Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

burhan1221

Testosteron kullanımı sonrası kan testim hk.

Önerilen İletiler

burhan1221    0

Herkese iyi forumlar,

Pazartesi ilk kürüme girdim 250mg testosteron enanthate aldım perşembe günü kan tahlili verdim ve sonuçlar böyle.

SORULARIM:

• İlaç çalışıyor mu?
  • Dikkat etmem gereken değerler hangileri sağlığım açısından? 

IMG-20250301-WA0007.thumb.jpg.4032622f4cdf9275805c5aa215624f34.jpg IMG-20250301-WA0007.thumb.jpg.4032622f4cdf9275805c5aa215624f34.jpg IMG-20250301-WA0006.thumb.jpg.7ae568a9b903998edcbd92aaeaa6d4fe.jpg IMG-20250301-WA0001.thumb.jpg.b3688631a29417404217881637f45512.jpg IMG-20250301-WA0005.jpg IMG-20250301-WA0003.jpg IMG-20250301-WA0004.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    138
burhan1221, 1 saat önce yazdı:

herkese iyi forumlar pazartesi ilk kürüme girdim 250mg testo e aldım perşembe günü kan tahlili verdim ve sonuçlar böyle 

Sonuçlara bakarken başım döndü keşke biraz daha düzenli olsaydı :D Biraz pis besleniyorsun gibi kolesterol biraz bozuk. Beslenmene dikkat et. İsmi gözükmeyen bir test var 78.09 pg/mL o sanırım östrojen. Testosteron çok aromatize olmuş. Haftada tek enjeksiyon yapıyorsan onu 2ye çıkart ve meme hassasiyeti, düşük libido, ruh hali değişiklikleri gibi semptonlar varsa arimidexe başla. Bir sonraki teste kadar iki günde bir 0.25mg kullan. 2 hafta sonra test yaptır e2 değerine göre dozda ayarlama yaparız. Tabi bu söylediklerim o 78.09 pg/mL olan değer östrojense geçerli. Bunlar dışında bir problem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    38
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Sonuçlara bakarken başım döndü keşke biraz daha düzenli olsaydı :D Biraz pis besleniyorsun gibi kolesterol biraz bozuk. Beslenmene dikkat et. İsmi gözükmeyen bir test var 78.09 pg/mL o sanırım östrojen. Testosteron çok aromatize olmuş. Haftada tek enjeksiyon yapıyorsan onu 2ye çıkart ve meme hassasiyeti, düşük libido, ruh hali değişiklikleri gibi semptonlar varsa arimidexe başla. Bir sonraki teste kadar iki günde bir 0.25mg kullan. 2 hafta sonra test yaptır e2 değerine göre dozda ayarlama yaparız. Tabi bu söylediklerim o 78.09 pg/mL olan değer östrojense geçerli. Bunlar dışında bir problem yok.

Kral bu meme hassasiyetinden nasıl kurtuluruz 😅arimidex ile mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
Yasar, 1 dakika önce yazdı:

Kral bu meme hassasiyetinden nasıl kurtuluruz 😅arimidex ile mi

Ne kaynaklı olduğuna bağlı. E2 kaynaklıysa arimidex, prolaktin kaynaklıysa dostinex. Doz ayarlamasını bilmiyorsan test yaptırınca buraya yaz sıkıntı çıkmasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    38
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Ne kaynaklı olduğuna bağlı. E2 kaynaklıysa arimidex, prolaktin kaynaklıysa dostinex. Doz ayarlamasını bilmiyorsan test yaptırınca buraya yaz sıkıntı çıkmasın. 

Tamamdır hocam üroloji de test yaptırabilir miyim meme ucu hassasiyetim var diyince

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
Yasar, 1 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam üroloji de test yaptırabilir miyim meme ucu hassasiyetim var diyince

Evet üroloji ya da endokrinoloji yapar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    315
Yasar, 26 dakika önce yazdı:

iç hastalıklarında da yaptırabilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    53

İç hastalıkları daha garanti ben ürolojiye randevu alıp gittim bu hafta ben biliyom sen testonda sıkıntı yok sakalından belli diyor ne dediysem kan veremedim dahiliye de sıkıntı yok direk hallediyolardı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    769
Ferdikra, 57 dakika önce yazdı:

İç hastalıkları daha garanti ben ürolojiye randevu alıp gittim bu hafta ben biliyom sen testonda sıkıntı yok sakalından belli diyor ne dediysem kan veremedim dahiliye de sıkıntı yok direk hallediyolardı

Nisanda türkiye şampiyonası var hocam istedi de verirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    38
ardas, 24 dakika önce yazdı:

Nisanda türkiye şampiyonası var hocam istedi de verirler.

