Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fuhrer

Ultimate fighting championship - ufc hk.

Önerilen İletiler

Fuhrer    218

image.png.7ebcda4d7c4b66724dfbacf781249416.png

Evet, forumda UFC takip edenler olduğunu biliyorum.

Kart hakkında görüşleriniz ve tahminleriniz neler?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.210

Alex bence dağıstanlıların hype balonunun patlamasına devam edecek. Herkes onlara yenilmez sanıyordu fakat son kartta gördük ki yenilebiliyorlar.  Ankalaev iyi dövüşçü fakat poatan affetmez :) Justin gaethje maçı beni bir tık daha heyacanlandırıyor :) diğer maçlara hiç bakmadım bile. Benim asıl beklediğim bu sene ki islamın maçı ve khamzatın maçı. Khamzat bu kadar şeyden sonra bence daha hırslı dönecek. İslam da gereğinden fazla soğuk kanlı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    218
Askabar, 9 saat önce yazdı:

Alex bence dağıstanlıların hype balonunun patlamasına devam edecek. Herkes onlara yenilmez sanıyordu fakat son kartta gördük ki yenilebiliyorlar.  Ankalaev iyi dövüşçü fakat poatan affetmez :) Justin gaethje maçı beni bir tık daha heyacanlandırıyor :) diğer maçlara hiç bakmadım bile. Benim asıl beklediğim bu sene ki islamın maçı ve khamzatın maçı. Khamzat bu kadar şeyden sonra bence daha hırslı dönecek. İslam da gereğinden fazla soğuk kanlı 

aslında ankalaev dağıstanlıları pek yansıtmyor, sambo veya güreş ağırlıklı değil strike ağırlıklı dövüşüyor. O yüzden şansı olacağını sanmıyorum poatan'a karşı. Bence de Gaetjhe ve Fiziev'in maçı önemli. Bakacağız... Islam ve Topuria'nın maçı gerçekten çok meraklandırıyor insanı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    335
gönderildi (düzenlendi)

khabib nurmagomedov ve conor mcgregor dövüşmeyi bıraktıktan sonra takıp etmeyide bıraktım 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    120
gönderildi (düzenlendi)

Ankalaev güreş kullanmayacağını söylemişti ama ayakta poatan alır kaldı ki güreşse bile zor alacağını düşünüyorum. Kısaca ankalaev de yenilecek.

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.210
mustafaskh, 13 dakika önce yazdı:

Ankalaev güreş kullanmayacağını söylemişti ama ayakta poatan alır kaldı ki güreşse bile zor alacağını düşünüyorum. Kısaca ankalaev de yenilecek.

kullanabilecek bir güreşi yok ki :D poatan ölümcül bir yumruk ile bitirir onu  

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    218
hemşire, 3 saat önce yazdı:

alman suplement markası ile vlog çeken Egolu megaloman hepsini döver :))

abi dikkat et HIAHĞAHIAHAHĞAHAIHAHIAHIHIAH, Cuteleba sağ gösterip sol vuruyor ALLAH ALLAH! HIAĞHAHIAHIAHIAHIAHIAHHA

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    120
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

abi dikkat et HIAHĞAHIAHAHĞAHAIHAHIAHIHIAH, Cuteleba sağ gösterip sol vuruyor ALLAH ALLAH! HIAĞHAHIAHIAHIAHIAHIAHHA

Kampta olmak yerine Tayland da ladyboy kovalayan king

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    120
Askabar, 6.03.2025 - 18:23 yazdı:

kullanabilecek bir güreşi yok ki :D poatan ölümcül bir yumruk ile bitirir onu  

Sabah dokuz sularında poatan ağabeyin yenildiğini görünce. 🥲

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    218
mustafaskh, 2 dakika önce yazdı:

Sabah dokuz sularında poatan ağabeyin yenildiğini görünce. 🥲

CHAMA

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.