Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yunusoger

Kür sonrası ereksiyon sorunları yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Yunusoger    4

Selamın aleyküm,

Kullandım ve geçen ay ereksiyon sorunu yaşamaya başladım test verdim.

KÜR İÇERİĞİM: (3 AY ÖNCEKİ)

• testosteron enanthate
  • deca
  • dianobol

KAN TESTİ SONUÇLARIM :

• Progesteron 0.28
  • Prolaktin 3.8
  • FSH 1
  • Total testo 860

PCT İÇERİĞİM:

• Klomen günde 2
  • Armideks günde 1
  • Tribestan günde 2

Klomen ve arimidex bitti 15-20 gün tribestan 10 günlük kaldı ve henüz düzelme yok bittikten kaç gün sonra düzelir? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.415

Dostum sana bu pct planını kim yazdı? Kan tahlilinin ekran görüntüsünü at.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50

Milletin sağlığı ile ne kadar kolay oynuyorlar adamın yazdığı PCT planına bak :D E2 değerin var mı dostum tahlilde, varsa onuda at. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    215

PCT için neye dayanarak günde 1 arimidex kullandın ki?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunusoger    4
deluxes, 11 dakika önce yazdı:

Milletin sağlığı ile ne kadar kolay oynuyorlar adamın yazdığı PCT planına bak :D E2 değerin var mı dostum tahlilde, varsa onuda at. 

E2 yok abi lh değerini soruyorsan 3.6

Feladel, 10 dakika önce yazdı:

PCT için neye dayanarak günde 1 arimidex kullandın ki?

İlk defa kullandım neyin ne olduğunu bilmiyorum tabiki bana verilen ürünleri kullan dediler kullandım içeriklerini bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.415
Yunusoger, 16 dakika önce yazdı:

Kürü satan kişi. :)

Dostum öncelikle arimidexi kes. 50 mg klomen 20mg tamoksifene bir ay daha devam et. Tribestana devam edebilirsin. Progesteron biraz yüksek bir ay boyunca günde iki proviron kullan. İlacı kesmeden önce kan tahlili yap buraya at sonucu ona göre hareket ederiz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    215
Yunusoger, Şimdi yazdı:

İlk defa kullandım neyin ne olduğunu bilmiyorum tabiki bana verilen ürünleri kullan dediler kullandım içeriklerini bilmiyorum 

Senin bir suçun yok. Muhtemelen boş yere arimidex kullanmaktan östrojeni dibe çaktın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    802

arimidexe iyi para dayandırmışsın :D .

• ahahaha 4
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7

prolaktin de çok dip, o da yapar ereksiyon sıkıntısı dostinex vs kullanıyosan onun da kes hemen, günde 1 arimidex gerçekten ilginçmiş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunusoger    4
predacing, 31 dakika önce yazdı:

prolaktin de çok dip, o da yapar ereksiyon sıkıntısı dostinex vs kullanıyosan onun da kes hemen, günde 1 arimidex gerçekten ilginçmiş. 

Ne yapmam gerekiyo peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    50
Yunusoger, 17 dakika önce yazdı:

Ne yapmam gerekiyo peki 

@Diver yukarida yazdi soyledigi ilaclari kullan, baska farkli ilac kullanma kan testi verirsin atarsin buraya duruma gore bakariz ne gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunusoger    4
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

@Diver yukarida yazdi soyledigi ilaclari kullan, baska farkli ilac kullanma kan testi verirsin atarsin buraya duruma gore bakariz ne gerekiyor.

Attım var abi yorunlarda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7
gönderildi (düzenlendi)
Yunusoger, Bir saat önce yazdı:

Ne yapmam gerekiyo peki 

diyorum ya zaten dostinex veya cabaser kullanıyosan bırak onları da kullanma, @Diver hocanın söylediği hariç hiçbir şey kullanma. Burda forumda paylaşılan bitkisel kürü kullanabilirsin belki ekstra olarak o da iyi gelebilir kendini iyi hissettirebilir sana.

tarihinde predacing tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    215
predacing, 8 saat önce yazdı:

diyorum ya zaten dostinex veya cabaser kullanıyosan bırak onları da kullanma, @Diver hocanın söylediği hariç hiçbir şey kullanma. Burda forumda paylaşılan bitkisel kürü kullanabilirsin belki ekstra olarak o da iyi gelebilir kendini iyi hissettirebilir sana.