Bunu denedim adam bana sizin keyfinize göre test yapamam dedi özele git yaptır dedi bana 😅 bende bu aq ülkesinde boşuna mı sigorta oduyorum aw evladı dedim güvenliği falan çağırdı babamla gitmistik bir ton fırça yedim babamdan hem ilaç muhabbetine hem başına bela alacaksın muhabbetine 😅

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    315

Kimsenin bilmediği gizli bir taktik yazıyorum buraya arkadaşlar bu box/fitness karışık salonlarının kartı olur kartın önünde atıyorum emre boxing yazar arkasında klasik bro split antrenman programı olur salon sahibi herkese dağıtır ondan siz onu rica ediceksiniz arkasına hoca yazmış gibi testo,e2,lh,tsh,fsh vb hormonları yazıcaksınız hocam ben box müsabakasına çıkıcam hocam bunları istedi dersiniz çok inandırıcı oluyor teşekkür edersiniz sonra :):) 

Yasar, 7 saat önce yazdı:

Bunu denedim adam bana sizin keyfinize göre test yapamam dedi özele git yaptır dedi bana 😅 bende bu aq ülkesinde boşuna mı sigorta oduyorum aw evladı dedim güvenliği falan çağırdı babamla gitmistik bir ton fırça yedim babamdan hem ilaç muhabbetine hem başına bela alacaksın muhabbetine 😅

Boşuna sigorta ödemiyoruz devlette yaptırıcaz tabi özele para bağladıktan sonra sigortayı iptal edelim öyle bir şey mi var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    16

Kardeşim kafama takılan sen pazartesi 250 mg testoyu vurdun, 3 gün sonra kan testinde testo nasıl 1600 çıkıyor? Senin normal değerin 1300 civarı olması lazım öyle bir şey olsa zaten küre girmezdin. Defalarca okudum okudum hala kafama yatmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
Mehmet96, 6 saat önce yazdı:

Kardeşim kafama takılan sen pazartesi 250 mg testoyu vurdun, 3 gün sonra kan testinde testo nasıl 1600 çıkıyor? Senin normal değerin 1300 civarı olması lazım öyle bir şey olsa zaten küre girmezdin. Defalarca okudum okudum hala kafama yatmadı.

Ortalama 5. günde yarılanması gereken testo 3. günde neden o kadar dibe çakılıyor? Ortalama 600 testo üretimin olsa dahi 1 hafta sonra bile 1000e yakın testo olur kanında. Senin dediğin gibi 1300 üretim olsa böyle bir sonuç çıkması için enjeksiyondan 6-7 gün sonra test vermesi lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    47
Yasar, 12 saat önce yazdı:

70bin brüt maaş alıyorum 27bintlsi sigortadan devlet kesiyor ve üstüne doktordan boyle şeyler duymak deli ediyor

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
yanis, 01.03.2025 - 17:30 yazdı:

Gayet iyi. Açlık insülin özellikle

teşekkür ederim.

Feladel, 02.03.2025 - 11:59 yazdı:

Ortalama 5. günde yarılanması gereken testo 3. günde neden o kadar dibe çakılıyor? Ortalama 600 testo üretimin olsa dahi 1 hafta sonra bile 1000e yakın testo olur kanında. Senin dediğin gibi 1300 üretim olsa böyle bir sonuç çıkması için enjeksiyondan 6-7 gün sonra test vermesi lazım.

inan bende anlamadım xD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
Feladel, 01.03.2025 - 17:35 yazdı:

haklısın bir dahakine daha düzenli atarım 

bilgiler içinde teşekür ederim lakin kirli beslenme değil günde 500 grm dan fazla kırmızı et tüketmekteyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
burhan1221, 3 dakika önce yazdı:

haklısın bir dahakine daha düzenli atarım 

bilgiler içinde teşekür ederim lakin kirli beslenme değil günde 500 grm dan fazla kırmızı et tüketmekteyim

Mümkün olduğu kadar yağsız bir kırmızı et tercih edersen ve yağ makrolarını sağlıklı kaynaklardan alırsan baya bir düzelir bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burhan1221    0
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Mümkün olduğu kadar yağsız bir kırmızı et tercih edersen ve yağ makrolarını sağlıklı kaynaklardan alırsan baya bir düzelir bence.

evet öyle yapıyorum bundan sonra daha çok dikkat edeceğim hocam rica etsem güncel posta bakar mısınız ?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron Primobolan Turinabol 5. hafta bitmek üzere kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibi.
      Anladığım kadarıyla karaciğer fazla yükselmiş genel olarak ilaç çalışıyor mu? @Feladel
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: fatman
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Konuyu kuzenim için açıyorum kendisi 1 yıldır Spor yapıyor düzenle temiz besleniyor ama gelişemiyor, gidip kan vermesini istedim sonuçları bu şekilde verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. Antidepresan kullanıyor prolaktin sebebi ondan herhalde sizce dostinex kullanılmalı mı yoksa başka bir yol mu izlenilmeli?

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün 15. haftasındayım kan testlerimi yorumlayıp yol gösterir misiniz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      750MG Testo 450MG Boldenon 300MG Tren A(Trenin 8. haftası verdim testi.) MCT GRUPLARI:
      Multivitamin Saw Palmetto Live-R6  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      LOKASYON OLARAK:
      İstanbul Pendik Tuzla Kartal Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
      Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.
      Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.