-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Evogen veya sp labs primobolon kullanan var mı?
Oluşturan:
Heisenberg32, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: arnold ciwardanegezer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein 1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8 Protein: 164,7 Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:
@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Sp'nin yeni serilerileri yani daha tombik duran serilerinden resimdekiyle aynı kullananlar oldu mu? Fiyatları da abartı değil ona göre alacağım? Fiyat listesi bu şekilde;
Test p 33$ Sustanon 35$ Boldenon 37$ Tren a 52 $ Test e 37$ Test c 35$ Masteron 43$ Deca 43$ Fenandralone 39$ Parabolan 55$ tren enantat 55$ Tren mix 58$ Rimobolon 55$ Tren 200 55$ Anapolon 37$ Turanabol 35$ Strombaford 50$ sp clen 27$ Danabol 30$ Oxandralone 50$
-
Yazan: Vlad_97
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim.
ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum.
SP ÜRÜNLERİ HK:
Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması
Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.
-
Yazan: kisetet55
Herkese iyi formlar,
SORULARIM:
SP labs kullanan yada duyan var mı? Ürünleri çalışıyor mu? Tam dolu mu ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-