Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

despona

Kür içeriğimi değiştirmek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

despona    2

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron cypionate 500mg
  • Boldenon 600mg

Küründeyim boldenonun verdiği damarlanmanın gafletine kapılıp boldenonu kesmeden cypionateyi çıkarıp.

YENİ PLANLAMAM:

• Testosteron propionate
  • Winstrol
  • Anavar
  • Masteron 
  • Boldenon

SORULARIM:

• Bu saydığım ürünlerle 8-12 hafta definasyon seklinde ilerleyebilir miyim?
  • Nasıl bir kombinleme yapmalıyım?
  • Amacım boldenonu kesmemek bunlarla birleştirebilir miyim?

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    769

anavarla winstrolü birlikte kullanmana gerek yok winstrol varken onun etkisini hissetmezsin bile. 600 bolde varken masterone gerek yok bence winstrolle 12 hafta gitmen bana göre zor 8 haftadan sonra baya yoruyor benim vücudumu son 8 haftaya ekle bence eğer 12 hafta yapıcaksan kürü. Ayrıca testoda ester değiştirmene gerek yok östrojenin olması gereken seviyedeyse şuankinden devam edebilirsin.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
despona    2
ardas, 9 saat önce yazdı:

anavarla winstrolü birlikte kullanmana gerek yok winstrol varken onun etkisini hissetmezsin bile. 600 bolde varken masterone gerek yok bence winstrolle 12 hafta gitmen bana göre zor 8 haftadan sonra baya yoruyor benim vücudumu son 8 haftaya ekle bence eğer 12 hafta yapıcaksan kürü. Ayrıca testoda ester değiştirmene gerek yok östrojenin olması gereken seviyedeyse şuankinden devam edebilirsin.

e2 aralığı kaç olmalı hocam bolde öncesi 44 tü kür ortasında 22 çıktı anladığım kadarıyla cypionate boldenonla ilerleyip son 8 hafta winstrol ekle diyorsunuz değilmi? 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
despona, 4 saat önce yazdı:

e2 aralığı kaç olmalı hocam bolde öncesi 44 tü kür ortasında 22 çıktı anladığım kadarıyla cypionate boldenonla ilerleyip son 8 hafta winstrol ekle diyorsunuz değilmi? 

E2 tam şu kadar olmalı diye bir şey yok ama meme hassasiyeti gibi durumlar olmadığı sürece doğal değerlerine yakın değerler genel olarak iyidir. Definasyon için alt sınıra yakın olabilir. Podyuma çıkmayacaksan daha da düşürüp kendine zarar verme. Winstrol diüretik bir ilaç olduğu için hem uzun süre kullanmak zararlı hem de yorucu oluyor. O yüzden kür bitiminden 8 hafta önce winstrol ekleyip iyice kurutabilirsin vücudu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
despona    2
Feladel, 5 saat önce yazdı:

E2 tam şu kadar olmalı diye bir şey yok ama meme hassasiyeti gibi durumlar olmadığı sürece doğal değerlerine yakın değerler genel olarak iyidir. Definasyon için alt sınıra yakın olabilir. Podyuma çıkmayacaksan daha da düşürüp kendine zarar verme. Winstrol diüretik bir ilaç olduğu için hem uzun süre kullanmak zararlı hem de yorucu oluyor. O yüzden kür bitiminden 8 hafta önce winstrol ekleyip iyice kurutabilirsin vücudu. 

sizde bu süreçte winstrolu uygun görüyorsunuz anladigim kadariyla diuretik olmasindan dolayli yağ yakımımı baltalamaz değilmi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
despona, 8 dakika önce yazdı:

sizde bu süreçte winstrolu uygun görüyorsunuz anladigim kadariyla diuretik olmasindan dolayli yağ yakımımı baltalamaz değilmi? 

