Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

balikcionur

12 haftalık kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Feladel    345
h4runx, Şimdi yazdı:

eklemlerde ağrı hissediyorum, saydığın çoğu yan etkiyi yaşıyorum. keske femara almasaydim

1 haftaya filan toparlar. Bu sürede sen de keten tohumu tüket.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    345
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, Bir saat önce yazdı:

eklemlerde ağrı hissediyorum, saydığın çoğu yan etkiyi yaşıyorum. keske femara almasaydim, e2 yukseltmek icin testo vurayim mi?

Vücudunda testosteronu östrojene çevirecek aromataz enzimi kalmamıştır şuan. Vursan da işe yaramaz anca testoyu dalgalandırıp sivilce ya da testo gribine filan neden olursun.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23
Feladel, 21.03.2025 - 20:50 yazdı:

Vücudunda testosteronu östrojene çevirecek aromataz enzimi kalmamıştır şuan. Vursan da işe yaramaz anca testoyu dalgalandırıp sivilce ya da testo gribine filan neden olursun.

şimdi kan verdim. 3 femara, testoyu 500'den 200'e masteronu 300'den 500'e çekmeme rağmen e2 540 çıkmış 😅😅 tren olayı kesin doğru

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

şimdi kan verdim. 3 femara, testoyu 500'den 200'e masteronu 300'den 500'e çekmeme rağmen e2 540 çıkmış 😅😅 tren olayı kesin doğru

Vücutta e2 soykırımı yapmışsın yine de dediğim gibi çıkmış :D Şimdi testoyu 200de kullanacaksan masteronu çıkarsan bile olur. Testoyu yükselteceksen masteron dozunu artık kendi tecrübelerine göre ne kadar uygunsa o kadar halledersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Vücutta e2 soykırımı yapmışsın yine de dediğim gibi çıkmış :D Şimdi testoyu 200de kullanacaksan masteronu çıkarsan bile olur. Testoyu yükselteceksen masteron dozunu artık kendi tecrübelerine göre ne kadar uygunsa o kadar halledersin.

ağırlıklarda %50 düşüş var, eklemlerin durumu iyi değil. ne zaman toparlamaya başlarım? only testo 500 giderken e2 30 çıkmıştı,  ve yağ oranım daha yüksekti. 200 testo 300 masteron devam etmeyi düşünüyorum tahmini e2 kac civarı olur? 10-15? bu arada omuzdan fena sakatlananacağım

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
h4runx, Şimdi yazdı:

ağırlıklarda %50 düşüş var, eklemlerin durumu iyi değil. ne zaman toparlamaya başlarım? only testo 500 giderken e2 30 çıkmıştı,  ve yağ oranım daha yüksekti. 200 testo 300 masteron devam etmeyi düşünüyorum tahmini e2 kac civarı olur? 10-15? 

Bulkdaysan 200 testo gideceksen hiç masteronu ekleme bence. Hatta testo dozunu daha da arttır ki e2 referans aralığına gelsin. Referansın üstüne çıksa bile iyi. Definasyondaysan da  testoyu masterondan biraz yüksek tut. Podyuma filan çıkmayacaksan e2'yi çok düşürüp kendine işkence etme.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    23
Feladel, 8 dakika önce yazdı:

Bulkdaysan 200 testo gideceksen hiç masteronu ekleme bence. Hatta testo dozunu daha da arttır ki e2 referans aralığına gelsin. Referansın üstüne çıksa bile iyi. Definasyondaysan da  testoyu masterondan biraz yüksek tut. Podyuma filan çıkmayacaksan e2'yi çok düşürüp kendine işkence etme.

definasyondayım. tamamdır, yukarıda 1 haftaya toplarsın demiştin ama toplamaya en ufak bile yaklaşamadım. E2 benim 0 civarı olmalı şu an. 😂

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

definasyondayım. tamamdır, yukarıda 1 haftaya toplarsın demiştin ama toplamaya en ufak bile yaklaşamadım. E2 benim 0 civarı olmalı şu an. 😂

Konuştuğumuzun üstüne 1 femara daha atıp üstüne testo dozunu düşürmüşsün. Geç düzelsin diye elinden geleni yapıyorsun :D Şu an vücudunda bir damla aromataz enzimi kalmıştır. Onlar da köşe bucak femaradan saklanıyordur :D 

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1

En son konuşmamızın üzerinden masteronu tamamen kestim, ilk etapta 20mg tamoksifenle başladım son 2 gündür 40 mg alıyorum.( göğüsümde başlayan o hassasiyet, hafif yanma hissi bitti gibi) libido ve doluluk geri gelmeye başladı. 

