Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alpe56

Küre girmeden önce doğal test sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

Alpe56    2

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

2 yıllık spor geçmişim mevcut daha önce herhangi bir kür veya ilaç geçmişim yok herhangi bir takviye kullanmıyorum, 1 aydır spor yapmıyordum ve bugün ilaca başladım.

KÜR PLANLAMAM:

• Haftalık 500mg testo en
  • Haftalık 400mg rimobolan

İlk ay sonra yaptıracağım test sonuçlarından önce ezbere olarak arimidex veya türevi ilaç kullanmak istemiyordum hatta @Loving hocanın e2 konusunda "bırakın kür içerisinde e2 seviyeniz yürüsün." tavsiyesine uyup, kür boyunca e2 seviyeme çok müdahalede bulunmak istemiyordum ama vücudumun doğal e2 ve prolaktin seviyesi çok yüksek olduğundan jino yatkınlığım olabileceği beni düşündürüyor.

Bu ihtimal üzerine ezbere olarak arimidex veya türevi ilaç kullanmaya başlamalı mıyım?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

KAN TESTİ SONUCUM:

Screenshot_20250318_200040_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.850
  1. Kaç yaşındasın?
  2. Yağ oranın bilmemiz lazım form at. Boyun kilon kaç? 
  3. Değerlerin güzel profesyonel amacın yoksa ilaca bulaşma :) arimidex yada dostinex kullanmana gerek yok.
  4. 12 haftada hiçbirşey anlamazsın kısa bir süre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    205

Rimobolan e2 seviyeni baskılayacaktır zaten. En son çaren arimidex olsun, göğüsünde hassasiyet vb. birşey hissedince tamoxifen alırsın. Kan testi verirsin duruma göre bakarsın. Benim önerim AI kullanmak yerine küründe DHT türevi ilaç varsa onun dozajını arttırman daha mantıklı olacaktır. 400mg rimo e2 seviyeni bir miktar baskılar ama hala daha yan etki görecek kadar yüksek bir e2 varsa rimonun dozajını arttırırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpe56    2
Diver, 31 dakika önce yazdı:
  1. Kaç yaşındasın?
  2. Yağ oranın bilmemiz lazım form at. Boyun kilon kaç? 
  3. Değerlerin güzel profesyonel amacın yoksa ilaca bulaşma :) arimidex yada dostinex kullanmana gerek yok.
  4. 12 haftada hiçbirşey anlamazsın kısa bir süre.

Merhaba yorumunuz için teşekkürler, 27 yaşındayım 1.78 boy 80kilo yağ oranım %19larda duruma göre 16haftaya uzatmayı düşünüyorum. Profesyonel bir amacım yok. Son 6 7 aydır maalesef eski düzenimden uzaktım. Amacım süreci hızlandırıp eski formuma daha hızlı kavuşabilmek.

bar1.png.f5f881b366a3e9f62cec5c29d97edf8e.png bar2.png.0b15b535261ed01138f3c0a52e947c1e.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65

Dostum cidden bir şey kullanmadıysan testosteron çok iyi yerinde olsam hiç bulaşmam bu testosteron  seviyesi ile ilaçsız da bence güzel şeyler yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.850
Alpe56, Bir saat önce yazdı:

Merhaba yorumunuz için teşekkürler, 27 yaşındayım 1.78 boy 80kilo yağ oranım %19larda duruma göre 16haftaya uzatmayı düşünüyorum. Profesyonel bir amacım yok. Son 6 7 aydır maalesef eski düzenimden uzaktım. Amacım süreci hızlandırıp eski formuma daha hızlı kavuşabilmek.

İlaç kullanmadan da ulaşabilirsin dostum :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hasanali    0

27 yaşındasın profesyonel amacın yok  testi sonuçların güzel ben zamanında o hatayı yaptım birçok  psikolojik sorunlar önde olmak üzere sıkıntılarım oldu hiç bulaşma  kariyer amacın yoksa sonradan pişmanlık duyarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ceman
      Hocalarım selamlar,
      Yaklaşık olarak 3. Hafta bitmek üzere kürümde.
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testosteron enanthate 1 ml boldenon  1,5 ml trenbolone acetat Kullanıyorum. Gün içindeki halsizlik sebebi ile reseptörlerin kapalı olduğunu düşündüğümüzden bu sabah kan verdim ve sonuçlar bu şekilde tertemiz çıktı ve 2 tane testosteron değeri var ikiside farklı sebebi nedir sizce?
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Lionis
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Veyron marka ürünleri kullandığım kürümün kan testi sonuçları hk.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg testosteron propionate 300 mg masteron 300 mg trenbolone Yorum ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
      KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: Badid4646
      Kürün 5. haftasında vermiş olduğum kan testi sonuçları fakat pek anlamıyorum sonuçlardan yarımcı olursanız sevinirim
      KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
      omega3 çinko d3 magnezyum Ecopirin himalaya karaciğer koruyucu  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Martkedisi
      Öncelikle hepinizin bildiği üzere ünlü biri olan kişiden koçluk alıyorum 250 mg enanthate kürüne girmek istediğimi söyledim bana pmc (pharmamusclegroup) marka testesteron enanthate yolladı kürden önce testosteronumu aşağıya bırakıyorum birde kürün 7.haftasında ki testosteron değerimi aşağıya bırakacağım hatta tüm kan değerlerimi bırakacağım bana göre bu ilaç sahte bu arada 3 günde 1-10 mg tamoksifen kullanıyorum kürden önce de rad 140 geçmişim vardı.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.