Böyle olması için dostinex filan kullanmasına gerek yok. Östrojen prolaktin hormonu salımını arttırır. Östrojeni dibe çekersen prolaktin üretimin de azalır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7
Feladel, 4 saat önce yazdı:

Böyle olması için dostinex filan kullanmasına gerek yok. Östrojen prolaktin hormonu salımını arttırır. Östrojeni dibe çekersen prolaktin üretimin de azalır.

neden olmasın belki kullanıyodur dostinex kesin bir dille konuşmuyoruz zaten sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz. Adam her gün arimidex içmiş. her e2 dip olanın prolaktini de dip olacak diye saçma bir şey olamaz istiyorsan sana kendi kan testimi atayım e2 dip referans altı ama prolaktinim üst referans sınırında. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    215
predacing, 2 saat önce yazdı:

neden olmasın belki kullanıyodur dostinex kesin bir dille konuşmuyoruz zaten sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz. Adam her gün arimidex içmiş. her e2 dip olanın prolaktini de dip olacak diye saçma bir şey olamaz istiyorsan sana kendi kan testimi atayım e2 dip referans altı ama prolaktinim üst referans sınırında. 

image.png.b03fa68433357c644271ef4b0c6d76ed.png

Kaynak: https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/788449
Tribulusu bile yazan adam sence dostinexi mi yazmayacak? E2 dip yapınca prolaktin de dip yapar demiyorum. E2 seviyen normalden azsa haliyle prolaktin seviyen de normalden az olur çünkü östrojen prolaktin salımını uyarır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7

ben sana haksızsın demedim zaten ki eğer kullanıyosa veya kullanacaksa birinden duyarsa aklında bulunsun diye haliyle arkadaşın kafası karışık ve hassas bir konu bilinçlendirme amaçlı. Sen de haksız değilsin ben de değilim gereksiz muhalefete gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunusoger    4

Dostinex kullanmadım sadece şuan tribulus ve proviron kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fatman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki ilaçları kullanıyorum haftalık 2 tam arimidex atıyorum ereksiyon sorunu yaşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo e 500 mg Tren e 400 mg Masteron 400 mg SORUM:
      Kan sonuçlarım bu şekilde sizce neden olabilir? NOT:
      Sustanonu kesip testosteron enanthate geçtim e2 yüksekliği ondan olabilir sanırsam dostinexi 3,4 gün önce atmıştım.
      GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: ousyldz
      Abilerim merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron e. 400 mg Boldenon 400 mg Dianabol 30 mg Kürümün 6.haftasındayım. İlk 5 hafta libido ve ereksiyon aşırı derecede artmış olmasına rağmen şu 1 haftadır ciddi ereksiyon sorunu yaşıyorum fakat libidom oldukça yüksek fakat şalter kapalı sizce proviron eklemelimiyim? yoksa yeni gelen parti falan mı boş çıktı aklımda bir ton soru var yardımlarınızı bekliyorum.
      GÜNCEL TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: Sinan06
      Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
      Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Prolaktin ve östrojen değerlerim normal olmasına rağmen kür içi sertleşme cinsel isteksizlik yaşıyorum enerjim %500 olmasına rağmen 2 gün önce göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım 1 arimidex attım güncel ilk kürümün 8. Haftasındayım nedeni ne olabilir ve ne önerirsiniz ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG TESTOSTERON ENANTHATE 400 MG BOLDENON GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: Zazabey
      Merhaba arkadaşlar ben bu tarz bitkisel şeylere pek inanmasam da deve çökerten (çoban çökerten) isimli bir bitkiyi denedim ve benim ereksiyon sorunumu çözdü size de o yüzden tavsiye etmek istedim ayrıca bu otun diğer faydaları testesteron arttırması, böbrek temizliği , karaciğer temizliği ve enerji vermesi ben denedim faydasını çok gördüm o yüzden tavsiye ediyorum kesinlikle.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.