Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

burhan1221

Ilk kürüme gireceğim tavsiye veya önerileriniz nedir?

Önerilen İletiler

burhan1221    0

Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,

Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden. 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• boy:190
  • kilo :96
  • kol:45
  • (aşçıyım beslemem kusursuza yakın )

GÜNCEL FORMUM:

WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 17.10.29_37cd709c.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 17.10.32_a4e4219a.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    138

Bütçe sıkıntı değilse ilk kür için temiz temiz testo rimo kürü yapabilirsin. Belki ilk 8 hafta için ox da eklenebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
Feladel, 31 dakika önce yazdı:

Bütçe sıkıntı değilse ilk kür için temiz temiz testo rimo kürü yapabilirsin. Belki ilk 8 hafta için ox da eklenebilir.

hocam testo decka dianabol dedi koç 

tarihinde burhan1221 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    43
burhan1221, Şimdi yazdı:

hocam testo bolde dianabol dedi koç 

Testo rimo ilk kür için çok daha mantıklı boldenin yan etkisi cidden çok başlangıç için zorlayabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
fatman, Şimdi yazdı:

Testo rimo ilk kür için çok daha mantıklı boldenin yan etkisi cidden çok başlangıç için zorlayabilir

pardon bolde değil decka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
burhan1221, 6 dakika önce yazdı:

hocam testo decka dianabol dedi koç 

bence ilk kür için 19-nor grubuna bulaşma. rimo dememin sebebi yan etkisi az. kontrol etmesi kolay bir ilaç. ox yerine dianabol olabilir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
Feladel, Şimdi yazdı:

bence ilk kür için 19-nor grubuna bulaşma. rimo dememin sebebi yan etkisi az. kontrol etmesi kolay bir ilaç. ox yerine dianabol olabilir

hocam bence üstesinden gelirm yaa 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    108
burhan1221, 3 dakika önce yazdı:

Vücüdünün nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun ki. Bu sebep ile ilk başlarda daha hafif ilaçlar ile başlanır ( rimo,only testo bolde) gibi. Genelde o tür kür öneren hocaların çoğu para avcısı ilk kürde tren npp kullandırtan bile vardı ama gel gelelim gerçekten flakon üzerinde yazan ilaçları kullanıyorlar mı? Yüksek ihtimal ile hayır! Only testo girip çıkıyorlar. YouTube de doktor olan fitness hocası var bunu detaylı açıklıyor bakabilirsin.

tarihinde mustafaskh tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
mustafaskh, Şimdi yazdı:

Vücüdünün nasıl tepki vereceğini bilmiyorsun ki. Bu sebep ile ilk başlarda daha hafif ilaçlar ile başlanır ( rimo,only testo bolde) gibi. Genelde o tür kür öneren hocaların çoğu para avcısı ilk kürde tren npp kullandırtan bile vardı ama gel gelelim kullanıyorlar mı? Yüksek ihtimal ile hayır! Only testo girip çıkıyorlar. YouTube de doktor olan fitness hocası var bunu detaylı açıklıyor bakabilirsin.

ilaçları iradan alıyorum adamın bende kazanacagı bişey yok hocam

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
thekingx    5
burhan1221, 3 dakika önce yazdı:

dick olunca burada ağlama hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
burhan1221, 1 dakika önce yazdı:

Senlik bir şey yok. 19-nor grubu beyin kimyasını etkileyen ilaçlar. İlk en azından dediğim gibi bir kür yap ki vücudunun ve psikolojinin nasıl bir tepki vereceğini gör. Ondan sonra duruma göre daha güçlü ilaçlara geçersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    16

Hocam 250 testo ile kolestrol ust siniri gecmis, kan tahlilinde ALT AST goremedim ama ekledigin her ek ilac bunlari daha da bozacak. Bence diger arkadaslarin da dedigi gibi testonun yaninda rimo eklenebilir ya da yag oranina bagli olarak masteron. Guncel form fotolarinda vucudun kapali, bakan pek bir sey anlamayacak. Boldenon vucudu yoran bir ilac bence bir sure deneyimim oldu, risk ve kazanim orani benim icin mantikli degil ama dozajlama her seydir, ucmadikca boldenon da is gorur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
rauthos, Şimdi yazdı:

Hocam 250 testo ile kolestrol ust siniri gecmis, kan tahlilinde ALT AST goremedim ama ekledigin her ek ilac bunlari daha da bozacak. Bence diger arkadaslarin da dedigi gibi testonun yaninda rimo eklenebilir ya da yag oranina bagli olarak masteron. Guncel form fotolarinda vucudun kapali, bakan pek bir sey anlamayacak. Boldenon vucudu yoran bir ilac bence bir sure deneyimim oldu, risk ve kazanim orani benim icin mantikli degil ama dozajlama her seydir, ucmadikca boldenon da is gorur.

hocam biraz kütle istiyorum açıkçası dianabol decka dedi zaten evde 1 ton koruycu aldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
burhan1221, 1 dakika önce yazdı:

hocam biraz kütle istiyorum açıkçası dianabol decka dedi zaten evde 1 ton koruycu aldım 

