Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

balikcionur

12 haftalık kürümün kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

balikcionur    1

Herkese iyi akşamlar.

12 haftalık test enath/ boldenon kürüme 22 şubat itibariyle tren enath eklemiştim. Geçen süre zarfında tren dozajım standart 200mg idi. Testo 500 bolde de 400 devam etmekteydi bu arada.

• Ancak 10 gün önce yaptığım ufak bi hatayla prolaktini 0 ladım resmen. Dostinexi yarım tablet yerine tam aldım.
  • Aşağıya 19 mart günü sonuçlarını bırakıyorum. T4 yükselmiş, prolaktin dip. Pth hormonunu tam olarak bilmiyorum.
  • Ve Ldh ta yüksek.
  • Prolaktinden kaynaklı mı bilmiyorum ama şalter indirmiş gibi hissediyorum ve gördüğüm kadarıyla progesteron da düşük.

E2 ye bakmadılar ücretli gibi bir şey söylendi tam anlayamadım, karşılaştırmanız açısından 11 şubatta yaptırdığım tahlilleri de ekleyeceğim orada e2 var, referans aralığının altındaydı.

İşleri toparlayabilmem için ne yapmam gerekir, önerilerinizi bekliyorum. 

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_6001.thumb.png.39c41624933c4b0b8235c5fd4d9e85c0.png IMG_5999.thumb.png.bca5bdb5ea89be0c850abd60936ce124.png IMG_6002.thumb.png.2559972a0facad981ccc4b2478441d7a.png IMG_6004.thumb.png.19afee35ed2701f80b5dac1ed19c4938.png IMG_6003.thumb.png.dbedf2ffd497027eb1cdb0073ca3ed70.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

fatman    54

Arimidex kullaniyorsan kullanma boldeyi 300e cekebilirsin e2yi cok baskılanmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
gönderildi (düzenlendi)
  fatman, 3/19/2025 - 22:07 yazdı:

Arimidex kullaniyorsan kullanma boldeyi 300e cekebilirsin e2yi cok baskılanmış.

Hocam senin diğer konulardaki yorumlarını okuyordum üstüne isabet oldu :) 

Arimidex uzun süredir kullanmıyordum. Sadece bugün yarım arimidex aldım göğüslerimde hafif yanma hissi gibi bir hissiyat vardı onu da tren’e yordum ama.Yaklaşık 3-4 haftadır 150 mg masteron ve yaklaşık 10 gündür günde 1 adet proviron kullanımım var.

Aslında e2 değerine baktıramamak kötü oldu bugün. Prolaktini 0 ladığımı biliyordum. 1 ay önce ref aralığının altında olan e2 tren kullanmaya başladıktan sonra patlamış mıdır sence?

tarihinde balikcionur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
  balikcionur, 3/19/2025 - 22:14 yazdı:

Hocam senin diğer konulardaki yorumlarını okuyordum üstüne isabet oldu :) 

Arimidex uzun süredir kullanmıyordum. Sadece bugün yarım arimidex aldım göğüslerimde hafif yanma hissi gibi bir hissiyat vardı onu da tren’e yordum ama.Yaklaşık 3-4 haftadır 150 mg masteron ve yaklaşık 10 gündür günde 1 adet proviron kullanımım var.

Aslında e2 değerine baktıramamak kötü oldu bugün. Prolaktini 0 ladığımı biliyordum. 1 ay önce ref aralığının altında olan e2 tren kullanmaya başladıktan sonra patlamış mıdır sence?

Sanmıyorum trenimn e2yi doğrudan bir etkisi yok göğüsün de hafif yanma varsa e2ye bakmak gerek ama prolaktin ve e2 düşükse yanma hissetmemen lazim libidon kotuyse arimidexi kes 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  fatman, 3/20/2025 - 08:21 yazdı:

Sanmıyorum trenimn e2yi doğrudan bir etkisi yok göğüsün de hafif yanma varsa e2ye bakmak gerek ama prolaktin ve e2 düşükse yanma hissetmemen lazim libidon kotuyse arimidexi kes 

Arimidexi dün yarım aldım sadece onun dışında uzun süredir kullanmıyordum. Dediğin gibi boldeyi düşürüp, 200e cekeceğim. Bir süre 250 testo 200 bolde ve 200 tren gidip prolaktin nin referans aralığına gelmesini bekleyeceğim o zaman anlaşılır problemin nerede olduğu.

