Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Bulk dönemi için hangi sarmı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Draqul Org    65

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Rad-140 kadar kalbi yormayan bulk için sarm önerileriniz nelerdir? 

Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.047

MK677. Tam da bulk zamanı iştah açıp seni uyutacak, androjenik olmayan bir destek.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    30

25 mg MK2866 tercih edebilirsin bulk döneminde iyi bir güç artışı yaşatır. Androjenik etikisi olmasın ama bulk için de işime yarasın dersen MK677.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nikamura
      Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
      17 yaşıma girmeme 3 ay kaldı ve yaklaşık 7-8 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 69 kg’den definasyon yaparak 61 kg’ye düştüm, ancak geçirdiğim bir hastalık nedeniyle 59 kg’ye kadar geriledim. Buna rağmen kas kütlemi büyük ölçüde koruyabildim. Şu an MK-677 kullanmayı düşünüyorum, ancak bunun benim için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım.
      SORULARIM:
      Sizce kullanmalı mıyım? Ayrıca, orijinal ürünü güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
      1,60 boyunda.

• Yazan: Eraysezi
      Herkese selamlar, iyi hafta sonları diliyorum.
      2 yıl spor geçmişim var ve son 2-3 senedir spor yapmıyorum, bazı problemlerden dolayı her şeyi saldık, tekrardan geri dönüş yapmak istiyorum. Vücutta minimum hasar bırakarak sarms veya küre girmek istiyorum tavsiyelere açığım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 26 kilo 93 boy 1.78 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk yapayım derken obez olanlardanım göğüs göbek ve basenlerde yağlanma mevcut yaza kadar yağ oranını düşürmek için cardarine andarine yohimbine ve anadrol kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bunları bir arada kullanmamın artısı yada eksisi olur mu? Kadınlar da da bu ilaçlar işe yarar mı? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: RagnarLohtbrok
      Herkese selamlar.
      Yaklaşık 12 yıldır spor yapıyorum powerlifting ve bodybuilding kombinleyerek. Doğal olarak 42cm soğuk kol ölçüm var liftlerim ise 150benh 230deadlift 215squat. Yaşım 26 ve artık destek ürünlerine bir yerden başlamak istiyorum. Bunun  için ilk olarak sarmslara şans vereceğim.
      SORULARIM:
      Sizce hangi ürünle veya hangi ürünleri kombinleyerek başlamalıyım? Ölçüm ve liftlerimde ne gibi değişimler olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.