Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bucky

Ulaşabildiğim zphc ürünler orjinal mi?

Önerilen İletiler

Attila    4
Ferdikra, 5 dakika önce yazdı:

Güncel meditechler ne derece dolu acaba 😃

Türkiye'de satılanlar mı? Eğer onlarsa forumda yorum yapanlar var. Masteron kullandım boş çıktı, şunu kullandım etki alamadım diyenleri okudum. Etki alıyorum beğendim diyeni de okudum. Ben Türkiye'den ürün alacak olsam sahte siteleri çok olan ürün yerine forumda kanıtlanmış markalara yönelirim. 

tarihinde Attila tarafından düzenlendi
Harf hatası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    57
Attila, 4 dakika önce yazdı:

Türkiye'de sarılanlar mı? Eğer onlarsa forumda yorum yapanlar var. Masteron kullandım boş çıktı, şunu kullandım etki alamadım diyenleri okudum. Etki alıyorum beğendim diyeni de okudum. Ben Türkiye'den ürün alacak olsam sahte siteleri çok olan ürün yerine forumda kanıtlanmış markalara yönelirim. 

Evet tr de satılanlar madein germany ama tayland veya hindistandan gelenler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119

Eğer sonu .com ile biten siteye scamdviserdan bakarsan siteye data girişi bile olmuyor siteye nasıl Check kod ekleyecekler acaba? Sitenin güven oranı bile çok düşük az bir araştırma ile bulabilirsin bunu. Bodytech konusuna gelecek olursak sosyal medya hesabına bakarsak İFB de yarışan insanlar var hani zaten sosyal medya hesabı orijinalim diye bağırıyor ben şimdi konuyu kendime getireyim ne bodytech ne meditech hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım. Ama eğer güvenen sıkıntısı varsa orta da zaten gidersin bilindik marakaları alırsın. Ek olarak Tayland da üretilen bodytechlerin de üstünde made ın germany yazıyor ve indiamarket de satılan steroidlerin hepsi sahte gibi kurduğun cümlede yaptığın genelleme yanlış bir genelleme olmuş. Ve kurduğun cümle de “ ilk defa TikTok kullanan steroid üreticisi görüyorum” cümlesi. Aşırı bir şaçma bir cümle olmuş. Şu cümleyi yazarken iki kere düşünür insan 

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
Ferdikra, 33 dakika önce yazdı:

Evet tr de satılanlar madein germany ama tayland veya hindistandan gelenler 

.net thailand, ch ise hindistan üretimi büyük ihtimalle. Geriye made in germany olan . com kalıyor. %90 ihtimal orijinali de com uzantılı olan. Fakat Almanya'da üretim yapabilmeleri de garip açıkçası. Kafa karışıklığına meyil vermeyip bilindik marka tercih edilmeli

mustafaskh, 26 dakika önce yazdı:

Eğer sonu .com ile biten siteye scamdviserdan bakarsan siteye data girişi bile olmuyor siteye nasıl Check kod ekleyecekler acaba? Sitenin güven oranı bile çok düşük az bir araştırma ile bulabilirsin bunu. Bodytech konusuna gelecek olursak sosyal medya hesabına bakarsak İFB de yarışan insanlar var hani zaten sosyal medya hesabı orijinalim diye bağırıyor ben şimdi konuyu kendime getireyim ne bodytech ne meditech hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım. Ama eğer güvenen sıkıntısı varsa orta da zaten gidersin bilindik marakaları alırsın. Ek olarak Tayland da üretilen bodytechlerin de üstünde made ın germany yazıyor ve indiamarket de satılan steroidlerin hepsi sahte gibi kurduğun cümlede yaptığın genelleme yanlış bir genelleme olmuş

Hayır yanlış bir genelleme olmamış. Ben "indiamarkt da satılan steroidlerin hepsi sahte" diye bir cümle kurmamışım çünkü yazımda bulamadım, o cümleyi bulursan alıntı yapıp paylaşır mısın  ilk olarak, bekliyorum. 🙂 buradan çıkarman gereken sonuç site sahte ürün satabilir ki satıyor da. Üzerinde made in germany yazması onu orijinal yapmıyormuş işte bunu anlaman güzel oldu. Orijinalliği konusunda ısrar eden alamanyadan nasıl getiriyor kanıtlasın. Biz de getiren kişi olmadığımıza göre bu konuyu çok fazla uzatmaya gerek yok. Forumda üzerinde hemfikir olunmuş markalar belli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119
Attila, 26 dakika önce yazdı:

.net thailand, ch ise hindistan üretimi büyük ihtimalle. Geriye made in germany olan . com kalıyor. %90 ihtimal orijinali de com uzantılı olan. Fakat Almanya'da üretim yapabilmeleri de garip açıkçası. Kafa karışıklığına meyil vermeyip bilindik marka tercih edilmeli

