Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tunahankrc

Sarm kullanımı sonrası kan testi sonuçlarında değişiklik yaşayan var mı?

Önerilen İletiler

Tunahankrc    20

Hayırlı ramazanlar,

Sarm kullanıpta kan testinde değişiklik yaşayan var mı?

Örneğin: Lh,FSH kapanması ; alt, ast ,ggt yükselmesi vs gibi?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    342

lh fsh kapanmaz da total testo dipleri görür alt ast tabi ki yükselir 
Alt ast yükselmesini azaltmak için sarmsları dil altında bekletin emilim ordan başlasın değerleri biraz kurtarıcaktır..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tunahankrc    20
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

Alt ast yükselmesini azaltmak için sarmsları dil altında bekletin emilim ordan başlasın değerleri biraz kurtarıcaktır..

Total testosteron dipleri görüyorsa o zaman kür sonunda pct gerektiriyor veya sarmla beraber testosteron artıran tribulus gibi şeyler kullanmak mantıklı mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    334
Tunahankrc, Şimdi yazdı:

Total testosteron dipleri görüyorsa o zaman kür sonunda pct gerektiriyor veya sarmla beraber testosteron artıran tribulus gibi şeyler kullanmak mantıklı mı ?

Çoğu zaman 8 haftalık kür sonrası pct gerektirmiyor. Kür içinde testo seviyeni ne kadar desteklersen kürden sonra o kadar hızlı toparlarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    63
Tunahankrc, 1 dakika önce yazdı:

Pct kan testine göre belli olur yapıp yapmayacağın. Sarmsla beraber forumda ki bitkisel kürleri kullanabilirsin baskilamayi bir nebzede olsa engelleyebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    342
Tunahankrc, Şimdi yazdı:

Duruma göre pct gerektiriyor kiminde 4 hafta sonra testo yine aynı seviyeleri görürken kiminde daha da uzuyor. Pct yapmadan da testo eski seviyelere geliyor ben öyle gözlemledim çoğu insanda. Kür esnasında testoyu yüksek tutmak için 2 haftada bir yarım klomen atanlar da var ama ben gereksiz buluyorum ben bir kere olsun klomen vb bir şey kullanmadım sarms kürlerimde testo eski seviyelere geldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    7
EmreGundi, 1 saat önce yazdı:

Damla formunda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    342
Perseu, 6 saat önce yazdı:

Damla formunda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor peki?

Dediğim şekil damla formuydu dil altında 10-15 saniye beklet yut 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bcc1903    13

Çok su tüketemediğim için muhtemelen benim alt tavan yapmıştı. Kür boyunca enginar suyu kullandım kür biteli bir ay oldu tüm değerlerim normal. Baskılamada yaşamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ermanx98
      İyi forumlar herkese,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Ostarine Cardarine Mk677 Rad140 Ligandrol SORULARIM:
      İçeren sarm küründeyim mix ürün olduğundan karaciğerimi kür sürecinde korumak için ne kullanmalıyım? Elimde nac600 mevcut 3 kutu aile hekimine yazdırdım nac600 ile birlikte ne önerirsiniz? Tüm  cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar,
      Son sarms kürümün üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiştir. Yeni kür öncesi test verdim. TSH en sonki testimde de referans üstünde çıkmıştı. Tekrar yüksek çıktı.  Prolaktine veya TSH için el atılması gereken mühim bir durum var mıdır? 
      Görüşlerinizi almak isterim.

• Yazan: yigitoz18
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki küre start verdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate  Dianabol SORULARIM:
      Kür içi kan testi değerlerimde hangilerine dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bünjamin
      Merhaba, Ben Almanya’da yaşıyorum ve 3 hafta sonra İstanbul’da tatil yapacağım. Oradayken bir kan testi yaptırmak istiyorum. Özellikle prolaktin, östrojen ve testosteron gibi hormon değerlerimi ölçtürmek istiyorum. Bu testi nerede yaptırabileceğimi ve yaklaşık ne kadar tutacağını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.