Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

krygenvalor

Lawless labs ürünleri hk.

Önerilen İletiler

krygenvalor    5

Bir supplement sitesi lawless labs ürünleri satıyor, yetkili distribütor olduğunu iddaa ederek. Ben bpc-157 tb500 ve cardarine (likit) olarak alışveriş yapmayı planlıyorum. Kullanan var mı, bu ürünler dolu mu? Aynı websitesi hi-tech in Cardarine ürününü de satıyor fakat hi-tech markası cardarine üretmiyor, o yüzden siteye çok güvenemedim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ermanx98    45

Ben bu markayı haftalardır araştırıp inceliyorum Lawless Lab'a mail attım geçtiğimiz haftalarda ve bahsettiğin satışı yapan zaten tek bir satıcı /site var direkt site ismini atarak mail attım ve tedarik edip etmediklerini yetkili satıcımı diye ingilizce sordum ve bu siteye ürün tedarik ettiklerini satıcıları olduğuna dair cevap geldi.Forumda kullanan ve ürün doluluğunu söyleyen arkadaşlarımızda var.

2 gün önce Lawless Godzilla ürününü sipariş verdim gelmesini bekliyorum kargoda şuan deneyimlerimi ve hissiyatını yazıcam dolu olup olmadığını görürüz zaten.Forumda yorumuna güvendiğim birkaç kişi de dolu olduğunu söylediği için referans olarak denemek için aldım.Fakat Lawless dışında diğer sarm ve markaların doluluğunu bilmiyor ve dolu olduklarını düşünmüyorum bahsettiğimiz sitede.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
ermanx98, Şimdi yazdı:

Ben bu markayı haftalardır araştırıp inceliyorum Lawless Lab'a mail attım geçtiğimiz haftalarda ve bahsettiğin satışı yapan zaten tek bir satıcı /site var direkt site ismini atarak mail attım ve tedarik edip etmediklerini yetkili satıcımı diye ingilizce sordum ve bu siteye ürün tedarik ettiklerini satıcıları olduğuna dair cevap geldi.Forumda kullanan ve ürün doluluğunu söyleyen arkadaşlarımızda var.2 gün önce Lawless Godzilla ürününü sipariş verdim gelmesini bekliyorum kargoda şuan deneyimlerimi ve hissiyatını yazıcam dolu olup olmadığını görürüz zaten.Forumda yorumuna güvendiğim birkaç kişi de dolu olduğunu söylediği için referans olarak denemek için aldım.Fakat Lawless dışında diğer sarm ve markaların doluluğunu bilmiyor ve dolu olduklarını düşünmüyorum bahsettiğimiz sitede.

Bana feedback geçersen sevinirim usta kullandıktan sonra, çünkü peptidleri toplu alıcam 60 günlük kullanım için sağlam para gidecek, boşa harcamayayım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
krygenvalor, 1 dakika önce yazdı:

Bana feedback geçersen sevinirim usta kullandıktan sonra, çünkü peptidleri toplu alıcam 60 günlük kullanım için sağlam para gidecek, boşa harcamayayım.

takibe aldım seni yarın veya yarından sonra elime geçiçek ilk hafta güç artışı olarak etki görenler var forumda, bende etkilerini yazacağım hocam ben zaten sipariş geçtim :D doluluğuna inanarak aldım baya da araştırdım doluluğunu görücez bakalım  sen acele etme bi bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44

Dostum aynı markanın trifecta ürününü kullandım. Verim aldım kütleyi arttırdım diyebilirim fakat forumda bir arkadaş var @Yasar olması lazım. Godzillanın uçurduğundan bahsediyordu. Bilemedim ben o kadar etki almamıştım trifectadan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
krygenvalor, 3 dakika önce yazdı:

Lawless cardarine likit olanın servis sayısı az bu arada dostum/ kapsül olanı mg/servis sayısı olarak daha fazla geliyor bilgin olsun stokta yok gözüküyor ama ben sorduğumda 1 haftaya stoğa gireceğini öğrenmiştim zaten alacak olursan onu tercih etmeni öneririm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
ermanx98, Şimdi yazdı:

Lawless cardarine likit olanın servis sayısı az bu arada dostum/ kapsül olanı mg/servis sayısı olarak daha fazla geliyor bilgin olsun stokta yok gözüküyor ama ben sorduğumda 1 haftaya stoğa gireceğini öğrenmiştim zaten alacak olursan onu tercih etmeni öneririm. 

Bende stokta yok diye likiti alıcaktım zaten, gelecekse bekliyim teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
the_escobar, Şimdi yazdı:

Dostum aynı markanın trifecta ürününü kullandım. Verim aldım kütleyi arttırdım diyebilirim fakat forumda bir arkadaş var @Yasar olması lazım. Godzillanın uçurduğundan bahsediyordu. Bilemedim ben o kadar etki almamıştım trifectadan.

