Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Soju

Pct sonrası döngüm açılmamış! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Soju    17

Herkese selamlar ve saygılar.

20 haftalık test e ve bolde kürünü bitirdim. Kür bitiminde testo dozunu 500-250-150 seklinde azaltarak 1 ay enjeksiyona devam ettim. 1 ay hiçbir şey vurmadım 2 ovitrelle vurdum. Henüz döngüm açılmamış. Test sonucumu bırakıyorum. Sizce biraz daha beklemem mi gerekiyor yoksa pct protokolü eksik mi kaldı?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım 30
  • Kilo 84

Bu test sonucum ışığında 1 ay daha off geçerek nisan basında yeni bir kür yapmak istiyorum.

KAN TESTİ SONUCUM:

IMG_6957.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    65

Hocam PCT'de klomen/tamoksifen kullanımı yaptınız mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    9

Nasıl yani PCT olarak sadece ovitrelle vurup bıraktın mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Trenx, 12 dakika önce yazdı:

Hocam PCT'de klomen/tamoksifen kullanımı yaptınız mı?

Hayır henüz 2 tam hcG vurdum.

Perseu, 11 dakika önce yazdı:

Nasıl yani PCT olarak sadece ovitrelle vurup bıraktın mı?

Evet baska bir sey kullanmadım henüz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    65
Soju, 6 dakika önce yazdı:

Hayır henüz 2 tam hcG vurdum.

Hocam klomensiz PCT olmaz ama 1 ay sonra küre girmeyi düşünüyorsan PCT yapmanın anlamı yok TRT doz testo devam et. O kadar uğraşacaksın tam döngü açılacakken yine kapatacaksın çok gereksiz olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Trenx, 2 dakika önce yazdı:

Hocam klomensiz PCT olmaz ama 1 ay sonra küre girmeyi düşünüyorsan PCT yapmanın anlamı yok TRT doz testo devam et. O kadar uğraşacaksın tam döngü açılacakken yine kapatacaksın çok gereksiz olur.

Saglıklı bir döngü icin kürsüz ne kadar süre gecirmeliyim asagı yukarı? Bu herkeste degiskenlik gösteren bir sürec midir? Bu benim ilk kürümdü ve ilk pct dönemim. Hocam degerlerin iyi oldugunu ovitrelle vurup biraz kendi haline bırakmanın yeterli olacagını söyledi. Libido veya sertlesme sorunum yok su an.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    959
Soju, 12 dakika önce yazdı:

Saglıklı bir döngü icin kürsüz ne kadar süre gecirmeliyim asagı yukarı? Bu herkeste degiskenlik gösteren bir sürec midir? Bu benim ilk kürümdü ve ilk pct dönemim. Hocam degerlerin iyi oldugunu ovitrelle vurup biraz kendi haline bırakmanın yeterli olacagını söyledi. Libido veya sertlesme sorunum yok su an.

bence 3 ay 2 ay sonra filan küre giriceksen bence gerek yok zaten 1.5 ay sürüyo nerdeyse pct.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419
gönderildi (düzenlendi)
Soju, 18 dakika önce yazdı:

Bu kadar uzun kürden sonra lh fsh tamamen kapanmışken sadece hcg ile döngünün açılması imkansız gibi bir şey. HCG LH gibi davranıp testo üretimini bir süre başlatır ama sen klomen tarzı ilaçlarla testo üretimini kaynağından başlatmadığın sürece bir işe yaramaz. Hocana göre hangi değerin iyiymiş bilmiyorum ama makinenin ölçebildiği minimum LH ve FSH değeri iyi değil bence ve doğru düzgün pct gerektiriyor. 1 ay sonra tekrar küre gireceksen boşu boşuna pct yapma TRT doza başla haftalık 100-150mg kadar. O kürden sonra düzgünce pct yaparsın. Bir de dostinex filan mı kullanıyorsan? Prolaktin niye bu kadar düşük?

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Bu kadar uzun kürden sonra lh fsh tamamen kapanmışken sadece hcg ile döngünün açılması imkansız gibi bir şey. HCG LH gibi davranıp testo üretimini bir süre başlatır ama sen klomen tarzı ilaçlarla testo üretimini kaynağından başlatmadığın sürece bir işe yaramaz. Hocana göre hangi değerin iyiymiş bilmiyorum ama makinenin ölçebildiği minimum LH ve FSH değeri iyi değil bence ve doğru düzgün pct gerektiriyor. 1 ay sonra tekrar küre gireceksen boşu boşuna pct yapma TRT doza başla haftalık 100-150mg kadar. O kürden sonra düzgünce pct yaparsın. Bir de dostinex filan mı kullanıyorsan? Prolaktin niye bu kadar düşük?

