Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Kür içi ereksiyon sorunları yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Feladel    211
gönderildi (düzenlendi)
fatman, 11 dakika önce yazdı:

Hahha galiba ama anlamadım, bende tık yok 

Aslında önemli olan bir hormonun az ya da çok olması değil de o hormonun başka bir hormonla olan dengesi bu tarz sorunlara yol açıyor. Bu konudaki östrojenle ilgili hormon da DHT. E2 yükselirken sen de masteron ile DHT türevi bir ilaç ekleyince bir yere kadar östrojenin negatif etkilerini tolere edebilir ama bu denge daha da bozulursa ya da bir süre sonra reseptörlerde DHT duyarsızlığı olmaya başlarsa bu sefer yan etkiler ortaya çıkmaya başlayabilir. Normalde DHT hem aromataz enzimini inhibe ettiği için östrojen dönüşümünü azaltır hem de östrojen reseptörlerini bloke edip östrojenin yan etkilerini azaltabilir. Bunlara rağmen başka bir sebepten ötürü e2 çok yükselirse SHBG de çok yükselip serbest testo ve dht'yi bağlayarak yan etkilere neden olabilir. O yüzden bu değerlerin gereğinden fazla yükselmemesi dengeyi korumak için önemli.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mempisto26    4
Feladel, 27 dakika önce yazdı:

Ortalama 50-60'a kadar normal sayabiliriz ama yan etki hissedilmiyorsa bulk için biraz daha da yükselirse sıkıntı olmaz. 

prolaktinim yüksek cıkmıstı 26 gibi yarım tablet dostinex kullandım fakat göğüs ucu hassasiyetim devam ediyor 10 günde bir atıcam tahmini ne zaman geçer hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    211
mempisto26, 1 dakika önce yazdı:

prolaktinim yüksek cıkmıstı 26 gibi yarım tablet dostinex kullandım fakat göğüs ucu hassasiyetim devam ediyor 10 günde bir atıcam tahmini ne zaman geçer hocam

Sorunun muhtemelen prolaktin kaynaklıdır. Çok nadir durumlar haricinde 40 e2 değeri jinekomasti için baya düşük bir değer. 26 prolaktin için 10 günde yarım tablet biraz fazla kaçabilir. Onu çeyrek tablete indir ve 2 hafta sonra prolaktin testi verip sonuca göre tekrar ayarlamaya yaparsın. Jinekomasti şikayetlerinin geçmesi 2 haftayı bulabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    4
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Sorunun muhtemelen prolaktin kaynaklıdır. Çok nadir durumlar haricinde 40 e2 değeri jinekomasti için baya düşük bir değer. 26 prolaktin için 10 günde yarım tablet biraz fazla kaçabilir. Onu çeyrek tablete indir ve 2 hafta sonra prolaktin testi verip sonuca göre tekrar ayarlamaya yaparsın. Jinekomasti şikayetlerinin geçmesi 2 haftayı bulabilir.

ufak bir hapı nasıl 4 e bölücem :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    211
mempisto26, 1 dakika önce yazdı:

ufak bir hapı nasıl 4 e bölücem :D 

Biraz zor oluyor ama keskin bir bıçağın çözemeyeceği bir şey değil :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    4
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

Biraz zor oluyor ama keskin bir bıçağın çözemeyeceği bir şey değil :D 

ben birde sürekli ilaç markası değiştiriyorum zpch den humaxa ordan mediteche bunda sıkıntı olurmu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    211
mempisto26, Şimdi yazdı:

ben birde sürekli ilaç markası değiştiriyorum zpch den humaxa ordan mediteche bunda sıkıntı olurmu

Kür içi değiştirmiyorsan sıkıntı değil. Kürdeyken değiştiriyorsan da normalde bir sıkıntı olmaz ama bu markaların çoğu aldığın kişiye göre doluluk oranı değişen markalar olduğu için sürekli marka değiştirmek hormon dengesini bozabilir ama prolaktin, östrojen gibi hormonları kontrol altında tuttuğun sürece jinekomasti gibi yan etkiler yaşamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    4
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Kür içi değiştirmiyorsan sıkıntı değil. Kürdeyken değiştiriyorsan da normalde bir sıkıntı olmaz ama bu markaların çoğu aldığın kişiye göre doluluk oranı değişen markalar olduğu için sürekli marka değiştirmek hormon dengesini bozabilir ama prolaktin, östrojen gibi hormonları kontrol altında tuttuğun sürece jinekomasti gibi yan etkiler yaşamazsın.

kür içi değiştirdim malesef her 5 haftada bir farklı ilaca geçtim teşekkür ederim bilgileriniz için hepsi dolu ilaçların sürekli test verdiğim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Yunusoger
      Selamın aleyküm,
      Kullandım ve geçen ay ereksiyon sorunu yaşamaya başladım test verdim.
      KÜR İÇERİĞİM: (3 AY ÖNCEKİ)
      testosteron enanthate deca dianobol KAN TESTİ SONUÇLARIM :
      Progesteron 0.28 Prolaktin 3.8 FSH 1 Total testo 860 PCT İÇERİĞİM:
      Klomen günde 2 Armideks günde 1 Tribestan günde 2 Klomen ve arimidex bitti 15-20 gün tribestan 10 günlük kaldı ve henüz düzelme yok bittikten kaç gün sonra düzelir?
    • Yazan: ousyldz
      Abilerim merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron e. 400 mg Boldenon 400 mg Dianabol 30 mg Kürümün 6.haftasındayım. İlk 5 hafta libido ve ereksiyon aşırı derecede artmış olmasına rağmen şu 1 haftadır ciddi ereksiyon sorunu yaşıyorum fakat libidom oldukça yüksek fakat şalter kapalı sizce proviron eklemelimiyim? yoksa yeni gelen parti falan mı boş çıktı aklımda bir ton soru var yardımlarınızı bekliyorum.
      GÜNCEL TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
      Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Prolaktin ve östrojen değerlerim normal olmasına rağmen kür içi sertleşme cinsel isteksizlik yaşıyorum enerjim %500 olmasına rağmen 2 gün önce göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım 1 arimidex attım güncel ilk kürümün 8. Haftasındayım nedeni ne olabilir ve ne önerirsiniz ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG TESTOSTERON ENANTHATE 400 MG BOLDENON GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: Zazabey
      Merhaba arkadaşlar ben bu tarz bitkisel şeylere pek inanmasam da deve çökerten (çoban çökerten) isimli bir bitkiyi denedim ve benim ereksiyon sorunumu çözdü size de o yüzden tavsiye etmek istedim ayrıca bu otun diğer faydaları testesteron arttırması, böbrek temizliği , karaciğer temizliği ve enerji vermesi ben denedim faydasını çok gördüm o yüzden tavsiye ediyorum kesinlikle.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.