın artık, sahtesi olan ilaca pek rastlamadım. Genelde TR piyasasında herkes kendi markasını kuruyor (Magnus, ZPHC gibi mimlenmiş markalar hariç veya hint sitesinde satılan anabolikler hariç)

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    839
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

iran testonun sahtesi yok şunu anlayın artık, sahtesi olan ilaca pek rastlamadım. Genelde TR piyasasında herkes kendi markasını kuruyor (Magnus, ZPHC gibi mimlenmiş markalar hariç veya hint sitesinde satılan anabolikler hariç)

bende onu demiştim önceden adam gidip mesela çok tutan ithal markaların çakmasını üretir daha fazla kar koyar niye iran testoyla uğraşsın.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27

gerçekten pahalıya almışsın güncel olarak ben 600 liraya alıyorum. söyleyeceğim şey göreceli ve kişiden kişiye değişebilir ama 4 hafta beklemene gerek kalmayabilir. enjeksiyon yapıp ertesi günü kan verirsen 1500 değeri görebilirsin. bir arkadaşım ilk enjeksiyonun ertesi günü kan verdi ve sonuç 1500 çıktı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    3
Perseu, 1 saat önce yazdı:

Sen söyleyince fark ettim silik olduğunu, neden silmiş olabilir ? Sonuçta bir çok görsel mevcut internette

kisetet55, 26 dakika önce yazdı:

gerçekten pahalıya almışsın güncel olarak ben 600 liraya alıyorum. söyleyeceğim şey göreceli ve kişiden kişiye değişebilir ama 4 hafta beklemene gerek kalmayabilir. enjeksiyon yapıp ertesi günü kan verirsen 1500 değeri görebilirsin. bir arkadaşım ilk enjeksiyonun ertesi günü kan verdi ve sonuç 1500 çıktı.

Herkeste bu şekilde işlediğini sanmıyorum, işimi garantiye almak isterim aynı zamanda tüm testleri verip diğer hormonları ne seviyede etkiliyor görmüş olurum E2 vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    27
Estel, 1 dakika önce yazdı:

Herkeste bu şekilde işlediğini sanmıyorum, işimi garantiye almak isterim aynı zamanda tüm testleri verip diğer hormonları ne seviyede etkiliyor görmüş olurum E2 vs.

evet belirttiğim gibi kişiden kişiye değişebilir bu durum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    3

@Feladel 

Hocam konuyu biliyorsunuz genetik bir sorun var mı diye deneme yanılma yöntemi ile only testo yapıyorum 1 ay.

Yarın 3. Enjeksiyonumu yapacağım yalnız dozu hiç konuşmadık haftalık 500mg gereksiz fazla mı sizce ? 250 çok mu az kalır ?  

Sonuç olarak 2 hafta sonra test verip sonuca göre bir yol çizeceğiz.

Bir de son olarak psikolojik mı bilmiyorum, 1 hafta oldu ama inanılmaz uyku kalitesinde artış var, hiç rüya görmezdim çok gerçekçi rüyalar görüyorum aynı zamanda uykudayken 3-4 kere min uyanırdım şuan deliksiz uyuyorum dinç uyanıyorum.

Eklemeyi unuttum özür dilerim; normalde sabah ereksiyonum olmuyordu , son 2 gündür oda başladı, bu kadar erken etkiler olması mümkün değil diye biliyorum, muhtemelen psikolojik, yoksa nadir durumlar mevcut olabiliyor mu ?

tarihinde Estel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334

250 ile yapsan daha iyi olur. 250de bile normalde enjeksiyondan 1-2 gün sonra test verdiğin zaman referansın üstünde çıkması lazım. Testosteronun beyin fonksiyonları için faydasını biliyorum ama bu faydalar ne kadar sürede etki eder bir bilgim yok. Normalde testo E'nin sabit bir kan seviyesine ulaşması 1-2 hafta sürüyor. Sen 500 vurmaya başlayınca daha erken bir sürede sağlıklı düzeyde testo seviyesine ulaştığı için erkenden bu tarz faydalar görmeye başlamış olabilirsin. Bir nevi front loading yapıyormuşsun gibi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    3
Feladel, 50 dakika önce yazdı:

