Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rauthos

Ifbb pro card yolunda - antrenman/kür/diyet günlüğü 2025

Önerilen İletiler

ardas    955
gönderildi (düzenlendi)
rauthos, 14 dakika önce yazdı:

Tansiyonum optimal seviyelerde aslinda kullanmama gerek yok diye dusunuyordum ama...

nabız yüksek geldi biraz ilerde yüksek tansiyon olursa diye yazmıştım.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rauthos    70

Selam herkese, durumum hakkında birkaç koçla görüştüm sürece dair. Kilom, bir hayli kalori fazlası vermeme rağmen sabit kalmaya başladı. Görüştüğüm koçların ortak tavsiyesiyle aktif olan kürüme ara verip bugün itibariyle aşağıdaki şekilde güncelliyorum. 

• 750mg test enant / hafta
  • 600mg boldenon / hafta

Ek olarak @Fuhrer'in dediği gibi kısa esterli (Humalog) insülin ekleyeceğim deneme amaçlı. Sadece antrenman sonrası düşük doz kullanmayı planlıyorum ilk aşamada. Vücudumun dozlara verdiği tepkileri takip etmem gerekiyor. Profesyonel hedefler için risk faktörünü arttırmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Hala ekstrem dozlarda değilim ama girdiğim en yüksek dozlu kür bu olacak. Bakalım boldenon açılınca ve 500'de 750'ye çıkan test. ne kadar fark yaratacak birlikte göreceğiz :D

• Beğen 2
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
rauthos, 4 saat önce yazdı:

Selam herkese, durumum hakkında birkaç koçla görüştüm sürece dair. Kilom, bir hayli kalori fazlası vermeme rağmen sabit kalmaya başladı. Görüştüğüm koçların ortak tavsiyesiyle aktif olan kürüme ara verip bugün itibariyle aşağıdaki şekilde güncelliyorum. 

• 750mg test enant / hafta
  • 600mg boldenon / hafta

Ek olarak @Fuhrer'in dediği gibi kısa esterli (Humalog) insülin ekleyeceğim deneme amaçlı. Sadece antrenman sonrası düşük doz kullanmayı planlıyorum ilk aşamada. Vücudumun dozlara verdiği tepkileri takip etmem gerekiyor. Profesyonel hedefler için risk faktörünü arttırmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Hala ekstrem dozlarda değilim ama girdiğim en yüksek dozlu kür bu olacak. Bakalım boldenon açılınca ve 500'de 750'ye çıkan test. ne kadar fark yaratacak birlikte göreceğiz :D

İnsülin kullanacaksan novorapid tarzı en kısa esteri kullanmanı öneririm. Humalog insüline başlamak için uygun bir ester değil bence. En kolay ve güvenlisi novorapid 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    70
Askabar, 4/28/2025 - 19:06 yazdı:

İnsülin kullanacaksan novorapid tarzı en kısa esteri kullanmanı öneririm. Humalog insüline başlamak için uygun bir ester değil bence. En kolay ve güvenlisi novorapid 

Evet humalog almistim, antrenmandan sonra hemen basit karbonhidratli bir ogun yiyip 5 ui humalog mix vuruyorum ama ne kadar basit seker alirsam alayim en basta hafif bi bas donmesi yapiyor 2-3 dkya geciyor :D Humalog bittiginde novarapid alacagim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
rauthos, 34 dakika önce yazdı:

Evet humalog almistim, antrenmandan sonra hemen basit karbonhidratli bir ogun yiyip 5 ui humalog mix vuruyorum ama ne kadar basit seker alirsam alayim en basta hafif bi bas donmesi yapiyor 2-3 dkya geciyor :D Humalog bittiginde novarapid alacagim

5 kalem insülin bitirmek te sağlam zaman alır :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.