Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Badid4646

Kısa ester ürünler kullanmama rağmen 4. haftamda hiç bir etki almıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Badid4646    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürünün 4. Haftasındayım herhangi bir kür etkisi almıyorum kısa ester kullanmama rağmen güç yan etki vs almıyorum özellikle hemen açılsın diye kısa ester tercih ettim! Sebebi ne olabilir?

KÜR İÇERİĞİM:

• 300 mg testosteron
  • 300 mg rimobolon
  • 300 mg masteron 

MARKA:

IMG_1488.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Attila    6

Orijinal magnus bulman çok çok zor. Orijinali yanlış hatırlamıyorsam flakonların rengi kahverengi. İnternetten araştırabilirsin. Kutu üzerinde yazan siteyi ve ürünlerin daha detaylı fotoğrafını atar mısın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    6

Bu ürünler sahte. Dolu olup olmadığı konusunda yorum yapamam. Bilindik markalara yönelmen lazım. Grupta daha önce magnus pharma konusu açılmış, arama kısmına magnus yazarak bakabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.342

Kan testi yaptır sen yine aceleci olma. Teste göre hareket edersin. Doğal kan testi sonuçların vardır inş? :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1

Evet doğal testlerim mevcut tekrardan test vericem pazartesi günü bakalım fakat ben gerçekten sahte olduğuna emin oldum gerek buradan gerek kendim gözlemlediğim kadarıyla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.342
Badid4646, Şimdi yazdı:

Evet doğal testlerim mevcut tekrardan test vericem pazartesi günü bakalım fakat ben gerçekten sahte olduğuna emin oldum gerek buradan gerek kendim gözlemlediğim kadarıyla 

Tamam sen o sonuçlarınla beraber buraya ekle yeni sonuçları beraber bakar karar veririz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    6
Badid4646, 5 dakika önce yazdı:

https://www.magnuspharmaceuticals.ltd/all-products

Kullanma dostum o ürünleri. Dolu olsa bile steril mi bilemezsin. Vücuduna bir bilinmezlik enjekte edersin sadece. 

magnus-blog-7-min.jpg

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1

Çöpe atmaya karar verdim teşekkür ederim bi işe bulaşmışken bitirmek istiyorum daha iyi emin olduğum güvendiğim bir marka ile devam edicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    6
Badid4646, 1 dakika önce yazdı:

Çöpe atmaya karar verdim teşekkür ederim bi işe bulaşmışken bitirmek istiyorum daha iyi emin olduğum güvendiğim bir marka ile devam edicem 

Noxy, aburaihan, zphc, spectrum, canada, getirtme şansın varsa la pharma, Black dragon. Bunlarda başın ağrımaz. Zphc ye de dikkat et, zphc.com olması lazım kesinlikle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    19
Badid4646, Bir saat önce yazdı:

dur çöpe atma önce bir test ver testosu bence çalışıyordur.Testlerden biraz anlarsın ama bilindik markalara yönelmek daha mantıklı en azından grupta bir ton referansı olan burak hocadan temin et ilaçları noxy kullanıyorum bende memnunum testlerde açıklıyor bunları zaten.

Yağ oranın kaçtı bu arada eğer yüksek ise 20 günde gözle görülür bir değişim beklemek yanlış olur.

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1

Yağ oranım yüksek fakat diyet ve günde çift kardiyodayım şuan sabah aç karnına akşam antrenman sonrası %18 20civarı biraz yüksek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    19
Badid4646, Bir saat önce yazdı:

Yağ oranım yüksek fakat diyet ve günde çift kardiyodayım şuan sabah aç karnına akşam antrenman sonrası %18 20civarı biraz yüksek 

bence çok erken davranıyorsun o yağ oranında gözle görülür etki göremeyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    79

Magnuslar sahte hocam ama doluluğu kimden aldığına göre değişir, bu markanın dolusunu da boşunu da tecrübe ettim tamamen satıcıyla alakalı doluluk boşluk durumu. 4 haftada gözle görülür bi değişiklik yaşamayabilirsin ama bi güç gelmesi lazımdi hiçbir etki görmüyorsan boştur ürünler zaten test alacakmışsin orda da görürsün tamamen boş mu yoksa düşük doz mu belli olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    1
Ruthless, 6 dakika önce yazdı:

Magnuslar sahte hocam ama doluluğu kimden aldığına göre değişir, bu markanın dolusunu da boşunu da tecrübe ettim tamamen satıcıyla alakalı doluluk boşluk durumu. 4 haftada gözle görülür bi değişiklik yaşamayabilirsin ama bi güç gelmesi lazımdi hiçbir etki görmüyorsan boştur ürünler zaten test alacakmışsin orda da görürsün tamamen boş mu yoksa düşük doz mu belli olur 

Teşekkür ederim hocam %90 boş gibi geliyor son çare pazartesi vereceğim teste bağlı bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: unexpected13
      merhabalar, güvenilirliğinden şüphe etmediğim bir satıcı Magnus Pharma satıyor. belki buradan da tanıyanlar vardır Magnus Pharma Deca için aşağı yukarı 350 TL gibi bir para istiyor ama bana bu fiyat çok düşük geldi.
      benim de birkaç sorum var bu konu hakkında, şöyle ki:
      Magnus Pharma güvenilir mi?
      Magnus Pharmanın çakması üretiliyor mu?
      Magnus Pharmayı nereden kontrol edebilirim, bildiğiniz bir doğrulama sitesi varsa paylaşır mısınız?
    • Yazan: shotpowertr
      Arkadaşlar ilk kürüme başlayacağım ürünler geldi boyum 1.90 85kiloyum haftada 500 testo e 400 boldenon şeklinde gitmeyi düşünüyorum fakat forumda biraz araştırdığım zaman aldığım ilaçların sahtelerinin piyasada çok fazla bulunduğunu gördüm yardımcı olur musunuz ürünler çalışır mı?

• Yazan: approches
      Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
      Magnus
      Overdose
      ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 
    • Yazan: ceman
      Herkese iyi forumlar,
      bulk kürü yapacağım ama 3 marka arasında kaldım magnus kullandım ama biraz etkisiz kaldi gibi 
      Proton  Hellas  Magnus  Hangi markayı önerirsiniz?
    • Yazan: lightweightt
      Herkese merhaba magnus pharma clenbuterol kullanmayı düşünüyorum fakat hiç deneyen oldu mu içi boş çıkma ihtimali var mıdır ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.