Pregosteron da 0,05 cıkmış progestan kullanmayı önerir misin? Yoksa proviron masterona devam haricine gerek yok mu dersin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
  balikcionur, 3/20/2025 - 08:41 yazdı:

Arimidexi dün yarım aldım sadece onun dışında uzun süredir kullanmıyordum. Dediğin gibi boldeyi düşürüp, 200e cekeceğim. Bir süre 250 testo 200 bolde ve 200 tren gidip prolaktin nin referans aralığına gelmesini bekleyeceğim o zaman anlaşılır problemin nerede olduğu.

Pregosteron da 0,05 cıkmış progestan kullanmayı önerir misin? Yoksa proviron masterona devam haricine gerek yok mu dersin?

Libido sorunun yoksa provirona gerek yok , masteron aslında şuan e2 değerini bilmediğimiz için birşey diyemiyorum bolde ve masteron beraber e2yi çok düşürebilir kürden verim alamazsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  fatman, 3/20/2025 - 09:49 yazdı:

Libido sorunun yoksa provirona gerek yok , masteron aslında şuan e2 değerini bilmediğimiz için birşey diyemiyorum bolde ve masteron beraber e2yi çok düşürebilir kürden verim alamazsin

Doğru diyosun. Prolaktin 0landığına göre tek şüpheli e2 kalıyor burda. Bir süre yarım arimidex alıp durumu izleyeceğim tekrar test verene kadar. Bolde ve testo dozajını düşürmek trenin yan etkilerini azaltır diye tahmin ediyorum.
Bu sabah progestan aldım metin hocanın konuyla ilgili bi kaç yazısını okudum 1 hafta kadar onu kullanıp deneyeceğim etkisini yazarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
gönderildi (düzenlendi)
  balikcionur, 3/20/2025 - 10:35 yazdı:

Doğru diyosun. Prolaktin 0landığına göre tek şüpheli e2 kalıyor burda. Bir süre yarım arimidex alıp durumu izleyeceğim tekrar test verene kadar. Bolde ve testo dozajını düşürmek trenin yan etkilerini azaltır diye tahmin ediyorum.
Bu sabah progestan aldım metin hocanın konuyla ilgili bi kaç yazısını okudum 1 hafta kadar onu kullanıp deneyeceğim etkisini yazarım.

Rasgele inhibitör kullanıp vücuduna zarar vereceğine test yaptırana kadar tamoxifen kullanıp testten sonra hangi hormon sana sıkıntı yaratıyorsa onu azaltman daha mantıklı değil mi? Prolaktini sıfırladım geriye bir e2 kaldı diyorsun da belki de tren progesteron türevi bir steroid olduğu için e2 ve prolaktin yükseltmeden de jino belirtilerine neden olabiliyor olabilir mi?

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
gönderildi (düzenlendi)
  Feladel, 3/20/2025 - 10:57 yazdı:

Rasgele inhibitör kullanıp vücuduna zarar vereceğine test yaptırana kadar tamoxifen kullanıp testten sonra hangi hormon sana sıkıntı yaratıyorsa onu azaltman daha mantıklı değil mi? Prolaktini sıfırladım geriye bir e2 kaldı diyorsun da belki de tren progesteron türevi bir steroid olduğu için e2 ve prolaktin yükseltmeden de jino belirtilerine neden olabiliyor olabilir mi?

Olabilir haklısın. Kafamın karıştığı nokta burası zaten. Şubat ayındaki test sonuçlarımda e2 referans aralığı altındaydı, bu ay bakmadıkları için trenin e2yi yükseltip progesteronu düşürdüğü mantığı üzerinden gittim. Araştırma yaparken trenin progesteron hormonunu düşürdüğü ve libidoyu etkilediğini okudum. Progestanı birazda o yüzden aldım 

tarihinde balikcionur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  balikcionur, 3/20/2025 - 11:07 yazdı:

Olabilir haklısın. Kafamın karıştığı nokta burası zaten. Şubat ayındaki test sonuçlarımda e2 referans aralığı altındaydı, bu ay bakmadıkları için trenin e2yi yükseltip progesteronu düşürdüğü mantığı üzerinden gittim. Araştırma yaparken trenin progesteron hormonunu düşürdüğü ve libidoyu etkilediğini okudum. Progestanı birazda o yüzden aldım 

Trenin progesteron düşürebildiği doğru ama e2 yükseltebilme gibi bir olanağı yok. Tren lanet bir ilaç. Prolaktin yükseltip, reseptör duyarsızlığı yaratıp, psikolojiyi etkileyip libido sorunlarına neden olabilir ama tren E'nin 4 hafta içinde buna neden olması biraz zor. 11 Şubatta bolde kürünün kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama 6-8 hafta filansa şu an e2 daha da düşmüş bile olabilir. O yüzden rasgele şeyler kullanıp işleri daha da kötüleştireceğine git bir e2 testi yaptır. Sonra ona göre bir şeyler kullanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  Feladel, 3/20/2025 - 12:03 yazdı:

