Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Bulk dönemi için hangi sarmı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Draqul Org    65

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Rad-140 kadar kalbi yormayan bulk için sarm önerileriniz nelerdir? 

Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.184

MK677. Tam da bulk zamanı iştah açıp seni uyutacak, androjenik olmayan bir destek.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33

25 mg MK2866 tercih edebilirsin bulk döneminde iyi bir güç artışı yaşatır. Androjenik etikisi olmasın ama bulk için de işime yarasın dersen MK677.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
rastlantisal, 04.03.2025 - 07:36 yazdı:

MK677. Tam da bulk zamanı iştah açıp seni uyutacak, androjenik olmayan bir destek.

3. Mk677 kürü için aklımda 30mg var günlük. Ama ilk kürümde rad140 kullanırken iştahım daha fazlaydı ama kalbi o kadar yormak istemiyorum şuan. Yanına ekliyebilirsin dediğiniz bir şey var mı?

mawsqa, 04.03.2025 - 09:14 yazdı:

25 mg MK2866 tercih edebilirsin bulk döneminde iyi bir güç artışı yaşatır. Androjenik etikisi olmasın ama bulk için de işime yarasın dersen MK677.

Clean bulk hoşuma gitmediğinden onu düşünmedim, yağ yakımı olduğu için. Ama eğer o kadarda yakmıyor diyorsan ekliyebilirim çünkü clean yapmicam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Draqul Org, 29 dakika önce yazdı:

Clean bulk hoşuma gitmediğinden onu düşünmedim, yağ yakımı olduğu için. Ama eğer o kadarda yakmıyor diyorsan ekliyebilirim çünkü clean yapmicam

Hafif bir sarms istiyorsan mk2866 daha güçlü bir şey istiyorsan yk-11 düşünebilirsin. İkisinin yanına da mk-677 güzel gider.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
Feladel, 24 dakika önce yazdı:

Hafif bir sarms istiyorsan mk2866 daha güçlü bir şey istiyorsan yk-11 düşünebilirsin. İkisinin yanına da mk-677 güzel gider.

Mk2866 kullanırım yüksek ihtimalle. Yk-11 ve rad 140 kalbimi çok yoruyor gibi hissediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.342
Draqul Org, 04.03.2025 - 03:56 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Rad-140 kadar kalbi yormayan bulk için sarm önerileriniz nelerdir? 

Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Forumda bir çok sarm değişimleri var fakat ben hala sarmları sevmiyorum muhtelemen sevmeyeceğimde. Bunlara vereceğin para ile güzel bir kür planlaması yapar üstüne pct yaparsın. Hala uzun vadede yan etkileri belli olmayan ve insanlar üstünde test edilmemiş bir ürün grubundan bahsediyoruz. Bence hiç gerek yok.

Draqul Org, 9 dakika önce yazdı:

Mk2866 kullanırım yüksek ihtimalle. Yk-11 ve rad 140 kalbimi çok yoruyor gibi hissediyorum

yk-11 de bence asıl sorun yarattığı hipokampüs zararı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
Askabar, 49 dakika önce yazdı:

Forumda bir çok sarm değişimleri var fakat ben hala sarmları sevmiyorum muhtelemen sevmeyeceğimde. Bunlara vereceğin para ile güzel bir kür planlaması yapar üstüne pct yaparsın. Hala uzun vadede yan etkileri belli olmayan ve insanlar üstünde test edilmemiş bir ürün grubundan bahsediyoruz. Bence hiç gerek yok.

yk-11 de bence asıl sorun yarattığı hipokampüs zararı 

Testo kürüne gireyim dedim ölcektim gibi hissediyordum. Kalbim o kadar sert atıyordu ki heryerim titriyordu 3. Enjeksiyonda. Nefes bile alamıyprdum ve uykum yoktu. Ama sarmda hiç öyle bi sorun yaşamadım ve 20mg rad140 20mg mk677 küründe 13kg ekledim ve kürden sonra sadece 4 kilo kaybettim. Kişinin kendisine bağlı sarm mı steroid mi diye ama bence sarm sadece 3-4 kür cevap verir dahası işe yaramaz…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.342
Draqul Org, Bir saat önce yazdı:

Testo kürüne gireyim dedim ölcektim gibi hissediyordum. Kalbim o kadar sert atıyordu ki heryerim titriyordu 3. Enjeksiyonda. Nefes bile alamıyprdum ve uykum yoktu. Ama sarmda hiç öyle bi sorun yaşamadım ve 20mg rad140 20mg mk677 küründe 13kg ekledim ve kürden sonra sadece 4 kilo kaybettim. Kişinin kendisine bağlı sarm mı steroid mi diye ama bence sarm sadece 3-4 kür cevap verir dahası işe yaramaz…

Hangi marka Testo kullandın ? Sorunun testodan kaynaklı olduğuna emin misin ? Sarmın 10-15 yıl sonra nasıl bir yan etkisi çıkacağı belli değil. Covid aşılarının bile yan etkilerini yeni yeni görüyoruz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    14
Draqul Org, 2 saat önce yazdı:

Mk-677 kalp damarlarında hasar bıraktığı için çalışmaları durdurulmuştu bunu bir doktorun gösterdiği bilimsel makalede görmüştüm üstüne bir de adamın dediği piyasadaki hiçbir sarmsın orijinal olmadığı yönündeydi ne kadar doğru orası tartışılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Hangi marka Testo kullandın ? Sorunun testodan kaynaklı olduğuna emin misin ? Sarmın 10-15 yıl sonra nasıl bir yan etkisi çıkacağı belli değil. Covid aşılarının bile yan etkilerini yeni yeni görüyoruz. 