Hayır yanlış bir genelleme olmamış. Ben "indiamarkt da satılan steroidlerin hepsi sahte" diye bir cümle kurmamışım çünkü yazımda bulamadım, o cümleyi bulursan alıntı yapıp paylaşır mısın  ilk olarak, bekliyorum. 🙂 buradan çıkarman gereken sonuç site sahte ürün satabilir ki satıyor da. Üzerinde made in germany yazması onu orijinal yapmıyormuş işte bunu anlaman güzel oldu. Orijinalliği konusunda ısrar eden alamanyadan nasıl getiriyor kanıtlasın. Biz de getiren kişi olmadığımıza göre bu konuyu çok fazla uzatmaya gerek yok. Forumda üzerinde hemfikir olunmuş markalar belli. 

Kurduğun cümlede “ ayrıca indimart da sahte steroid de satıyor” dersen kesin yargı bildiren bir cümle olmuş oluyor :) zaten oraya ilanı satıcılar ekliyor. Diğer dediğin de ise haklısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
mustafaskh, 5 dakika önce yazdı:

Kurduğun cümlede “ ayrıca indimart da sahte steroid de satıyor” dersen kesin yargı bildiren bir cümle olmuş oluyor :) zaten oraya ilanı satıcılar ekliyor. Diğer dediğin de ise haklısın 

Dostum söylediğim şey kesin yargı zaten de ne alaka senin ithamınla? Sahte de satıyor demek hepsi sahte demekle aynı mı? Sözlerinde bile bir çelişki ve anlam karmaşası var. Made in germany yazan ürüne Hindistan da üretiliyor deyip Hindistan'daki orijinal diyorsun, TikTok takibinden orijinal olduğunu çıkarıyorsun, sahte de satıyor dediğim cümleyi çevirip hepsi sahte dedin diyorsun. Lütfen bana alıntı yapma artık. İnsanları da emin olmadığın konularda bu orijinal deyip yanlış yönlendirmeyi bırak. Hele ki bu konu kimyasal ilaçsa. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    119
Attila, 2 dakika önce yazdı:

Dostum söylediğim şey kesin yargı zaten de ne alaka senin ithamınla? Sahte de satıyor demek hepsi sahte demekle aynı mı? Sözlerinde bile bir çelişki ve anlam karmaşası var. Made in germany yazan ürüne Hindistan da üretiliyor deyip Hindistan'daki orijinal diyorsun, TikTok takibinden orijinal olduğunu çıkarıyorsun, sahte de satıyor dediğim cümleyi çevirip hepsi sahte dedin diyorsun. Lütfen bana alıntı yapma artık. İnsanları da emin olmadığın konularda bu orijinal deyip yanlış yönlendirmeyi bırak. Hele ki bu konu kimyasal ilaçsa. 

Yav neden insanları yanlış yönlendireyim, dediğin siteye data girişi bile olmuyor ne diyim artık sen sahte demeye devam et.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
mustafaskh, 52 dakika önce yazdı:

Yav neden insanları yanlış yönlendireyim, dediğin siteye data girişi bile olmuyor ne diyim artık sen sahte demeye devam et.

kaç ay önce de aynı tartışma oldu konu filan açıldı almayın direk olur biter zhpc meditech vazgeçilmez markalar değil bana göre ikiside bi dünya marka var o fiyata alternatif olarak :D . Hayatımda hiç kullanmamışımdır bile şahsen kullanmayıda düşünmüyorum hediye gelirse o zaman:)

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    4
mustafaskh, Bir saat önce yazdı:

ahahah tamam dostum haklısın 5 sene önce piyasada olmayan ch sitesi orijinal olanı. lol

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Ahmet isa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ben bu marka ürünü aldım fakat sonra buradaki konuları okudum gördüm ki ürün orijinal değilmiş.
      SORULARIM:
      Kullanmaya devam etsem mi? Etkisi var mı? Kullanan var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ:

• Yazan: samed
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 haftadır İran testo gidiyorum 250 mg. Büyümeye giriyorum arkadaşlar hayırlısıyla.
      YENİ PLANLAMAM:
      375 mg testo 375 mg bolde Gideceğim. Bir satıcıdan 2 kutu ZPHC aldım toplam 2350 TL verdim. Orijinalliği kafamı karıştırıyor. Sizce nasıl?

• Yazan: Masquerade
      Herkese selamlar,
      SORULARIM:
      Humax Pharma hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir kaç söylentiye göre ZPHC ile aynı yerde üretildiğini duydum da kullanan var mıdır? Yorum yapabilirlerse sevinirim.

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.