Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Artı41

Çeşitli sarmlar ile güç ve kas yapımı geri kazanabilir miyim?

Önerilen İletiler

Artı41    0

Merhaba ben İsviçre'de yaşıyorum.

Şuan laxogen epicateşin pump booster hmb gibi ürünler kullanıyorum ama daha da gelişmek istiyorum. Bu aralar zayıfladığımı fark ettim ve daha sert bir ürünle kas kütlemi arttırabilirim diye düşünüyorum.

Ürün tedarik ettiğim yer bana;

• Brawn nutritionun Epi adlı hapını kullanmamı önerdi
  • Yanında Tudca ile 4-5 haftada ilerleme kaydedersin dedi
  • Ayrıca yine aynı markanın pct komplett v2 adlı pct hapını da verdi 

g34.jpg.0313ee406e5115b3cad9d9776d1cdc73.jpg b4b.png.364ac5863bf1767f21f7779fea5d1453.png g4h.png.35fec22c0d002841014bc96ad1c754b8.png

SORULARIM:

• Bu ürünleri daha önce duydunuz mu ve kullandınız mı?
  • Sizce bu ürünler benim amacıma uygun mu?
  • Jinekomasti sorunu yaşar mıyım ? (Normalde olmaz dendi)
  • Pct gerekecek mi?

NOT:

Bu arada 73 kilodan 70e geriledim laxo ile

Tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim iğneli bir küre şuan giremem kendime iğne yapamama gibi bir durumum var ayrıca yaptıracak kimsede yok şimdilik, umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    229

Hocam hoş geldin İsviçreye selamlar saygılar :D Tablet ürünlerden çok performans bekleme veya toz guruplardan. İğneye evet vaktin yerin hayatın pek uygun değilmiş onu okudum ama tabletlerde bi yere kadar sana destek olurlar. Pct gerek olamayabilir sen kan vererek kürün sonunda bunu anlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Artı41    0
onlytrenbolone, Bir saat önce yazdı:

Hocam hoş geldin İsviçreye selamlar saygılar :D Tablet ürünlerden çok performans bekleme veya toz guruplardan. İğneye evet vaktin yerin hayatın pek uygun değilmiş onu okudum ama tabletlerde bi yere kadar sana destek olurlar. Pct gerek olamayabilir sen kan vererek kürün sonunda bunu anlayabilirsin.

Hoş buldum ve Cevabınız için çok teşekkür ederim :) Araştırdığım kadarıyla her site pct ürünü kullanılmasını öneriyor. Ayrıca bir yarışmaya falan hazırlanmadığım için büyük bir beklentim yok açıkçası.

SORULARIM:

• Bu hazır pct hapları yeterli mi sizce?
  • Sizce birkaç kilo kas kütlesi elde edebilir miyim ?
  • başka bir ürün tavsiyeniz olur mu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    51

Merhaba hocam, Alacağın sarmsların çakmaları var satıcıyı iyi seç. PCT önerilen bir tablet form sarms grubuna girmeden aşağıda belirtilen hormonları kontrol et belki girmene engel olacak hastalıklar vardır ezbere bilemezsin farzedelim her şey dört dörtlük(İnşallah) kür sonrası gelmen gereken değerleri bilmen için doğal değerlerinin olması şart. PCT öyle internetten satılan haplarla maalesef olmuyor eğer konu arama kısmına ''PCT'' yazarsan çıkan yüzlerce konuda hemen hemen nasıl yapıldığı anlatılıyor :D 

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12
  • Kortizol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Artı41    0

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ürünlerin sahte veya kalitesiz olacağını düşünmüyorum ancak dikkat edeceğim (buralarda pek yok sahte) epistane ve havoc sarms mı ? Yoksa ben mi yanlış anladım bana sarms değil denmişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Artı41, 15 dakika önce yazdı:

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ürünlerin sahte veya kalitesiz olacağını düşünmüyorum ancak dikkat edeceğim (buralarda pek yok sahte) epistane ve havoc sarms mı ? Yoksa ben mi yanlış anladım bana sarms değil denmişti.

Bu kullanmayı düşündüğün şey prohormon dedikleri bir şey. Çalışma mantığı vücutta karaciğerde steroide dönüşüyorlar ama bu dönüşüm çok minimal. Hiç yoktan iyidir ama ben şahsen bu tarz şeylerle vakit ve para kaybetmezdim. Çok fazla aktif steroide dönüşemediği için pct gerektirip jinekomasti yapacağını sanmam ama aynı zamanda çok bir etki de bekleme. Normalde çoğu kişi başlangıçta kendine iğne yapamıyor. Yapa yapa alışırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723