Pharmaqo labs testo kullandim ve sorun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlk enjeksiyonu 50 yaptım ve 2. Enjeksiyonu 150 yaptım. 2. Enjeksiyondan sonra sorunlar başladı maalesef. Ya sorun bende ya bir süre düşük doz kullanmalıydım alışmak için. Bilmiyorum.

owlimagine, 2 saat önce yazdı:

Mk-677 kalp damarlarında hasar bıraktığı için çalışmaları durdurulmuştu bunu bir doktorun gösterdiği bilimsel makalede görmüştüm üstüne bir de adamın dediği piyasadaki hiçbir sarmsın orijinal olmadığı yönündeydi ne kadar doğru orası tartışılır

buna ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Steroid daha güvenli geliyor ama kullanmaya korkuyorum en son yaşanan sıkıntıdan. Acaba 2-3 haftalık 2 enjeksiyon 50-50 kullansam sonra yükseltsem tekrar sorun çıkar mı… bilemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
Draqul Org, 15 dakika önce yazdı:

Pharmaqo labs testo kullandim ve sorun benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlk enjeksiyonu 50 yaptım ve 2. Enjeksiyonu 150 yaptım. 2. Enjeksiyondan sonra sorunlar başladı maalesef. Ya sorun bende ya bir süre düşük doz kullanmalıydım alışmak için. Bilmiyorum.

buna ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Steroid daha güvenli geliyor ama kullanmaya korkuyorum en son yaşanan sıkıntıdan. Acaba 2-3 haftalık 2 enjeksiyon 50-50 kullansam sonra yükseltsem tekrar sorun çıkar mı… bilemiyorum.

Bir seferde çok fazla testo P vurduysan ondan kaynaklı olabilir bu sıkıntı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
Feladel, 15 saat önce yazdı:

Bir seferde çok fazla testo P vurduysan ondan kaynaklı olabilir bu sıkıntı.

Testo E kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    15
gönderildi (düzenlendi)
owlimagine, 22 saat önce yazdı:

Ölen kişi koroner arter hastası bi denekti yanlış bilmiyorsam ölüm sebebinin mk677 ile alakalı olmadığını söylemiş merck ama kendi geliştirdikleri ilacı kötüleyecek halleri yok.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    65
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Ölen kişi koroner arter hastası bi denekti yanlış bilmiyorsam ölüm sebebinin mk677 ile alakalı olmadığını söylemiş merck ama kendi geliştirdikleri ilacı kötüleyecek halleri yok.

Ben şimdi testoya devam mı mk677 ye devam mı anlamadım neyapcağımı😔😔😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: eraay
      Merhaba öncelikle,
      Bugün sadece sırtımda fazlasıyla bulunan sivilce sorunlarından ötürü doktora gittim ve tedavi sürecinde zoretanin (sabah10mg-akşam20mg) olarak kullanmam gerektiğini bunun yanında da sivex jel kullanmam gerektiğini söyledi, çok yakın zamanda da sarms kullanma gibi planım vardı.
      SORULARIM:
      Tedavi süreci boyunca 1 ya da 2aylık bir sarms kullanımı zararlı bir etki bırakır mı? Karaciğer ya da diğer sağlık sorunları açısından nasıl bir sorun oluşur? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: EmirSfk
      Arkadaşlar selamlar,
      7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
      Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
      Aklımda olanlar;
      cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum. 
      Güncel Form;
      183 boy 88 kilo    
    • Yazan: AkınAkın
      Herkese merhaba, arkadaşlar.
      Sarm ürünlerini kullanmaktayım.
      KULLANDIĞIM ÜRÜN GRUPLARI:
      MK677 RAD-140 YK-11 SORULARIM:
      Hangi mct (koruyucu) grupları kullanmamı önerirsiniz? Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsiniz? Genel deneyimlerinizi  ve bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
    • Yazan: ENFAL
      İyi günler değerli hocalarım, arkadaşlarım ve forum üyeleri,
      Kullanmakta olduğum Testo Propionat ve Sarms kürü içinde yaklaşık 4 gün önce kan tahlili verdim.
      SORULARIM:
      Sonuçlarım iyi mi? Lh Fsh kapanırsa pct de sadece tamoxifen ve klomenle açabilir miyim? Veya şimdi lh&fsh uyarımı yapmak için birkaç gün klomen kullanmalı mıyım?  KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: akarademir
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (8 HAFTA)
      10 Mg - Rad 140 10 Mg - Mk2866 Kullanmayı planlıyorum. İkisini de antrenmandan 20 dk önce almayı düşünüyorum. Koruyucu olarak milk thistle kullanmayı planlıyorum.
      SORULARIM:
      Ek olarak koruyucu olarak ne kullanmalıyım ? Birde kan tahlili ne vermeliyim ilaçlara başlamadan önce ? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.