-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kür içeriğimi değiştirmek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
despona, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: arda.
Öncelikle merhaba,
20 yaşındayım ve polislik istiyorum acaba only testo kürünün polisliğe bir engeli olur mu sağlık kontrolleri acısından vs bilgilendirirseniz çok sevinirim kaç gündür detaylı ve kesin bir sonuca ulaşamadım şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
-
Yazan: burhan1221
Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: Batarya
Arkadaşlar merhaba iyi geceler,
KKTC’de yaşıyorum ve uzun zamandır kür ve spor geçmişim var ama sadece bolde testo vs. gibi kürler yapıyordum en sonunda yarışmaya karar verdim ve geçte olsa bulk kürü yapıp 84’ kiloda bulku bitirdim ve yarışmam 20 nisanda ortalama bir 50 günüm kaldı ve bu 50 günde kurumaya çalışacağım ve aşağıda yazacağım planlamayı çıkarttım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Sizce bu planlamam iyi mi? En güncel fotoğraflarımı da buraya bırakıyorum yorumlarınız nedir başarabilir miyim ? İLAÇ MARKASI:
Sp Labs KÜR İÇERİĞİM:
Pzt 1ml Prop 1ml masteron Crşb 1ml tren 1ml Prop Cm 1ml Prop 1ml masteron Pzr 1ml tren 0,5 masteron 0.5 prop oxandrolone günlük 30 mg GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: thekingx
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yaklaşık 1.5 yıl önce hastalık sebebiyle 203 kiloya kadar çıktım. Sağlam spor ve diyetle 90 kiloya kadar düştüm. Bu süreçte herhangi bir destek ürünü kullanmadım. 2 aydır 500 testo ve 400 primo kullanıyorum. Kas kütlesi eklemem gerektiğini düşünerek biraz fazla beslenip kilo aldım, normal kilom 90-92 civarı, şu an vücudumda su ve ödem var.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
24 yaşında 187 boyunda 102 kiloyum DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM : (12 HAFTA)
1-12 testo prop günlük 60mg 1-12 tren acetat günlük 60mg 1-12 masteron günlük 60mg BULK KÜRÜ PLANLAMAM : (16 HAFTA)
12-28 only testo günlük 60mg 16-28 npp günlük 40mg GÜNLÜK RUTİNİM:
05.30 kalkış 100gr yulaf, 30 gr chia, 15 gr keten tohumu, 7 yumurta, 250 gr lor, 2 ölçek whey 08:00 1 saat yüzme 12:00 1 saat bisiklet 19:00 600gr tavuk, bol yeşillik 21:00 split antrenman GÜNLÜK ALINAN MAKROLAR:
70 gr yağ 75gr karb 240 gr protein 2000kcal Öncelikle hedefim sarkan deriyi toplamak ve kas kütlemi olabildiğince arttırmak. Siz değerli hocalarımdan antrenman, beslenme ve ilaç konusunda fikirlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: j00x0
Merhabalar,
Arkadaşlar uzun süre küre gir çık yaptım fakat 2 senedir kür yapmıyorum spora devam ediyorum fakat oda son 8 aydır saldık evlilik arifesi vefatlar vs. derken şimdi evlilik öncesi bir düzene girmek istiyorum ve bolca da vaktim oluştu spora daha elverişli bir dönemdeyim diyeyim elimde olan ilaçları ben buraya yazayım bunlardan bir kür planlaması yapılabilir mi extra alınması gerekenler olursa tabi ki ilave ederiz.
3x 10mlx250mg -) Noxy Labs 1x 10mg GHRP-6 -) Benelux / 1x 1mg IGF1-LR3 -) Benelux 4x 10mlx200mg Boldenon -) Noxy Labs 1x 15mlx100mg Primonolan -) Benelux 1x 10mlx200mg Deca -) Noxy Labs 1x 5mlx200mg Tren E. -) Noxy Labs / 1x 10mlx250mg Tren E. -) Benelux 12 Adet Dbol 10mg -) SP / 31 Adet Dbol 10mg -) Benelux Amacım kütle kazanmak bu 2 yıllık sürede 77 den 63 lere kadar geriledim.
Şimdiden teşekkürler.
-