Epi malesef etkili ürün değil laxo da öyle diye hatırlıyorum. Kullanmadım ama araştırmalara göre kas gelişimine katkısı çok düşük. Yaşlılarda yada bazı hastalıklarda kas kaybını önlemek amaçlı faydası görülmüş. Bunlar sarms değil pctye de gerek yok. Pct için attığın ilaca yorum yapabilmemiz için içeriğini görmemiz lazım. Tudca ise karaciğer sağlığı için çok güzel bir ürün. Sarms yada anabolik kullanırken kesinlikle hergün kullanmanı tavsiye ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Artı41    0
Diver, 39 dakika önce yazdı:

Epi malesef etkili ürün değil laxo da öyle diye hatırlıyorum. Kullanmadım ama araştırmalara göre kas gelişimine katkısı çok düşük. Yaşlılarda yada bazı hastalıklarda kas kaybını önlemek amaçlı faydası görülmüş. Bunlar sarms değil pctye de gerek yok. Pct için attığın ilaca yorum yapabilmemiz için içeriğini görmemiz lazım. Tudca ise karaciğer sağlığı için çok güzel bir ürün. Sarms yada anabolik kullanırken kesinlikle hergün kullanmanı tavsiye ederim. 

cevabınız için teşekkürederim

çok pahalı bir ürün olmadığı için denemeyi düşünüyorum

pct ilacının içeriğini ekledim :)

IMG_3184.jpeg

Feladel, 52 dakika önce yazdı:

Bu kullanmayı düşündüğün şey prohormon dedikleri bir şey. Çalışma mantığı vücutta karaciğerde steroide dönüşüyorlar ama bu dönüşüm çok minimal. Hiç yoktan iyidir ama ben şahsen bu tarz şeylerle vakit ve para kaybetmezdim. Çok fazla aktif steroide dönüşemediği için pct gerektirip jinekomasti yapacağını sanmam ama aynı zamanda çok bir etki de bekleme. Normalde çoğu kişi başlangıçta kendine iğne yapamıyor. Yapa yapa alışırsın. 

Cevap için teşekkürederim

dediğim gibi bir yarışma hazırlığı değil maksat fit olmaktı ancak aynı yerde saydığımı anladığımda biraz daha fazlasını istiyor insan.iğne buralarda bulması sorun olmayan ancak yapması sorun olan bir ürün :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723

Deneyeceğin ilaçlardan sonra kullanabilirsin. Pct ile uzaktan yakından alakası olmayan bitkisel karışım Sarms yada steroid kullandıktan sonra işe yaramaz:) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Artı41    0
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Deneyeceğin ilaçlardan sonra kullanabilirsin. Pct ile uzaktan yakından alakası olmayan bitkisel karışım Sarms yada steroid kullandıktan sonra işe yaramaz:) 

Anladım ozaman türkiyeden temin edebileceğin basic bir pct kürü için gerekli ilaçları söyleme ihtimaliniz var mı ?

teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.723
Artı41, Şimdi yazdı:

Anladım ozaman türkiyeden temin edebileceğin basic bir pct kürü için gerekli ilaçları söyleme ihtimaliniz var mı ?

teşekkürler

Sadece Sarms kullanacaksan. Klomen ve tamoksifen yeterli. Steroid işin içine girecekse hcg de ekle listeye. Rica ederim.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Diver
      Arkadaşlar merhaba. 
      Karaciğer sağlığı için ve değerleri düşürmek için  hangisini tercih etmeliyiz?
      Çoğu doktor Ursactive reçete ediyor. Türkiye'deki az sayıda doktorlarda Tudca öneriyor. Ursactive doktor reçete edebiliyor. Reçetesiz alınabilir mi bilmiyorum. Tudca yurtdışından geliyor.
      Ursactive: ursodeoksikolik asit
      Tudca: ursodeoksikolik asidin taurin konjuge formu olan, doğal olarak oluşan bir hidrofilik safra asididir.
      İkisinide deneyimleyen tecrübe eden veya bilgisi olan varsa hangisi daha etkili olduğunu söylerse sevinirim. Yurtdışından Tudca almaya gerek var mı? Arada ciddi fark oluyor mu? @metinav hocam sizin uzmanlık alanınız diye biliyorum yardımcı olur musunuz?🙏🏻
    • Yazan: Fatihyldzz12
      Herkese merhaba
      Testo enanhate primo Küründeydim primoyu çıkardım yerine boldenon ekledim 15 hafta sonra ilaçları kestim aşırı sivilce çıktı yüzümde bundan dolayı boldenon kaynaklı olduğunu düşündüğüm için dermatolog maceram başladı kan testi sırasında ckd epi değerim 78 çıktı normal referans aralığı 90-120 yaş 23 şuanda hiçbir ilaç kullanmıyorum daha önce kür geçmişim olmadı kürden gayet iyi verim aldım 94 kg gördüm şuan küre devam etmek istiyorum fakat böbrek değeri gözümü korkutuyor ne yapmalıyım? @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.