Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Polat242

Sivilce sorunum var! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Polat242    0

Herkese merhaba,

Bir aydır haftada tek doz sustanon kullanıyorum. Dördüncü dozdan sonra omuzumda sivilceler çıkmaya başladı.

Tetkiklerimi yaptırdım her şeyim (karaciğer dahil) normal.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 25 yaşındayım
  • 185cm
  • 82 kg 
  • Yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum 

Sivilceleri nasıl geçirebilirim? Yardımınızı rica ediyorum.

Herkese saygılar sevgiler:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vezuchiy    228

Pfizer'in Cleocin-T süngerli losyonu var böyle kapağını açıp sürüyosun yakar biraz ama hızlı kurutma etkisiyle bilir bir kaç günde sonuç görebilirsin.

ayrıca dua et yüzünde çıkmadı ben yaşadım roaccutane alıyorum 2 aydır daha 4-5 ayda kullanıcam berbat birşey

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.092

Hormon dalgalanmasından dolayı yaşıyorsun. O tek dozu 3e bölerek enjekte etmelisin. Pazartesi - Perşembe - Cumartesi gibi. Sebebi ortadan kaldırmadan semptomları ortadan kaldırmak doğru bir yaklaşım değil.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Polat242    0
rastlantisal, 23 saat önce yazdı:

Hormon dalgalanmasından dolayı yaşıyorsun. O tek dozu 3e bölerek enjekte etmelisin. Pazartesi - Perşembe - Cumartesi gibi. Sebebi ortadan kaldırmadan semptomları ortadan kaldırmak doğru bir yaklaşım değil.

Tamamdır deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Yalnız bir sorum olacak size. Çoğu kişi 2 3 ilacı birlikte kullanmasına rağmen sivilce sorunu olmuyor. Onlar tedavi mi alıyor ? Nasil ciltleri veya vucutlari bu kadar dirençli olabilir ?

Vezuchiy, 28.02.2025 - 02:53 yazdı:

Pfizer'in Cleocin-T süngerli losyonu var böyle kapağını açıp sürüyosun yakar biraz ama hızlı kurutma etkisiyle bilir bir kaç günde sonuç görebilirsin.

ayrıca dua et yüzünde çıkmadı ben yaşadım roaccutane alıyorum 2 aydır daha 4-5 ayda kullanıcam berbat birşey

Bahsettiğiniz losyonu bulamadım yakın eczanelerde onun yerine izoretinoid 10mg önerdiler eczanede. Karaciğer testlerin normal olduğu için kullanabilirsin dediler. Üç günde bir tablet şeklinde başladım inşallah etkisini görürüm.

Teşekkür ederim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    230
Polat242, 7 saat önce yazdı:

Tamamdır deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Yalnız bir sorum olacak size. Çoğu kişi 2 3 ilacı birlikte kullanmasına rağmen sivilce sorunu olmuyor. Onlar tedavi mi alıyor ? Nasil ciltleri veya vucutlari bu kadar dirençli olabilir ?

Bahsettiğiniz losyonu bulamadım yakın eczanelerde onun yerine izoretinoid 10mg önerdiler eczanede. Karaciğer testlerin normal olduğu için kullanabilirsin dediler. Üç günde bir tablet şeklinde başladım inşallah etkisini görürüm.

Teşekkür ederim .

