-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Furkantepeci
Herkese merhaba arkadaşlar,
2 aylık SARMs kürüm bugün sona erdi. Sizlerle sonuçlarımı paylaşmak ve bir konuda yardımınızı rica etmek istiyorum. Ne yazık ki telefonum çok kötü olduğu için düzgün bir fotoğraf çekemedim, ancak birinden yardım alarak öncesi-sonrası fotoğraflarımı paylaşmaya çalışacağım.
Başlangıç Bilgilerim:
Boy: 180 cm Kilo: 84 kg Yağ oranı: %24,2 Testosteron: 313 Kür Sonu Bilgilerim:
Kilo: 101,7 kg Yağ oranı: %21 Testosteron: 70 (Bu değer, kürün 4. haftasında ölçüldü. SARMs'lar 6 Mart'ta tamamen kandan çıktıktan sonra tekrar test yaptıracağım.) Kullandığım SARMs ve Dozajları:
LGD-4033: 10 mg MK-677: 25 mg Kür Sürecinde Yaşadıklarım:
3. hafta: Güç artışı başladı, ancak sık sık kramp yaşadığım için su tüketimimi artırdım. 7. hafta: Düşük testosteron nedeniyle huzursuzluk başladı ve kür bitene kadar devam etti. Ancak depresyon seviyesine ulaşmadı. Genel: Uyku düzenim bozulmadı, sabahları uyanmakta zorlanmadım, ereksiyon sorunları yaşamadım. Ne kadar yemek yersem yiyeyim hep aç hissettim. Genel olarak kür sürecinde ciddi bir yan etkiyle karşılaşmadım. Kan değerlerimi bir önceki postumda paylaşmıştım, oradan detaylara bakabilirsiniz.
Sizlere Sorularım:
Ostarine + GW-501516 kürüne ne zaman başlamalıyım? PCT yapmadan başlarsam, düşük testosteron nedeniyle ne gibi sorunlarla karşılaşırım? PCT yaparsam, bu kısa döngülü kür-PCT-kür-PCT süreci bana uzun vadede ne kadar zarar verir? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım çok karışık yazmamışımdır.
-
Yazan: Kgc956
Merhabalar, burada yeniyim ve bu konularda çok fazla bilgiye sahip değilim.
Lgd-4033, mk677 ve anavar kürüne girmeyi düşünüyorum.
Bu ilk kürüm olacak. Hem kür hakkında hem de kür içi veya sonrası pct hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ?
Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden. @heisenbergg
-
Yazan: aliturapp
Herkese selamlar,
19 Yaşındayım 1.85 Boy 84 KG Doğal olarak 60-65 gün gibi bir sürede 74 KG'den 84'KG'ye çıktım temiz bir şekilde. Sarms kürü yapmak istiyorum fakat aklıma bazı takılanlar oldu. Ligandrol ve Rad140 kombinasyonu yapmak istiyorum fakat forumda bir arkadaş RAD-140'da kalp sıkıntısı yaşadığını belirtmişti bu yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Streoid kürünüde düşündüm fakat bu yaştada streoid kürü yerine Sarms daha mantıklı geldi nedense.
Marka olarak ya burak hocadan alım yapacağım ya da ..... adlı siteden Umbrella marka Sarms alımı yapacağım. Merak ettiğim daha önce Ligandrol ve RAD-140 kombinasyonu yapıp güzel bir etki veya kötü bir deneyim yaşayan var mı? Öneriniz ne olur streoid kürü mü yoksa sarms kürümü.
Cevaplar için herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: ILLU
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
19 yaşındayım boy 180 kilo 70 2 senedir fitness yapıyorum ve sarms kullanmayı düşünüyorum aklımda rad 140 ile ligandrolu kombinlemek var zaten kilo alıyorum ve iştahım iyi o yüzden amacım kas kütlesi koyabilmek ama bu iki sarmsın total testoyu çok baskıladığını söylüyorlar...
Sorularım:
Mantıklı bir kombinleme olur mu? Veyahut sadece saf kas kütlesi için rad 150 kullanmam yeterli olacak mıdır? Rad 140 ve ligandrol den sonra 2 arkadaşımda pct yapmak zorunda kaldı ben sadece rad 150 kullanıp onların aldığı verimi alabilir miyim ve pct yapmak zorunda kalır mıyım ? @heisenbergg @Diver @rastlantisal @Oathbreaker
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: demiratici
Merhaba Şuanda GW ve Rad150 yi kombine ediyorum yanında tiromel kullanıyorum. Yanında Etkili bir Yağ yakıcı veya Kas Kütlesini arttırmaya yarayan tablet oral steroid veya sarm arıyorum. sarmslardan lgd-4033 budum belki o olabilir diye düşündüm. ama oral steroid de düşünüyorum. dianabol Winstrol anavar Turanabol Anapolon gibi. yardımcı olur musunuz sizce lgd ile mi devam etmem gerekiyor yoksa tablet steroid de kullanıyım mı?
-