Trenin progesteron düşürebildiği doğru ama e2 yükseltebilme gibi bir olanağı yok. Tren lanet bir ilaç. Prolaktin yükseltip, reseptör duyarsızlığı yaratıp, psikolojiyi etkileyip libido sorunlarına neden olabilir ama tren E'nin 4 hafta içinde buna neden olması biraz zor. 11 Şubatta bolde kürünün kaçıncı haftasıydı bilmiyorum ama 6-8 hafta filansa şu an e2 daha da düşmüş bile olabilir. O yüzden rasgele şeyler kullanıp işleri daha da kötüleştireceğine git bir e2 testi yaptır. Sonra ona göre bir şeyler kullanırsın.

22 şubatta ilk tren enjeksiyonunu yaptığımda 12.haftasındaydım testo bolde kürünün. Yani bu hafta 17.hafta olacak. Treninde 5.haftası. 
Dediğin gibi tren baş edilmesi zor bi anabolik ama belkide prolaktin 0’landığı için bu şekilde hissediyorda olabilirim. En mantıklısı çok oynamadan 20 gün sabredip tekrar kan testi vermek.

Gögüsümde hassasiyet var 2 gündür. Yanma batma gibi değilde. Tamo mu önerirsin arimidex mi? Ve bu süreçte kür sürecinde değişiklik yapmamı önerir misin testo e -bolde dozaj düşürüp devam etmek gibi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  balikcionur, 3/20/2025 - 12:13 yazdı:

22 şubatta ilk tren enjeksiyonunu yaptığımda 12.haftasındaydım testo bolde kürünün. Yani bu hafta 17.hafta olacak. Treninde 5.haftası. 
Dediğin gibi tren baş edilmesi zor bi anabolik ama belkide prolaktin 0’landığı için bu şekilde hissediyorda olabilirim. En mantıklısı çok oynamadan 20 gün sabredip tekrar kan testi vermek.

Gögüsümde hassasiyet var 2 gündür. Yanma batma gibi değilde. Tamo mu önerirsin arimidex mi? Ve bu süreçte kür sürecinde değişiklik yapmamı önerir misin testo e -bolde dozaj düşürüp devam etmek gibi?

E2 sonucunu görmeden arimidex kullanma. Test yaptırana kadar hassasiyet geçene kadar günde 2 tablet tamoxifen, geçtikten sonra 1 tablete düşür. E2 değerine göre dozlarda bir ayarlama yaparız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  Feladel, 3/20/2025 - 12:20 yazdı:

E2 sonucunu görmeden arimidex kullanma. Test yaptırana kadar hassasiyet geçene kadar günde 2 tablet tamoxifen, geçtikten sonra 1 tablete düşür. E2 değerine göre dozlarda bir ayarlama yaparız.

Tamam yardımların için teşekkür ederim. Son olarak günlük 1 proviron ve haftalık 150mg masteron alıyordum, aynı şekilde devam ediyim mi bırakmamı mı önerirsin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  balikcionur, 3/20/2025 - 12:34 yazdı:

Tamam yardımların için teşekkür ederim. Son olarak günlük 1 proviron ve haftalık 150mg masteron alıyordum, aynı şekilde devam ediyim mi bırakmamı mı önerirsin?

Masteronu ne zaman ekledin kürüne?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  balikcionur, 3/20/2025 - 12:40 yazdı:

5 hafta olacak 

O zaman masteron düşük olan e2'yi daha da düşürmüş olabilir. Bence bir an önce bir labda e2 testi yaptır. Düşük e2 libidoyu geçtim, eklemler ve kolesterol için de zararlı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  Feladel, 3/20/2025 - 12:43 yazdı:

O zaman masteron düşük olan e2'yi daha da düşürmüş olabilir. Bence bir an önce bir labda e2 testi yaptır. Düşük e2 libidoyu geçtim, eklemler ve kolesterol için de zararlı.

1-2 lab aradım 3 iş günü içerisinde çıkar dedi 2 yerde sonuçlar için. Yarın sabah halledeceğim büyük ihtimal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  balikcionur, 3/20/2025 - 12:50 yazdı:

1-2 lab aradım 3 iş günü içerisinde çıkar dedi 2 yerde sonuçlar için. Yarın sabah halledeceğim büyük ihtimal.