Bu 1 haftalık sürede ufak bi anapolon kullanımım oldu biraz su tutayim diye ve gün aşırı hcg alımına başladım. İlk güne göre çok daha iyi hissediyorum.

Boldenonu tamamen kesiyorum bu hafta, geçen hafta 200 mg almıştım. Testoyu 500 değil 750 almıştım, boldeyi keseceğim için trenden devam edebilirim.

@Feladel

tarihinde balikcionur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 7 dakika önce yazdı:

En son konuşmamızın üzerinden masteronu tamamen kestim, ilk etapta 20mg tamoksifenle başladım son 2 gündür 40 mg alıyorum.( göğüsümde başlayan o hassasiyet, hafif yanma hissi bitti gibi) libido ve doluluk geri gelmeye başladı. 

Bu kısa sürede ufak bi anapolon kullanımım oldu biraz su tutayim diye ve gün aşırı hcg alımına başladım. İlk güne göre çok daha iyi hissediyorum.

Boldenonu tamamen kesiyorum bu hafta, geçen hafta 200 mg almıştım. Testoyu 500 değil 750 almıştım, boldeyi keseceğim için trenden devam edebilirim.

@Feladel

Jino belirtileri bitince tamoxifeni yarım tablete düşürürsün ve treni kesene kadar kullanırsın. Formunu bilmediğim için dozlar için bir şey diyemem ama bolde de çıkınca 750mg testo e2 problemi yaratabilir. 500 testo 300-400 civarı masteron devam etsen daha iyi olur bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Jino belirtileri bitince tamoxifeni yarım tablete düşürürsün ve treni kesene kadar kullanırsın. Formunu bilmediği için dozlar için bir şey diyemem ama bolde de çıkınca 750mg testo e2 problemi yaratabilir. 500 testo 300-400 civarı masteron devam etsen daha iyi olur bence.

Yarım derken 1 tableti yarıya bölmekten mi bahsediyorsun yoksa doz olarak 2yi 1e düşür anlamında mı?

O zaman bu hafta da 200 bolde alayim birden kesmeden 2/3 hafta daha devam edeyim, dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmayalım. Veya boldeyi kesip testoyu 600e de düşürebilirim? Geçen hafta 750 bu hafta tekrar 500e düş veya 600e düş dengesizlik yaratır mı diye çekindim.

tarihinde balikcionur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 4 dakika önce yazdı:

Yarım derken 1 tableti yarıya bölmekten mi bahsediyorsun yoksa doz olarak 2yi 1e düşür anlamında mı?

O zaman bu hafta da 200 bolde alayim dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmayalım. Veya boldeyi kesip testoyu 600e de düşürebilirim? Geçen hafta 750 bu hafta tekrar 500e düş veya 600e düş dengesizlik yaratır mı diye çekindim.

Çoğu zaman jino belirtileri geçince 1 tabletin yarısını içmek yeniden tekrarlamasını engelliyor. Boldeyi keseceksen tamamen kes gitsin. Testo da 500 civarıyken bile masteron ya da bolde olmadan iyice aromatize olabilir. Tren yüzünden de e2 miktarını göremeyeceğimiz için müdahale etmesi zor olur. Daha önce only testo filan kullandıysan tahmini bir şekilde ona göre e2 için önlem alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 15 dakika önce yazdı:

Çoğu zaman jino belirtileri geçince 1 tabletin yarısını içmek yeniden tekrarlamasını engelliyor. Boldeyi keseceksen tamamen kes gitsin. Testo da 500 civarıyken bile masteron ya da bolde olmadan iyice aromatize olabilir. Tren yüzünden de e2 miktarını göremeyeceğimiz için müdahale etmesi zor olur. Daha önce only testo filan kullandıysan tahmini bir şekilde ona göre önlem alırsın.

