Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

colw1n

Kan testlerim beklediğimden kötü çıktı! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

colw1n    35

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ÖNCEKİ KÜRÜM:

• 150 mg npp
  • 500 mg testosteron
  • 600 mg boldenon

Şeklindeydi ve Kolesterol biraz oynamıştı umursamayıp cruise geçmiştim ilaçları kesmiştim. Sonrasında farklı küre başladım, bitirmeme 1-1,5 ay kalmıştı. Verdiğim kan testini yeni görüyorum.

GÜNCEL KAN TESTİ DÖNEMİ KÜRÜM:

• 500 testosteron
  • 300 masteron
  • 40mg turinabol

Kullanıyordum. Kan verdikten sonra npp ekledim 2-3 haftadır kullanıyorum.

SORULARIM:

• Kürü kesmeli miyim?
  • Nasıl yol izlemeliyim?
  • Korkulacak durum var mı?

GÜNCEL KAN TESTLİ SONUÇLARIM:

IMG_5818.thumb.png.60d933141a9942db19aed537afef4c36.png IMG_5817.thumb.jpeg.a3bb1b6a2b7eda8e9ba91cce7284d5b1.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    862
gönderildi (düzenlendi)

kes düzeltmek için kullanman gereken şeyleri yazarım ama bu seviyedeyken toplanmaz. turinabolu ne zamandır kullanıyorsun ?

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35
ardas, 1 dakika önce yazdı:

kes düzeltmek için kullanman gereken şeyleri yazarım ama bu seviyedeyken toplanmaz.

Haftalık 200mg testoya geri dönüyorum o zaman. Tavsiyeleriniz nelerdir düzeltmek için? Neler yapmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862
colw1n, 48 dakika önce yazdı:

Haftalık 200mg testoya geri dönüyorum o zaman. Tavsiyeleriniz nelerdir düzeltmek için? Neler yapmalıyım

Ne kullanıyorsun şuan koruyucu ?

• Nac600 sabah akşam 1200 toplam
  • Kolestrol için bergamot berberin çörek otu yağı (bergamot yerine himalaya abana alabilirsin)
  • Cystone al bide bol su iç min 4.5-5lt
  • bide demir takviyesi al.

Kürü kesmeyebilirsin 1 ay daha idare eder cystone tercihe bağlı almasan da olur.

Ama hdl bu kadar düşük ldl bu kadar yüksekken çok fazla uzatma kürü de.

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545

Turinabolu kesip devam edebilirsin. Beslenmene özen göster @ardas ın yazdığı koruyucuları kullan. Bol su bol yeşillik tüket.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35

Her gün nac600 2 tane kullanıyorum. Ocean hepalex kullanıyorum. Ara ara saw palmetto alıyorum. Su çok az içiyorum demir takviyesinide başlicam suyudu 4-5e çekcem. Tüm tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim. Turinabol bitti 1 hafta önce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69

Kolestrol degerleri için ek olarak Ceviz suyu tüket ve zeytinyagi tüketimini arttır kısa sürede etkili oluyor.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    59

Bulabilirsen kirmizi maya pirinci alabilirsin kolestrol icin, neredeyse ilaclar kadar etkili fakat bulmasi cok zor ve cok pahali. Yurt disina, ozellikte uzak dogu ulkelerine gidip gelen arkadasin varsa isteyebilirsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862
gönderildi (düzenlendi)
colw1n, 2 saat önce yazdı:

Her gün nac600 2 tane kullanıyorum. Ocean hepalex kullanıyorum. Ara ara saw palmetto alıyorum. Su çok az içiyorum demir takviyesinide başlicam suyudu 4-5e çekcem. Tüm tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim. Turinabol bitti 1 hafta önce

black guardian al o zaman 2 servis 1 sabah 1 akşam 4 kapsül toplam. Suyu kesinlikte arttır vücuttan  atamazsın yoksa o zararlı şeyleri.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.