Hemen gidiyorsan masteron böyle kalsın. Libido sorunu bundan mı değil mi öğrenmiş olursun. E2 çok düşük çıkarsa masteronu çıkartırsın ve testo dozunu biraz arttırırsın. Provironu da libido filan vermiyorsa boşuna kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  Feladel, 3/20/2025 - 12:52 yazdı:

Hemen gidiyorsan masteron böyle kalsın. Libido sorunu bundan mı değil mi öğrenmiş olursun. E2 çok düşük çıkarsa masteronu çıkartırsın ve testo dozunu biraz arttırırsın. Provironu da libido filan vermiyorsa boşuna kullanma.

Provironun libidoma etkisini görmedim evet, çıkartayım dediğin gibi. 
e2-prolaktin-free testo-total testo , bunlara baktıracağım. Sonuçlar gelince burada paylaşırım beraber bakarız.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1

IMG_6006.png.e0fadaae3d1302975a3344e5a082347b.png.0b44f8705ab33025c90b9293daab452b.png

Selamlar. Serbest testonun işlenmesi için istanbula gitmesi gerekiyormuş o yüzden o hariç diğer sonuçlar aşağıdaki gibi.

E2 sonucu çok şaşırttı beni. Ben referans aralığında çıkar diye düşünmüştüm çünkü 2 gün önce yarım arimidex dünde seninle konustuktan sonra yarım tamoksifen almıştım.

Bundan sonrası için ne önerirsin? Arimidex-tamoksifen kullanımını nasıl yapmalıyım? Kür içi dozajlamada değişiklik yapalım mı? @Feladel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352

E2 testi çok şüpheli duruyor. Testo dozunda bir oynama yapmadan, e2 referans değerinin altındayken bir de üstüne masteron eklemene rağmen bu kadar yükselmemesi lazım. Bazı kaynaklar hassas olmayan e2 testlerinden makine treni östrojen olarak tespit edebileceğini söylüyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    24
  Feladel, 3/21/2025 - 10:31 yazdı:

E2 testi çok şüpheli duruyor. Testo dozunda bir oynama yapmadan, e2 referans değerinin altındayken bir de üstüne masteron eklemene rağmen bu kadar yükselmemesi lazım. Bazı kaynaklar hassas olmayan e2 testlerinden makine treni östrojen olarak tespit edebileceğini söylüyorlar. 

500 e2 icin kac tane femara kullanmaliyiz? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    352
  h4runx, 3/21/2025 - 10:37 yazdı:

500 e2 icin kac tane femara kullanmaliyiz? 

500 e2'ye ulaşmayı nasıl başardınız? :D 2 günde 1 tablet femara muhtemelen 50-100 arası bir yere çeker. Tabii emin olmak için 2 hafta sonra e2 testi yaptırmak lazım.

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    24
gönderildi (düzenlendi)
  Feladel, 3/21/2025 - 10:42 yazdı:

500 e2'ye ulaşmayı nasıl başardınız? :D 2 günde 1 tablet femara muhtemelen 50-100 arası bir yere çeker. Tabii emin olmak için 2 hafta sonra e2 testi yaptırmak lazım.

500 testo e, 300 masteron kullanıyordum. testoyu 200, masteronu 400e çıkardım. Ne kadar süre femara kullanmalıyım?

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
balikcionur    1
  Feladel, 3/21/2025 - 10:31 yazdı:

O konu hakkında bilgim yok belki haklı olabilirsin ama göğüsümde başlayan o hassasiyetten, ufakta olsa yanma hissinden anlaşılıyor biraz da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar.
      Kürümün 6. haftasına geldim. 4 haftam kaldı. Oxandrolonun bitmesiyle kan tahlili verdim. Testosteron hariç sonuçlar çıktı. Kürden önceki değerlerimle karşılaştırdım, fikirlerinizi almak istedim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Oxandrolone 30 mg/gün Testosterone enanthate 400 mg/hafta Sonuçlar:
      Eski LH: 5,46. Yeni LH: 0,04 Eski FSH: 7,47. Yeni FSH: 0,05 Eski E2: 19. Yeni E2: 116 Eski PRL: 10,84. Yeni PRL: 16,80 Eski AST: 18. Yeni AST: 43 Eski ALT: 25. Yeni ALT: 91 Referans aralıklarını paylaşmadım ama hepsi epey dışında. Eski değerlerimin hepsi içerisindeydi. Endokrinolojiye randevu aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.