İlaç girmemiş vücuda testo rimo verince zaten fazlasıyla kütle koyarsın. İlk kürden o kadar ağır ilaçlara girip vücudu durduk yere yormaya gerek yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
Feladel, Şimdi yazdı:

İlaç girmemiş vücuda testo rimo verince zaten fazlasıyla kütle koyarsın. İlk kürden o kadar ağır ilaçlara girip vücudu durduk yere yormaya gerek yok.

tamamdır hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1

Merhaba testo rimabolan yapabilirsiniz ilk kür için idealdir deka tavsiye etmem ilk küre biraz sıkıntılı aynı zamanda testo bolde dianabol kullanabilirsin iyi kütle kazandirir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    768
burhan1221, 2 saat önce yazdı:

Kan testi verdikten sonra değerleri görünce konu açıcağına eminim 😅. Sen adamları dinle rimo ekle.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: arda.
      Öncelikle merhaba,
      20 yaşındayım ve polislik istiyorum acaba only testo kürünün polisliğe bir engeli olur mu sağlık kontrolleri acısından vs bilgilendirirseniz çok sevinirim kaç gündür detaylı ve kesin bir sonuca ulaşamadım şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: despona
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron cypionate 500mg Boldenon 600mg Küründeyim boldenonun verdiği damarlanmanın gafletine kapılıp boldenonu kesmeden cypionateyi çıkarıp.
      YENİ PLANLAMAM:
      Testosteron propionate Winstrol Anavar Masteron  Boldenon SORULARIM:
      Bu saydığım ürünlerle 8-12 hafta definasyon seklinde ilerleyebilir miyim? Nasıl bir kombinleme yapmalıyım? Amacım boldenonu kesmemek bunlarla birleştirebilir miyim? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Arkadaşlar uzun süre küre gir çık yaptım fakat 2 senedir kür yapmıyorum spora devam ediyorum fakat oda son 8 aydır saldık evlilik arifesi vefatlar vs. derken şimdi evlilik öncesi bir düzene girmek istiyorum ve bolca da vaktim oluştu spora daha elverişli bir dönemdeyim diyeyim elimde olan ilaçları ben buraya yazayım bunlardan bir kür planlaması yapılabilir mi extra alınması gerekenler olursa tabi ki ilave ederiz.
      3x 10mlx250mg -) Noxy Labs 1x 10mg GHRP-6 -) Benelux  / 1x 1mg IGF1-LR3 -) Benelux 4x 10mlx200mg Boldenon -) Noxy Labs 1x 15mlx100mg Primonolan -) Benelux 1x 10mlx200mg Deca -) Noxy Labs 1x 5mlx200mg Tren E. -) Noxy Labs  / 1x 10mlx250mg Tren E. -) Benelux 12 Adet Dbol 10mg -) SP  / 31 Adet Dbol 10mg -) Benelux Amacım kütle kazanmak bu 2 yıllık sürede 77 den 63 lere kadar geriledim.
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Samedbumstead
      Selamlar herkese,
      Şuan only testo peptid küründeyim ramazan gireceği için ramazandan sonra
      500 testo 400 tren enanthate 200 rimo Temiz kütle koymak ve adeleyi detaylandırmak için sizce nasıl bu kür seçeneği?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      10 yıla yakındır sporla uğraşıyorum. Daha önce testo, deca, masteron, danabol deneyimlerim oldu. Yaşım 29, boyum 1.78, güncel kilom 91 civarlarında, sanırım yag oranım 25 civarları. 30 Haftalık bir kür planlamam var daha önce deca dick geçirdim deca kullanmak istemiyorum ama bel fıtığı rahatsızlığım ve eklem ağrılarımdan dolayı kullanmayı mecbur düşünüyorum. Çünkü geçmişte sadece 4 hafta deca kullandım yıllardır bel ağrılarım nerdeyse hiç kalmadı. 
      Aşağıdaki fotoğraflardan sonra maalesef yağlanarak 7-8 kilo kadar daha aldım. Önce sarms kürü yaparak yağ oranımı düşürmek istiyorum ama 2 ay sonra döngüyü kapatacağım için niye sarmslarla uğraşıyım dedim kendime. Yanlışmı düşündüm bilmiyorum sizlerin yorumuna ihtiyacım var. 30 Haftalık bir kür planladım sizce bu kürüm benim için ne kadar doğru.
      Hedefim 85’li kilolarda %10-12 yağ oranına düşmek.
      Pharmaqo markasını hiç kullanmadım ama İngiltere'de bir kaç arkadaşım deneyimlemiş ve söylediklerine göre ilaçlar ateş ediyor. Umarım yalan söylemiyorlardır yinede güvenemedim. Kürümdeki ilaçları ve dozajları sizlerin yardımı ile kesin bir karara bağlarsam parça parça siparişe başlıycam. 
      KÜR PLANLAMAM:
      1-4      Hafta 500 testo 250 npp 4-14    Hafta 500 testo 300 deca 300 primo 14-24  Hafta 500 testo 400 masteron  24-30  Hafta 300 testo 300 tren 50 anavar GÜNCEL FORMUM:

İLAÇ ENVANTERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.