O zaman şöyle yapalım 1 hafta daha bolde alayim, boldeyi kestikten sonra testoyu da 750den 500e düşürüp 500 testo 400 tren devam ederim. Hatta testoyu iyice düşürüp treni yükseltmekte bi seçenek onu da konusabiliriz bayramdan sonra. Aşağıya 1-2 fotoğraf bırakıyorum. Çok fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biri olarak, hepsi 1 sene içinde çekilmiş fotoğraflardır. Ellerimi bağlayıp cekildiğim fotoğraf 2 aylık sanırım en yakın tarihli fotoğraf o. O çift biceps pozu verdiğim fotoğraf 17 şubat 2024 müş mesela. Az çok tahminde bulunabilirsin.

1e.png.56a9f949a420155192eb982b3695f079.png 2e.png.610ec6f9382fd9593185c423f27a4069.png 3e.png.c6cafbacda814f1d4d88a831376fd119.png 4e.png.1a64f3f296993f39cf058625e66ff5e2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345

500 testo yeterli gibi. Zaten sulandığını filan hissedersen hafif hafif e2'ye müdahale edersin. Çok tren tecrüben yoksa tren bu dozda kalsın. Sonraki kürlerde dozu arttırırsın. Düşük testo yüksek tren hiç kullanmadım. Bazı kişiler böyleyken trenin yan etkileri daha az oluyor diyorlar. Çoğu durumda testoyu çok yüksek almamak libido vs. için daha iyi oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

500 testo yeterli gibi. Zaten sulandığını filan hissedersen hafif hafif e2'ye müdahale edersin. Çok tren tecrüben yoksa tren bu dozda kalsın. Sonraki kürlerde dozu arttırırsın. Düşük testo yüksek tren hiç kullanmadım. Bazı kişiler böyleyken trenin yan etkileri daha az oluyor diyorlar. Çoğu durumda testoyu çok yüksek almamak libido vs. için daha iyi oluyor. 

Evet ben de forumda okumuştum düşük testo yüksek trenin daha iyi iş gördüğünü. Şeytan diyor testoyu çek 250ye tren 400de kalsın boldeyi zaten cıkartacaksın…:D Toparlamaya başlamışken beni geri atar mı onun endişesindeyim. Deneme yanılma yöntemiyle göreceğiz biraz anlaşılan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, Şimdi yazdı:

Evet ben de forumda okumuştum düşük testo yüksek trenin daha iyi iş gördüğünü. Şeytan diyor testoyu çek 250ye tren 400de kalsın boldeyi zaten cıkartacaksın…:D Toparlamaya başlamışken beni geri atar mı onun endişesindeyim. Deneme yanılma yöntemiyle göreceğiz biraz anlaşılan.

Natürelken e2 sıkıntısı çekmiyorsan 250mg testoda hiç çekmemen lazım. Tam olması gerektiği yerde kalır gibi. Dozlar konusunda tek bir doğru yok. O yüzden hangi yolu izleyeceğin sana kalmış :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

Natürelken e2 sıkıntısı çekmiyorsan 250mg testoda hiç çekmemen lazım. Tam olması gerektiği yerde kalır gibi. Dozlar konusunda tek bir doğru yok. O yüzden hangi yolu izleyeceğin sana kalmış :D 

Haha haklısın dostum. Zaten şunu öğrendim hormonları dengede tutmak çok daha zormuş, değerini düşürüp yükseltmeye çalışmaktansa. Çok zor dengede devam edebilmek bunu da biraz hata yapa yapa öğreniyoruz. 
Ani bir kararla, Bu hafta testoyu 250ye düşürüp treni 400 alıp bırakacağım. Bayramdan sonra tekrar konuşalım iyi mi yaptık kötü mü yaptık bildireceğim.:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 1 dakika önce yazdı:

Haha haklısın dostum. Zaten şunu öğrendim hormonları dengede tutmak çok daha zormuş, değerini düşürüp yükseltmeye çalışmaktansa. Çok zor dengede devam edebilmek bunu da biraz hata yapa yapa öğreniyoruz. 
Ani bir kararla, Bu hafta testoyu 250ye düşürüp treni 400 alıp bırakacağım. Bayramdan sonra tekrar konuşalım iyi mi yaptık kötü mü yaptık bildireceğim.:D