Ben definasyon için çok sayıda ilaç kullanmayı sevmiyorum ama yazdığın ilaçlara baktığımızda arkadaşın da dediği gibi boldenon çoğu kişide e2 düşürdüğü için masterona gerek kalmıyor. Geriye anavar ve winstrol kalıyor. İkisini bir arada kullanmanın bir anlamı yok. Definasyon için winstrol anavardan çok daha güçlü olduğu için winstrol varken anavarın varlığını yokluğunu anlamazsın. O yüzden hedefin ciddi kurumaksa winstrol, yok ben sadece fazlalık yağlardan kurtulacağım aşırı su atmama gerek yok diyorsan anavar da yeterli olur.

Winstrol yağ yakımını baltalamaz. Hatta yardımcı olur. Kasların daha kuru ve keskin görünmesini sağlar. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: BEYAZ
      Herkese selamlar,
      Şuanda ilaçlarımı stoklamaktayım nisan sonu gibi küre gireceğim daha önce ilaç kullandım herhangi bir kronik rahatsızlığım yok 96 kiloyum %16 yağ oranım var nisan sonuna kadar daha da düşüreceğim ilaçlara duruma göre ekleme yapmaya düşünüyorum şimdilik sadece tren ve testo prop hakkında bir dozajlama yardımı istiyorum daha önce tren kullandım çok güzel definasyon süreci geçirdim 200 tren 300 prop yapmıştım ikinci tren kürümde ne yapabilirim?
      Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: arda.
      Öncelikle merhaba,
      20 yaşındayım ve polislik istiyorum acaba only testo kürünün polisliğe bir engeli olur mu sağlık kontrolleri acısından vs bilgilendirirseniz çok sevinirim kaç gündür detaylı ve kesin bir sonuca ulaşamadım şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
      Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Batarya
      Arkadaşlar merhaba iyi geceler,
      KKTC’de yaşıyorum ve uzun zamandır kür ve spor geçmişim var ama sadece bolde testo vs. gibi kürler yapıyordum en sonunda yarışmaya karar verdim ve geçte olsa bulk kürü yapıp 84’ kiloda bulku bitirdim ve yarışmam 20 nisanda ortalama bir 50 günüm kaldı ve bu 50 günde kurumaya çalışacağım ve aşağıda yazacağım planlamayı çıkarttım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sizce bu planlamam iyi mi? En güncel fotoğraflarımı da buraya bırakıyorum yorumlarınız nedir başarabilir miyim ? İLAÇ MARKASI:
      Sp Labs KÜR İÇERİĞİM:
      Pzt 1ml Prop 1ml masteron Crşb 1ml tren  1ml Prop Cm 1ml Prop 1ml masteron Pzr 1ml tren 0,5 masteron 0.5 prop oxandrolone günlük 30 mg GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: thekingx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 1.5 yıl önce hastalık sebebiyle 203 kiloya kadar çıktım. Sağlam spor ve diyetle 90 kiloya kadar düştüm. Bu süreçte herhangi bir destek ürünü kullanmadım. 2 aydır 500 testo ve 400 primo kullanıyorum. Kas kütlesi eklemem gerektiğini düşünerek biraz fazla beslenip kilo aldım, normal kilom 90-92 civarı, şu an vücudumda su ve ödem var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      24 yaşında 187 boyunda 102 kiloyum DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM : (12 HAFTA)
      1-12 testo prop günlük 60mg 1-12 tren acetat günlük 60mg 1-12 masteron günlük 60mg BULK KÜRÜ PLANLAMAM : (16 HAFTA)
      12-28 only testo günlük 60mg 16-28 npp günlük 40mg GÜNLÜK RUTİNİM:
      05.30 kalkış 100gr yulaf, 30 gr chia, 15 gr keten tohumu, 7 yumurta, 250 gr lor, 2 ölçek whey 08:00 1 saat yüzme 12:00 1 saat bisiklet 19:00 600gr tavuk, bol yeşillik 21:00 split antrenman GÜNLÜK ALINAN MAKROLAR:
      70 gr yağ 75gr karb 240 gr protein 2000kcal Öncelikle hedefim sarkan deriyi toplamak ve kas kütlemi olabildiğince arttırmak. Siz değerli hocalarımdan antrenman, beslenme ve ilaç konusunda fikirlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.