Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Binousgym    17
hectordoyle, 20 saat önce yazdı:

Selliza pharma masteron enanthate buldum, kullanan varsa duruma göre alıp kullanacağım

Direkt başla

Human, 55 dakika önce yazdı:

Sellizanın fiyatları ne durumda 

Satıcıdan satıcıya değişiyor 1. El bulabiliyorsan kaçırma stok yap

Veyselzyyz35, 20 saat önce yazdı:

Çevremde Kullanan Var Steril Ve Dolu Diyolar Kısaca F/P Bidaki Kürüme Onu Eklicem

Kesinlikle steril ve dopdolu bir ürün. 1. El satan bir hocadan toplu ürün aldım. Öğrencilerim memnun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bnezad    0
Binousgym, 14 saat önce yazdı:

Direkt başla

Satıcıdan satıcıya değişiyor 1. El bulabiliyorsan kaçırma stok yap

Kesinlikle steril ve dopdolu bir ürün. 1. El satan bir hocadan toplu ürün aldım. Öğrencilerim memnun 

kanka şimdi 1 aylık 48 dolara testo e aldım. Orijinalliğini satan adam selliza sitesinden kontrol edersin dedi. Türkiye bayisiyim. cam kalitesi A plus falan dedi. Ne diyorsun ? Markayı yeni gördüm forumda övmüşler aldım direkt. İlk kürüm olacak. 10-12 haftalık testo e yapacağım sadece. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.184
bnezad, 22 dakika önce yazdı:

kanka şimdi 1 aylık 48 dolara testo e aldım. Orijinalliğini satan adam selliza sitesinden kontrol edersin dedi. Türkiye bayisiyim. cam kalitesi A plus falan dedi. Ne diyorsun ? Markayı yeni gördüm forumda övmüşler aldım direkt. İlk kürüm olacak. 10-12 haftalık testo e yapacağım sadece. 

Cam kalitesi? 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bnezad    0
SPECTRE, 13.05.2026 - 01:16 yazdı:

Cam kalitesi? 

ürünün camından bahsetti herhalde. Yada övmek için belirtti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    797
bnezad, 43 dakika önce yazdı:

ürünün camından bahsetti herhalde. Yada övmek için belirtti

ulan ne namuslu satıcıymış, ürünün tek işe yarar yanı camı herhalde

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    5
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

Cam sağlıktır. Kamu spotu yapmis. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bnezad    0
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

valla takmıyorum onu bu sitede bir kaç kişi övmüş aldım bakalım daha önce kür yapmadığım için iyi mi kötü mü bilemeyeceğim. Ürün yarın veya yarından sonra elimde olacak, kalitesini nereden anlayabilirim yada sahte, dandik olmadığını.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ultimate    2

Ödem yapmaz 3 ve 4 üncü haftada kendini hissettiriyor ve güç artışı ve kilo artışı varsa bilki ilaç şahanedir ve bu ilacı zaten bütün Avrupa'da kullanıyorlar satıyorlar şunu söylemek isterim ki hangi Türk malı Avrupa'da satılmış bu zamana kadar biri bana söylesin lütfen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17
bnezad, 13.05.2026 - 00:53 yazdı:

Kullan test yaptır bu siteye at. Millet güzel ve dolu ürün görsün :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    797
bnezad, 7 saat önce yazdı:

valla takmıyorum onu bu sitede bir kaç kişi övmüş aldım bakalım daha önce kür yapmadığım için iyi mi kötü mü bilemeyeceğim. Ürün yarın veya yarından sonra elimde olacak, kalitesini nereden anlayabilirim yada sahte, dandik olmadığını.

hangi ürünleri aldın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

hangi ürünleri aldın?

Hocam spectrum oxandrolone güvenilir mi orjinali

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Ultimate, 5 dakika önce yazdı:

Yerli merdiven altı spectrum ne zaman orjinal olmuş Acep:)))

Zphc nin yan sanayisi diyorlardı ona

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ultimate    2

Yerli ve saçma sapan ürünler zphc çin malı orjinal olarak evet ama mal Çin de Yok Türkiye'nin her şehrinde var bunun neresi mantıklı:))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Ultimate, 2 dakika önce yazdı:

Yerli ve saçma sapan ürünler zphc çin malı orjinal olarak evet ama mal Çin de Yok Türkiye'nin her şehrinde var bunun neresi mantıklı:))

Alınmaz yani değil mi şimdi içinden ne çıkacağı da belli değil winstrol,danabol vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ultimate    2

Ben selliza pharma kullanıyorum ve Cidden ve efsane ötesi ürün kesinlikle tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    77
Ultimate, 2 dakika önce yazdı:

Ben selliza pharma kullanıyorum ve Cidden ve efsane ötesi ürün kesinlikle tavsiye ederim 

hangi ürünleri kullanıyosun Selliza'nın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    77
Ultimate, Şimdi yazdı:

Masteron p Tren a oxandrolon testo p stromba ve ghrp 6 peptid 

overdose mi diye merak ettim, kan testlerini paylaşabilir misin acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17
Komutan, Şimdi yazdı:

overdose mi diye merak ettim, kan testlerini paylaşabilir misin acaba?

Overdose marka mı diyorsun hocam ben kullandım onuda ödemden dolayı apseden dolayı 10 gün antibiyotik kullandım allah korusun ben uzak dursun yeter. Selliza gayet iyi tertemiz akıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    77
Binousgym, Şimdi yazdı:

Overdose marka mı diyorsun hocam ben kullandım onuda ödemden dolayı apseden dolayı 10 gün antibiyotik kullandım allah korusun ben uzak dursun yeter. Selliza gayet iyi tertemiz akıyor

üstadım marka olarak dğeil, yani demek istediğim ne kadar dolu, çok dolu mu anlamında. İngilizce bir terim :D 

Selliza'nın hangi ürünlerini kullandınız. Kan testi paylaşma şansınız var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    17

Eyvallah ben yanlış anladım. Overdose görünce perişan hallerim geliyor aklıma :) Şuan kullanıyorum ben kan testi yaptırmadım yaptırınca direkt buraya atıcam. Testo e boldenon npp alıyorum şuan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ultimate    2

Ben bizzat kulaklarım ile işittim adam overdoose satarım abi ben kullanmam diyeni ve neden diye sorunca adam bana çok kar bırakıyor onu satıyorum ve kaliteli olanı kendime kullanıyorum diye hocaları bence Türkiye'de önce hocaların ahlaki değerleri değişmeli vicdan sahibi olmalıdır 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sedat1903    0

Usta kimden tedarik ettin acaba ben birinden fiyat aldım ama sizin dediğiniz fiyatların üstüne fiyatlar aldığınız kişiyi soylermisin acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.