Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Hangi marka trenbolone tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Mimaroba    60

Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..

• Dragon Pharma
  • Noxy
  • Markasız Yeşil Kapaklı
  • Nessie
  • normatech 
  • overdose

vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.045

Paran yoksa overdose veya yeşil kapak

Paran varsa Noxy Nessie Dragon

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    46

1.dragon 2. Nessie olur benim tercihim ama nessiye bir ulaşamadım kimde varsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.018
SPECTRE, 3 saat önce yazdı:

Paran yoksa overdose veya yeşil kapak

Paran varsa Noxy Nessie Dragon

Pahalılık sırası

• noxy
  • yeşil kapak
  • overdose
  • nessie

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    24

Direkt yeşil kapak al diğerlerine fazla para vermene gerek yok. İçeriği %100 temiz ürün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    18
Redible, 8 dakika önce yazdı:

Direkt yeşil kapak al diğerlerine fazla para vermene gerek yok. İçeriği %100 temiz ürün.

Ciddi pahalı geldi bana bu yeşil kapak ürünleri, kalite yorumu yapamam sadece fiyat aldım ama bana biraz abartı geldi açıkcası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    772
falcon, 48 dakika önce yazdı:

Ciddi pahalı geldi bana bu yeşil kapak ürünleri, kalite yorumu yapamam sadece fiyat aldım ama bana biraz abartı geldi açıkcası 

yerli üretim ilaçlara göre pahalı yurtdışı ürünlerine göre daha ucuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    10

Ben Science Pharmachem kullanıyorum. Çok memnunum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    162

tek diyeceğim noxy tabi paraya göre ucuz mal alacak kadar zengin olmayın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    63

Şu zamana kadar kullandığım en iyi tren üzeri yazısız olan overdose parabolandı, hemde haftalık 200mg gibi bir şey kullanmıştım, şuan ise yeni nessie ye başladım 2-3 haftaya nessie için de yorum yaparım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanunique    1
Adrian, 12 dakika önce yazdı:

Şu zamana kadar kullandığım en iyi tren üzeri yazısız olan overdose parabolandı, hemde haftalık 200mg gibi bir şey kullanmıştım, şuan ise yeni nessie ye başladım 2-3 haftaya nessie için de yorum yaparım.

hocam nessie arıyorum nerden bulabilirim

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    48
Adrian, 1 saat önce yazdı:

Overdose ile karşılaştırır mısın? Yorumlarını bekleyeceğim hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    772
hakanunique, 3 saat önce yazdı:

satıcı ismi vermek yasak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    63
hakanunique, 3 saat önce yazdı:

mesajı düzenlersen senin hayrına olur :) satıcı önermek, isim vermek, başharf v.s v.s yasak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: SAMOtrophin
      Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
    • Yazan: Emreblt45
      Arkadaşlar merhaba,
      Başlıklara baktım güncel bir başlık göremedim konu açmak istedim hangi markalara yönelmeliyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım.
      bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      kullandığım koruyucular:
      nac 600
      solgar milk thistle
      c vitamini
      solgar balık yağı 1000mg 
      now choline ınositol
      solgar vm-75 multi v mineral
      arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı?
      düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.
      tahlil sormayın ölümle yaşam arasındayım. sekteyen bir şey hissedersem baktıracağım.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba,
      Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg  200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu,  iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
      Not : acı yemiyorum
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.