Evet Yasar Godzilla'nın baya etkilerini görmüştü bir konuda mevcut mesajları.Sivilce yan etkisi yaşamıştır birde sanırım ama güç artışı falan baya arttığını söylüyordu ilk haftadan sonra.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
ermanx98, Şimdi yazdı:

Evet Yasar Godzilla'nın baya etkilerini görmüştü bir konuda mevcut mesajları.Sivilce yan etkisi yaşamıştır birde sanırım ama güç artışı falan baya arttığını söylüyordu ilk haftadan sonra.

Aynen benim de güç iyidi. Şimdi savage ürününü kullanmayı düşünüyorum, yk11 denemek için sabırsızlanıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Şimdi içeriklerine baktım trifecta ve godzillanın. Godzillada rad 140 var, eğer doluysa uçurması normal zateni, trifectada anabolizdan adına çok bir şey yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
the_escobar, 9 dakika önce yazdı:

Aynen benim de güç iyidi. Şimdi savage ürününü kullanmayı düşünüyorum, yk11 denemek için sabırsızlanıyorum.

O da gözüme çarptı fiyat olarak güzel duruyor mg'lar yeterli olurmu bilmiyorum dost

@krygenvalor bu lawless'in peptitleri kapsül mü tam olarak anlayamadım ben sen söyleyene kadar incelememiştim sadece sarmlarına bakmıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
ermanx98, Şimdi yazdı:

@krygenvalor bu lawless'in peptitleri kapsül mü tam olarak anlayamadım ben sen söyleyene kadar incelememiştim sadece sarmlarına bakmıştım 

bpc-157 hem kapsül hem solüsyon olarak var. tb-500 sadece solüsyon. Ama bpc-157 oral alındığı zaman çok sağlıklı değil ve işlevide enjekte edildiği zamanki kadar yüksek değil. Oral almak çok efektif değil yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
krygenvalor, 4 dakika önce yazdı:

Şimdi içeriklerine baktım trifecta ve godzillanın. Godzillada rad 140 var, eğer doluysa uçurması normal zateni, trifectada anabolizdan adına çok bir şey yok.

Dostum şahsen godzilla bana biraz çorba gibi geliyor. Rad ve lgd varken 2866'nın işlevi ne? Ayrıca 10mg lgd, 12mg rad140 geliyor 2 kapsüle. Bunun yerine 25mg rad140 koysa daha işlevli olabilir fakat yinede fena değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
krygenvalor, 5 dakika önce yazdı:

bpc-157 hem kapsül hem solüsyon olarak var. tb-500 sadece solüsyon. Ama bpc-157 oral alındığı zaman çok sağlıklı değil ve işlevide enjekte edildiği zamanki kadar yüksek değil. Oral almak çok efektif değil yani.

Ben bpc-157 hakkında çok kanıtlanmış araştırmalar göremedim ama bi bakındım eğer marka dediğimiz gibi doluysa sarmsdan da gidebilirsin.

the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Dostum şahsen godzilla bana biraz çorba gibi geliyor. Rad ve lgd varken 2866'nın işlevi ne? Ayrıca 10mg lgd, 12mg rad140 geliyor 2 kapsüle. Bunun yerine 25mg rad140 koysa daha işlevli olabilir fakat yinede fena değil. 

esco bu savage kullanımını 2 kapsül olarak mı alacaksın kullandığında mg'ları nasıl düşünüyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
ermanx98, 7 dakika önce yazdı:

O da gözüme çarptı fiyat olarak güzel duruyor mg'lar yeterli olurmu bilmiyorum dost

O da var, 10mg yk11 için iyi gibi gözükse de ligandrol için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 8mg pek efektif olmayabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
duayen1    1

bu tr satıcısından cardarine alacaktım baktım siteye koydukları fotoğrafları bile kendiler yapmış. kim bilir içine ne kattılar başka bi marka aldım o da sahte çıktı. 

S1.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
duayen1, 4 dakika önce yazdı:

bu tr satıcısından cardarine alacaktım baktım siteye koydukları fotoğrafları bile kendiler yapmış. kim bilir içine ne kattılar başka bi marka aldım o da sahte çıktı. 

S1.png

Hocam koydukları görsel'de orjinal sitesinden eski alıntı güncelleme yapmamışlar.Ürünün direk çekilmiş fotoğrafları değil alıntı görsel.Ben Lawless Lab'tan tedarik edip etmediklerini teyit ettim. Ürün geldiğinde yine de tekrar Lawless Lab'a ürünü mail olarak atacağım check ettireceğim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    45
duayen1, 5 saat önce yazdı:

ama o sitede satılan diğer markaların sahte/boş olduklarını düşünmekteyim orda hemfikiriz. Ürün elime gelip mail atıp check ettirip denemeden malesef dolu olup olmadığını bilemeyiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fululu    0
ermanx98, 3 saat önce yazdı:

Ben bpc-157 hakkında çok kanıtlanmış araştırmalar göremedim ama bi bakındım eğer marka dediğimiz gibi doluysa sarmsdan da gidebilirsin.

esco bu savage kullanımını 2 kapsül olarak mı alacaksın kullandığında mg'ları nasıl düşünüyorsun.