Kürün sonuna dogru yaptırdıgım testte prolaktin epey yüksekti. O sebeple dostinex kullanmıstım. Simdi ben yakın zamanda tekrar küre girmeyi düsünüyorum pct ile ugrasma diyorsunuz anladıgım kadarıyla. Ne önerirsin bana? 2 ay dogal gecirecegim bir sürec olacak. Bu 2 ay icinde dediginiz gibi düzgün bir pct yapmalı mıyım? Cünkü mayıs ayında evlenecegim ve önümüzdeki kıs cocuk sahibi olmayı düsünüyorum. Yaz bitiminde mi pct yapayım yoksa hic küre girmeden döngüyü erkenden acmak daha mı hayırlı olur? Kafam cok karısık bu konuda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
gönderildi (düzenlendi)
Soju, 14 dakika önce yazdı:

Kürün sonuna dogru yaptırdıgım testte prolaktin epey yüksekti. O sebeple dostinex kullanmıstım. Simdi ben yakın zamanda tekrar küre girmeyi düsünüyorum pct ile ugrasma diyorsunuz anladıgım kadarıyla. Ne önerirsin bana? 2 ay dogal gecirecegim bir sürec olacak. Bu 2 ay icinde dediginiz gibi düzgün bir pct yapmalı mıyım? Cünkü mayıs ayında evlenecegim ve önümüzdeki kıs cocuk sahibi olmayı düsünüyorum. Yaz bitiminde mi pct yapayım yoksa hic küre girmeden döngüyü erkenden acmak daha mı hayırlı olur? Kafam cok karısık bu konuda

Çocuk düşünüyorsan küre bulaşma. Düzgün pct yapmalısın. İlaca başlamak istemiyorsan söyle pct planı yapalım.

tarihinde Diver tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
Soju, 13 dakika önce yazdı:

Abi mayısa zaten kalmış iki ay düzgün bir pct yapıp dinlenmen senin için daha hayırlı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419
Soju, 20 dakika önce yazdı:

Önümüzdeki kış civarı çocuk düşünüyorsan en iyisi çocuk olana kadar kür işlerini rafa kaldır. Şu an düzgün bir pct yap. Hiç küre filan girip çocuk işini riske atma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17

Yanıtlar için çok teşekkür ederim. Cocuk sahibi olma konusunda kararlıyım. Allah nasip eder olursa sonrasında tekrar düşünebilirim kür isini. Bana uygun bir pct için ne önerirsiniz? Hemen uygulamaya başlayacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419
Soju, 21 dakika önce yazdı:

Yanıtlar icin cok tesekkür ederim. Cocuk sahibi olma konusunda kararlıyım. Allah nasip eder olursa sonrasında tekrar düsünebilirim kür isini. 

Bana uygun bir pct icin ne önerirsiniz? Hemen uygulamaya baslayacagım. 

İlk 1 hafta günlük 2 tablet klomen ve 2 tablet tamoxifen kullan. 1. haftadan sonra birer tablete düşür. 1 ay sonra total testo, lh ve fsh testi yaptır. Ona göre pctyi bitirir ya da devam ettiririz.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

İlk 1 hafta günlük 2 tablet klomen ve 2 tablet tamoxifen kullan. 1. haftadan sonra birer tablete düşür. 1 ay sonra total testo, lh ve fsh testi yaptır. Ona göre pctyi bitirir ya da devam ettiririz.

Cok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Granikos
      Herkese günaydın,
      Bu ilaçları 1 ay kullanmıştım ondan önce ise 2 ay boyunca sadece testosteron kullanmıştım, dün kan verip tahlillerime baktırdım, sonuçlar aşağıda ki gibi nasıl bir pct protokolü uygulayabilirim?
      KÜR İÇERİĞİM: (15 Nisan Son Enj.)
      Testosteron 500 mg Boldenon 400 mg Değerli hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻

• Yazan: mutlu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 12. haftasındayim şuan ve 15. haftada kürümü sonlandıracağım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron 500mg Boldenon 400mg SORULARIM:
      Pct dönemi klomen ve tamoxifen kullanmam yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Berkberk
      10 hafta 500 sustanondan 50 provirondan sonra 3 hafta bekleyip pct başladım. 50 klomen 20 tamoksifen, 2 haftadır kullanıyorum. Bugün dozları 25 e 10 a düşürdüm 2 haftada böyle devam etmeyi planlıyordum. gidip tahlil yaptırdım sonuç bu normal mi bu tahliller??? 

• Yazan: roper2001
      İlk 1 hafta Primbalon Vurdum + Testo +Bolde bide evde danabol vardı hap eskiden abi vermisti ondan alıyordum İkinci hafta Testo bolde full devam ettim bide dnp de şuan Bitti Corona Dolasiyla Bıraktım Ama Sertlesme filan sorunu var sanki Ayin 22 sinde üroloji test yaptircamda nasil ne demeliyim Bilmiyorum açıkçası hocam yok dedidde isinimi sağlam kazığa baklamk istemedim Elimde nolvadex arkidex proviron var kullanmadim Tanidik eczacı var ondan ayarlamıştim
      Bide su dogal tedavi kürü varmış filan hepsini alamya gerek var mı?

• Yazan: KaiGreene
      Herkese merhaba 
      3 haftalık testosteron enanthe 500mg kullanımı sonrası son iğneden 17 gün sonra test sonuçları aşağıdadır 
      Elimde klomen ve tamoksifen bulunmakta nasıl bir pct yapmalıyım acaba? 
      Affınıza sığınarak şunu da belirtmek isterim ereksiyon sırasında testislerim yukarı çıkıyor daha sonrası iniyor biraz küçüldü gibime geldi ama chromion hiçbir yerde bulamadığım için maalesef kullanamayacağım. Elimdeki ilaçlar ile nasıl bir pct izlemeliyim teşekkür ederim iyi forumlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.