-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron+boldenon kürümün 5. hafta kan değerleri hk.
Oluşturan:
ummeeet, in Laboratuvar
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Valtiel
Merhabalar herkese,
4. Haftaya girdim ama Tren ve Deca'nın gerçekliğinden şüphe etmeye başladım.Gece terlemesi yaşamıyorum, agreston artışı var ama çok fazla değil. Ama uykusuzluk mevcut, en ama en fazla 5 saat uyuyabiliyorum ve bu süre içerisinde en az 3 kere uyanıp duruyorum. Gücümde artışlarda mevcut, daha dün 80-80 shoulder press 6 tekrar atabildim vs.Küre 23 Mart'ta başladım, altta verdiğim testler ise 31 Mart tarihine ait.
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
500mg Testosteron Cypionat 500mg Deca 500mg Tren Enanthate 30mg Dianabol ÜRÜNLER:
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: nattybuilder
Merhabalar sayın forum üyeleri,
Yaklaşık 1 aydır haftada 250 mg testosteron enanthate alıyorum. Bundan önce de 150 mg kullandım hiç kesmeden. Bi kan testi verip görmek istedim. Sizler de yorumlarsanız sevinirim. Kan vermeden önceki akşam sert bir idman yapmıştım ondan ast biraz yüksek çıktığını düşünüyorum. Bir diğer değinmek istediğim konu bu hafta günlük ufak doz testosteron vurmayı denemek istedim internette çok görüyordum en fizyolojiye uygun şeklinin bu olduğu söyleniyordu yabancı influencerlarda ben de 0.2 0.1 0.2 ml şeklinde vurdum çarşamba gününe kadar çarşamba günü akşamı da yarım arimidex ten biraz daha fazla olacak şekilde arimidex aldım.Ama anlaşılan arimideks biraz fazla gelmiş bundan önce 1.5 mg alıyordum haftada 1 e düşünce uzun vadede göğüs ucunda kaşıntı oluyordu.
Sizce optimal dozum nedir?
KAN TESTLERİM:
-