Önümüzdeki ay bu markanın savage serisini deneyeceğim bir sorun çıkmaz ise bakalım işe yarıyormuymuş. Konuyu takipteyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    33
krygenvalor, 3 saat önce yazdı:

Bende stokta yok diye likiti alıcaktım zaten, gelecekse bekliyim teşekkür ederim.

Urunu kullandiktan sonra yorum yapabilir misiniz acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    42
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

Valla bende bayağı ise yaradı ilaç bittikten sonra hafif bir baskılama da yapmış ben pct yapmadan doğal yoldan testesteron arttırıcı şeyler falan kullandım bir tek prolaktin değerim yüksek çıktı onun dışında etkisini bayağı hissettim he ama şunu söyleyeyim o kadar profesyonel birisi değilim ama ben 5 kasimda aldım ve o zaman sitedeki urunle Amerikan menseili sitedeki ürün ve içerik hatta kapsülüne kadar aynıydı ben bir kumar oynayıp aldım denedim bende işe yaradı hatta başka bir arkadaş da lawless e mail atmıştı o zaman Türkiye de tedarikçisi var mı diye benim aldığım site tedarikçi çıkmıştı. Ve ben pre workout gibi olsun diye aldım yoksa 90 günde 1 kapsül 10 mg mk677 6 mg rad 140 falan içeriyor günde 2 kapsül kullanmadim ben fazla baskilamasin diye 

ermanx98, 9 saat önce yazdı:

Sivilce ufak tefek yaptı yocam daha önce redbox kullandığım zaman bacağımda bile çıkartmıştı güçlenme kardiyo da terleme nabız falan bayağı iyiydi Godzilla kullanırken ama tekrar ediyorum ben bayağı çalıştığını gördüm hatta almadan önce  @SERKO abi de söylemişti lawless calisiyor diye ama cardarini likit olduğu için bu sefer yohimbine cardarine shredder uclusunde grimlabs aldım ilk güne göre grimlabs da iyiydi bana sorarsanız kullandıktan 6 saat sonra bile termojenik etkisi de nabız yüksekliği de duruyordu bu sabaha anca geçti😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
krygenvalor, 10 saat önce yazdı:

Bir supplement sitesi lawless labs ürünleri satıyor, yetkili distribütor olduğunu iddaa ederek. Ben bpc-157 tb500 ve cardarine (likit) olarak alışveriş yapmayı planlıyorum. Kullanan var mı, bu ürünler dolu mu? Aynı websitesi hi-tech in Cardarine ürününü de satıyor fakat hi-tech markası cardarine üretmiyor, o yüzden siteye çok güvenemedim.

Sol alttaki WhatsApp simgesine tıklayıp Burak hocadan temin etmeni tavsiye ederim.

Ben dahil 2 kişiye kullandırdım çok güzel geri dönüş aldık.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
Diver, 5 saat önce yazdı:

Sol alttaki WhatsApp simgesine tıklayıp Burak hocadan temin etmeni tavsiye ederim.

Ben dahil 2 kişiye kullandırdım çok güzel geri dönüş aldık.

ne gibi faydalar gördünüz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
gönderildi (düzenlendi)
krygenvalor, 11 dakika önce yazdı:

ne gibi faydalar gördünüz ?

Attığım konu eşim içindi kullandı iyileşti. Ben omuz sakatlığımda kullandım iyileştim. Kardeşim kasık fıtığı ameliyatı oldu. Yarası hızlı iyileşti çabuk toparladı. Üçü de farklı sorunlar ve işe yaradı. Peptid alacak olsam başka yere bakmam :) Sen ne için kullanmak istiyorsun?

tarihinde Diver tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5
Diver, 12 dakika önce yazdı:

Attığım konu eşim içindi kullandı iyileşti. Ben omuz sakatlığımda kullandım iyileştim. Kardeşim kasık fıtığı ameliyatı oldu. Yarası hızlı iyileşti çabuk toparladı. Üçü de farklı sorunlar ve işe yaradı. Peptid alacak olsam başka yere bakmam :) Sen ne için kullanmak istiyorsun?

İletişime geçtim teşekkür ederim. Fakat sizin konuyu incelediğimde günlük 100mcg gibi çok çok düşük bir doz kullanmışsınız. Placebo olabilir mi ? Zaten 6 hafta geçmiş kendi kendinede iyileşmiş olabilir. Çok düşük doz çünkü 100mcg.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: oisobb123
      Merhaba dostlar,
      Lawless labs cardarine kullanan var mı? Nasıl etkileri oldu bilgilendirirseniz sevinirim.
    • Yazan: Mr360
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Lawless labs rad-140 Lawless labs Enclomiphene Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.