Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Badid4646

Kıl dönmesi ameliyatı hk.

Önerilen İletiler

Badid4646    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürdeyim ve  ameliyat sorunu ile karşılaştım önümüzde ki haftaya ameliyat tarihi verildi sizce olmalımıyım çok büyük birşey değil ama fakat bilgisi olan arkadaşların yardımcı olursa sevinirim.

Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.459

Hiç erteleme ilerde daha kötü oluyor. Şanslısın ufakken farkedilmiş. İleri safhada kalçadan baya kütle alınan gördüm. Kürdeysen ilacı kesmene gerek yok. Geçmiş olsun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Hiç erteleme ilerde daha kötü oluyor. Şanslısın ufakken farkedilmiş. İleri safhada kalçadan baya kütle alınan gördüm. Kürdeysen ilacı kesmene gerek yok. Geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim ikinciyi olucam bir de 2022de lazer ile olmuştum tekrarladı kestirmek istemiyorum 10gün felan yatırıyor tekrar lazer ile olucam kalkıp bir saat sonra antrenmana gitmiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrJoker    25

Kesinlikle erteleme ve cerrahi olarak aldır hocam. Lazer ile nüksetme ihtimali var. Ben neler çektim bu beladan :( 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    24

Hocam sakın erteleme ben 8 yıl önce 1,5 yıl kadar ertelemiştim bişey olmaz sonra olurum dedim demez olaydım o yerden tam 5 kere ameliyat oldum anca geçti :D Çünkü büyüdükçe ameliyat kesiği fazla olacağından yara kapanmıyor ya da enfeksiyon kapıyor. Çok geçmiş olsun..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1

Antibiyotik hap verdi doktor kullanayım mı bir sorun olurmu zaten bi ton şey yutuyorum akşama kadar vitaminler oxandrolon winstrol felan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    24
Badid4646, 2 dakika önce yazdı:

Antibiyotik hap verdi doktor kullanayım mı bir sorun olurmu zaten bi ton şey yutuyorum akşama kadar vitaminler oxandrolon winstrol felan 

Antibiyotiği apseyi kurutması için veriyor kür içinde kullandığın ilaçlarda iltihap sökme/kurutma özelliği olmadığı için kullanmak zorundasın. Gerekiyorsa testo harici tüm ilaçları kes sağlığın yerinde olmadıktan sonra kür yapsan ne işe yarayacak ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    24

Kıl dönmesi çok basit bir ameliyat ve iyileşme sürecinden geçiyor ama ameliyatı erteledikçe tüm süreç daha da zorlaşıyor arkadaşın dediği gibi erken teşhis ve ufak bi ameliyatla 15 güne kendine geliyorsun. Kür içinde kullandığın tablet ilaçları kullanma zaten spor yapamayacaksın bu süreçte TRT doz testo al en azından ruhsal sıkıntılar yaşama sonrasında sağlığın yeri gelince kaldığın yerden devam et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1

Teşekkür ederim öyle yapacağım artık çok kötü bir durum bu kıl dönmesi iğrenç uğraşması da bi dert 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    32
Badid4646, 20 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim öyle yapacağım artık çok kötü bir durum bu kıl dönmesi iğrenç uğraşması da bi dert 

Evet, kendi tecrübelerimi aktarayım. Ameliyatta anesteziyi sırtından yapıyorlar büyük ihtimalle haberin olsun. Alt vücud uyuşturuluyor sadece. Sırtını böyle kamburun çıkana kadar gerdiriyorlar omurganın ordan iğne yapıyorlar. Çok acımıyor ama şahsen gözümü korkutmuştu. İlk gün alt vücudumu hissetmedim hastanede yatırıyorlar zaten. 2. gün taburcu oldum ve ayağa kalkmakta tek başıma zorlanıyordum çünkü dikişleri zorlamaman lazım enfeksiyon kaparsa o yara çok uzun süre kapanmaz yani iç dikişler kapanmaz. Geri kalan günler yatarak geçirdim, dikişler alındıktan sonra tek kalça lobumun üstüne oturmama izin verildi 1 haftadan sonra normal oturabilirsin dedi. İçeride hala dikişler olduğu için tek loba oturmanı öneririm çünkü ağrı yapabiliyor. Çok tuvalete çıkmamak için yemek yemedim, önerim ilk 1 hafta çok katı beslenme hatta az kalori al ki tuvalete ilk hafta çıkma çünkü dikişlerim acıyordu ilk haftayı doldurmama rağmen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: kreaks
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron enanthate 500 mg Boldenon 400 mg Küründeyim e2m düşük, bacağımı geçenlerde almıştım ama alışık olduğum şekilde uzamıyor kıllar ve yer yer uzamış yer yer kısalar sebebi ne olabilir? Kemer üstü lazer yaptırıyorum da alakasızdır muhtemelen.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.