Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bunuyazanTosun

Insülin direnci için metformin kullanımı mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Maalesef insülin direncim var  şuan 100 kilo da kaldım, gitmiyor. Yağ oranım %25 baya göbek var tam bir powerlifter fiziği... 3 ay boyunca Metformin kullanmayı düşünüyorum 500 ile başlayıp Max 1500e çıkarak genelde 1000 olur ama. 

SORULARIM:

• Bunun için doktora gideyim mi ?
  • 3 ay kullansam insülin direnci biter mi

Tüm cevaplar için teşekkürler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eaheryerdr    19

Kesin var yani demek mantiksiz annem yıllardır kullaniyor düzelme yok şekeri asiri yukseliyor bende yemeklerle kullaniyorum bir sorunum yok yani sendeki dirençin 3 ayda gidebilcegini dusunduren ne doktora git sen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr, 39 dakika önce yazdı:

Kesin var yani demek mantiksiz annem yıllardır kullaniyor düzelme yok şekeri asiri yukseliyor bende yemeklerle kullaniyorum bir sorunum yok yani sendeki dirençin 3 ayda gidebilcegini dusunduren ne doktora git sen

Doktora randevu aldım onun gözemitin de kullanıcam. zaten çoğu kişi çok kötü mide bulantısı yaptığını söylüyor öyle etkisi olursa kullanmam.Bromelain araştırıyorum doktora ilk onu kullanayım mı diye sorucam.

3 aya gelirsek daha önce ki tecrübelerime dayanarak söyledim ne zaman yağ oranim %25lerin üzerine çıksa böyle olur %15 civarına gelince düzelir 

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.411

Dostum senin sorunun insülin direnci değil ki :) Boyunu kilonu yaşını ve beslenmeni yazar mısın?

• Beğen 2
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.210

Bu şekilde metformin kullanımından tam olarak ne bekliyorsun bu yağ oranında insülin direnci olmaması zaten imkansız :)  öncelikle planlı bir diyet ve kardiyo planı ile yağ oranını belirli bir seviyeye indir sonrasından bakarsın duruma 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 10 saat önce yazdı:

Dostum senin sorunun insülin direnci değil ki :) Boyunu kilonu yaşını ve beslenmeni yazar mısın?

Boyumu tam bilmiyorum 175 civarlarında kilo 100 yağ oranı ortalama %25 

Yağlı kaslı bir vücut şuanlık beslenme genelde saat akşam 6ya kadar bir şey yemem akşam 6-12 arası yerdim. Şuan diyetteyim kardio ve ağırlık çalışıyorum. 80 kiloya inip orada kalkmak gibi bir niyetim var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.411
bunuyazanTosun, 37 dakika önce yazdı:

Boyumu tam bilmiyorum 175 civarlarında kilo 100 yağ oranı ortalama %25 

Yağlı kaslı bir vücut şuanlık beslenme genelde saat akşam 6ya kadar bir şey yemem akşam 6-12 arası yerdim. Şuan diyetteyim kardio ve ağırlık çalışıyorum. 80 kiloya inip orada kalkmak gibi bir niyetim var.

Tamam dostum ne yiyorsun peki?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    34

@Diver Diver abime katılıyorum probleminin insülin direcin ile ilgili olmadığını düşünmekteyim, beslenmende yanlış yaptığın birşeyler olabilir, o kilo ve yağ oranında insülin direncinin olmasının normal dışı birşey olmadığını düşünüyorum. Tam gün beslenmeni yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz, yanlış yaptığın birşey varsa  insülin direnci ve metformin kullanmanın sürecine ve hedefine  sağlıklı bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum, herşeyi eksiksiz yaptığın halde herhangi bir ilerleme  yoksa tiroidlerine ve değerlerine  bir baktırmanı tavsiye ederim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Burak12345
      Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar,
      80 90 kg arasında oynayıp bulk olup define olan biriyim define net 82 84 arasında oluyorum ama bu yaz bu kütleyi 90kg çıkarmak istiyorum Küre ek GH ekleyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      600 testo prop 400 tren  400 masteron  Wnistrol Oxandrlon  12 hafta  Ve 5 ay Gh ekleyecegim SORULARIM:
      Bu küre insülin eklenir mi gerek var mı daha sağlam daha hızlı büyüme sağlar mı? Çünkü define de iştah tamamen kesiliyor bende iştahla fayda sağlar mı ? Ve bunları yaparsa hangi insülin kullanmak lazım ? Kaç iu ve groft ile aynı siringaya çekilip vurulur mu ? Hepinize teşekkür ediyorum saygılar..
    • Yazan: i.berkk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Başlıktan da anlaşılacağı üzere; plaj vücudu yapmak için kullanacağım yanında clenbuterol kullanacağım %20 yağ oranım var formdan düştüm yaza iyi bir başlangıç yapmak için.
      SORULARIM:
      Metformin'in kas gelişimine zararı var mıdır? Testosteron düşüklüğü yaşatır mı? Zararları var mıdır? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: alperen3416
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnsülin direnci için berberin, chromium ve alfa lipoik asit kullanmayı düşünüyorum. @metinav
      SORULARIM:
      Daha önce kullanan var mı? Sizce kac mg kullanmalıyım? Ne zaman kullanmalıyım? Önceden kullanıp işe yarar etki bir de berberin güvenilir marka var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      90 kilogram %7-8 yağ oranında açlık şekeri 73  Olan birisiyim ve bulka gireceğim.
      Uzun ester olmayacak sadece Humalog. 1 ünite bende 15gr karbonhidratta iyi çalışıyor. (20gr pirinç).
      Kürde yanında ortalama 800mg-1000mg Testosterone Enanthate 600mg-800mg Boldenone ilaç olacak bide belki bulabilirsem 10-20mg Superdrol.
      Beslenmeme gramı gramına tamamen dikkat edebiliyorum. Günde ortalama toplam 3000-3250 kalori harcıyorum.
      SORULARIM:
      Günlük kalori artırma muhabbeti nedir? Günlük kaç ünite maksimum optimaldir? Her öğün insülin olur mu veya olmalı mı? (Kısa ester olduğundan dolayı) İlaç önerisi veya dozaj önerisi olan var mı? Diyette makro önerisi olan var mı? Örneğin bulkta insülin ekleneceğini veya doz-sıklık artırılacağını nasıl anlayabilirim? Yemeklerden sonra kan şekerim eskisi gibi düşmüyorsa mı? Şimdiden teşekkür ederim lütfen okuyup geçmeyin bilgisi olanlar yardımcı olsun bu sefer manyak bir form çıkarmak istiyorum
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      İnsülin kullanımı konusunu öğrenmiş bulunmaktayım. İdmanlardan sonra yaklaşık 1 ünite başına 16-17 gram karbonhidrat bende mükemmel çalışıyor. Bir süre insüline ara vermeye karar verdim. Hazır ara vermeden önce pre workout olarak kullanımını da öğrenmek istiyorum. @metinav -
      SORULARIM:
      Nasıl kullanılır? Zamanlaması ve antrenman içi içecekler nasıl olmalı? Antrenman sonrası tekrar kullanılabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar şimdiden teşekkür ederim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.