Birden yükseltince testo gribi ya da sivilce tetikleyebiliyor ama düşürürken genelde sıkıntı olmuyor. Sonuçta kürü bitiren herkes birden kesiyor testoyu bir problem yaratmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Birden yükseltince testo gribi ya da sivilce tetikleyebiliyor ama düşürürken genelde sıkıntı olmuyor. Sonuçta kürü bitiren herkes birden kesiyor testoyu bir problem yaratmıyor.

Birazda naturelken e2 sıkıntısı çekmiyorsan demen beni ikna etti. Çünkü ne jino ne de e2 yüksekliği herhangi bir şeye yatkınlığım yoktu hiç bir zaman. Bu şekilde deneyip bir gözlemleyeceğim. Pişman olacağımı sanmıyorum ama bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 2 dakika önce yazdı:

Birazda naturelken e2 sıkıntısı çekmiyorsan demen beni ikna etti. Çünkü ne jino ne de e2 yüksekliği herhangi bir şeye yatkınlığım yoktu hiç bir zaman. Bu şekilde deneyip bir gözlemleyeceğim. Pişman olacağımı sanmıyorum ama bakalım.

E2 düşerecek bir anabolik yoksa 250mg testo gayet yeter bence. Bolde filan varken mecbur yüksek alıyoruz ama 19-nor grubu steroidler için testoyu abartmaya gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 6 dakika önce yazdı:

E2 düşerecek bir anabolik yoksa 250mg testo gayet yeter bence. Bolde filan varken mecbur yüksek alıyoruz ama 19-nor grubu steroidler için testoyu abartmaya gerek yok.

Aklıma şöyle bir soru geldi. Boldenonun vücuttan çıkması biraz uzun sürüyor. Çıkana kadar haftadan haftaya etkisi azalsada etkisini gösterecek. Boldeyi geçen hafta kesip bu hafta testoyu düşürmek problem yaratır mı? Yani ilk haftadan değilde etkisi azalana kadar testoyu yüksek tutmak işe yarar mı diye soruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, 4 dakika önce yazdı:

Aklıma şöyle bir soru geldi. Boldenonun vücuttan çıkması biraz uzun sürüyor. Çıkana kadar haftadan haftaya etkisi azalsada etkisini gösterecek. Boldeyi geçen hafta kesip bu hafta testoyu düşürmek problem yaratır mı? Yani ilk haftadan değilde etkisi azalana kadar testoyu yüksek tutmak işe yarar mı diye soruyorum

Yarı ömrü testo E'nin yaklaşık 2 katı filan. Aman aman bir problem yaratacağını sanmam. E2 kaynaklı libido problemi hemen ortaya çıkmıyor. Çıkana kadar e2 düzelmiş olur zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 4 dakika önce yazdı:

Yarı ömrü testo E'nin yaklaşık 2 katı filan. Aman aman bir problem yaratacağını sanmam. E2 kaynaklı libido problemi hemen ortaya çıkmıyor. Çıkana kadar e2 düzelmiş olur zaten.

Haklısın. Düzelme emareleri var zaten doğru yolda olduğumu hissediyorum. Sadece trenin yan etkilerini minimuma indirebilsek yeter.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
balikcionur, Şimdi yazdı:

Haklısın. Düzelme emareleri var zaten doğru yolda olduğumu hissediyorum. Sadece trenin yan etkilerini minimuma indirebilsek yeter.

Tren ağır bir ilaç. Sadece prolaktini kontrol edebiliyoruz. Beyinden, böbrek üstüne bezlerine kadar geçtiği her yeri etkiliyor bu ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Tren ağır bir ilaç. Sadece prolaktini kontrol edebiliyoruz. Beyinden, böbrek üstüne bezlerine kadar geçtiği her yeri etkiliyor bu ilaç.

Vücudun verdiği reaksiyonları saysak bitmez herhalde el vücut sıcaklığının artması ani terlemeler sinirlenince kıp kırmızı olmalar vs vs :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.