250 ile yapsan daha iyi olur. 250de bile normalde enjeksiyondan 1-2 gün sonra test verdiğin zaman referansın üstünde çıkması lazım. Testosteronun beyin fonksiyonları için faydasını biliyorum ama bu faydalar ne kadar sürede etki eder bir bilgim yok. Normalde testo E'nin sabit bir kan seviyesine ulaşması 1-2 hafta sürüyor. Sen 500 vurmaya başlayınca daha erken bir sürede sağlıklı düzeyde testo seviyesine ulaştığı için erkenden bu tarz faydalar görmeye başlamış olabilirsin. Bir nevi front loading yapıyormuşsun gibi. 

Anladım teşekkür ederim 250mg vurarak devam edeceğim. 

Bugün göğsümün üstünde kaşıntı batma tarzı bir hissiyat başladı, preworkout kaşıntısına benziyor çok rahatsız edici değil ama gıcık birşey.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334
Estel, 1 dakika önce yazdı:

Anladım teşekkür ederim 250mg vurarak devam edeceğim. 

Bugün göğsümün üstünde kaşıntı batma tarzı bir hissiyat başladı, preworkout kaşıntısına benziyor çok rahatsız edici değil ama gıcık birşey.

Jinokomasti belirtisine benziyor. Gidip tamoxifen al. Kaşıntı geçene kadar sabah akşam 1 tablet. Geçtikten sonra yarım tablete düşür. Total testo testi verdikten sonra küre başlayacaksan e2 testi de yaptır. Ona göre östrojen için bir yol izleriz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    6
Johturk0606, 20.03.2025 - 21:18 yazdı:

Dun son kez test verdim. Cuma enjeksiyon yapmıştım 750 mg testo 500 bolde pharmonis marka. Total testom ref dışı ve dipte 177 çıktı, lh 0.3 fsh 0.3 çıktı. Testten sonra science marka vurdum bakalım bi enjeksiyon sonrasında yeni testimi vereceğim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    3
Feladel, 29 dakika önce yazdı:

Jinokomasti belirtisine benziyor. Gidip tamoxifen al. Kaşıntı geçene kadar sabah akşam 1 tablet. Geçtikten sonra yarım tablete düşür. Total testo testi verdikten sonra küre başlayacaksan e2 testi de yaptır. Ona göre östrojen için bir yol izleriz.

Devam ederse dediğin gibi yapayım alayım ilacı dursun hazırda. Sürecin bu kadar erken gelişmesi şaşırtıyor.

Johturk0606, 29 dakika önce yazdı:

Dun son kez test verdim. Cuma enjeksiyon yapmıştım 750 mg testo 500 bolde pharmonis marka. Total testom ref dışı ve dipte 177 çıktı, lh 0.3 fsh 0.3 çıktı. Testten sonra science marka vurdum bakalım bi enjeksiyon sonrasında yeni testimi vereceğim

Sonuçları buradan paylaşırsan bende takip edeyim. 2 hafta sonra bende test verip paylaşacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?
    • Yazan: polatpr
      Merhaba değeri hocalarım kardeşlerim.
      elimde 2 seçeneğim var evogen veya iran testo hangisini kulanacağım konusunda kararsız kaldım 2sinin fiyatları aynı fakat iran testonun çok fazla sahtesi olduğu için karar veremedim sizce evogen kullanmalımıyım ? 
    • Yazan: ahmet377
      Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...
    • Yazan: Aslanbektass
      Öncelikle selamlar,
      Kutu bana biraz farklı geldi onun için bi şüpheye düşmedim değil. Sizce orjinalliği ne forumdaki diğer konularda kutu farklı gözüküyor. Kullanan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi?

• Yazan: Tekin2321
      Daha önce kullanan var mı arkadaşlar?
      canada peptide boldenon iran test enanhate  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.