-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hangi marka trenbolone tercih etmeliyim?
Oluşturan:
Mimaroba, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
-
Yazan: Emreblt45
Arkadaşlar merhaba,
Başlıklara baktım güncel bir başlık göremedim konu açmak istedim hangi markalara yönelmeliyim?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: onur41_38
Arkadaşlar Merhaba,
2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım.
bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
kullandığım koruyucular:
nac 600
solgar milk thistle
c vitamini
solgar balık yağı 1000mg
now choline ınositol
solgar vm-75 multi v mineral
arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı?
düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.
tahlil sormayın ölümle yaşam arasındayım. sekteyen bir şey hissedersem baktıracağım.
-
Yazan: Sinan06
Merhaba,
Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg 200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu, iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Not : acı yemiyorum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-