Sorun 2-3 ilaç almak değil. Mesela testo E gibi bir ilacı haftada 1 enjeksiyon yapıyorsan kanda çok hormon dalgalanması olacağı için sivilceye de yatkın biriysen sivilcelenirsin. Ergenlikte çıkan sivilcelerinin de nedeni bu hormon dalgalanmalarıdır. Bir de sen sustanon gibi çok dalgalanan ilacı ayda 1 yapınca hiç iyi olmuyor. Ayrıca TRT dozunun haftada 100-150mg olduğunu düşününce ayda 1 sustanon vurunca hormon dalgalanmasını geçtim ay sonuna doğru düşük testo yan etkileri yaşayabilirsin. O yüzden imkanın varsa 1 ampül sustanonu 2 şırıngaya bölüp haftada 1 125mg olacak şekilde kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha az hormon dalgalanması olur hem de ayın sonlarına doğru teston alt sınırlara yaklaşmaz. Şimdi sen ilk enjeksiyonu yapınca teston ortalama 1000-1500 civarlarına yükseliyor ay sonu ise tahmini 200-300 belki biraz daha aşağısına düşüyordur. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Polat242    0
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Sorun 2-3 ilaç almak değil. Mesela testo E gibi bir ilacı haftada 1 enjeksiyon yapıyorsan kanda çok hormon dalgalanması olacağı için sivilceye de yatkın biriysen sivilcelenirsin. Ergenlikte çıkan sivilcelerinin de nedeni bu hormon dalgalanmalarıdır. Bir de sen sustanon gibi çok dalgalanan ilacı ayda 1 yapınca hiç iyi olmuyor. Ayrıca TRT dozunun haftada 100-150mg olduğunu düşününce ayda 1 sustanon vurunca hormon dalgalanmasını geçtim ay sonuna doğru düşük testo yan etkileri yaşayabilirsin. O yüzden imkanın varsa 1 ampül sustanonu 2 şırıngaya bölüp haftada 1 125mg olacak şekilde kullanmanı tavsiye ederim. Hem daha az hormon dalgalanması olur hem de ayın sonlarına doğru teston alt sınırlara yaklaşmaz. Şimdi sen ilk enjeksiyonu yapınca teston ortalama 1000-1500 civarlarına yükseliyor ay sonu ise tahmini 200-300 belki biraz daha aşağısına düşüyordur. 

Haftada bir doz kullanıyorum aslında 

Dediğinizi dikkate alicam 

Teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    230
Polat242, 1 dakika önce yazdı:

Haftada bir doz kullanıyorum aslında 

Dediğinizi dikkate alicam 

Teşekkür ederim 

TRT yapıyorsun sandım. O zaman o haftalık dozu aynı şekilde 2ye ya da 3e bölersen bölersen senin için daha iyi olur. O da çözüm olmazsa tek esterli bir testo ile denemeni tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    218
Vezuchiy, 28.02.2025 - 02:53 yazdı:

Roaccutan 8 ay kullandım ben 19 yaşındayken. Tedavi bittiği gibi 1-2 ay daha kuru kalıyo cildin etkisi devam ediyor ama komple bittiğinde şok olacaksın ne siyah nokta ne sivilce nede yağlı cilt uzun yıllarca tertemiz kalıyor cok zorlu bir süreç ama fazlasıyla değiyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    22
Yusufdemir1995, 7 saat önce yazdı:

Roaccutan 8 ay kullandım ben 19 yaşındayken. Tedavi bittiği gibi 1-2 ay daha kuru kalıyo cildin etkisi devam ediyor ama komple bittiğinde şok olacaksın ne siyah nokta ne sivilce nede yağlı cilt uzun yıllarca tertemiz kalıyor cok zorlu bir süreç ama fazlasıyla değiyor :)

Kanka peki küre girince yinede hiç çıkmıyormu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    218
Mehmet96, 14 saat önce yazdı:

Kanka peki küre girince yinede hiç çıkmıyormu? 

Hayır uzun yıllar çıkmıyor en kötü çıksada 1-2 tane oda cok düsük ihtimal netim bu konuda :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.092

Sivilce konusu yatkınlıkla yani genetikle alakalı. Yine de kürde iken hormon dalgalanmasına sebep olmayacak sıklıkta enjeksiyon elzem. Ne kadar dalgalanma o kadar sivilce riski. Ayrıca sustanon gibi 4 esterli bir ilaçta enjeksiyon her zaman en kısa estere göre yapılmalı. Yani haftada 3 enjeksiyon önemli.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    331
Yusufdemir1995, 1.03.2025 - 20:27 yazdı:

Bu aşamada spor yaparken zorlandın mı abi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    218
EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Bu aşamada spor yaparken zorlandın mı abi? 

Evet zorlanmıştım biraz ama bir sekilde gidiyodu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Polat242    0
rastlantisal, 03.03.2025 - 07:21 yazdı:

Sivilce konusu yatkınlıkla yani genetikle alakalı. Yine de kürde iken hormon dalgalanmasına sebep olmayacak sıklıkta enjeksiyon elzem. Ne kadar dalgalanma o kadar sivilce riski. Ayrıca sustanon gibi 4 esterli bir ilaçta enjeksiyon her zaman en kısa estere göre yapılmalı. Yani haftada 3 enjeksiyon önemli.

Abi dediğini yaptım :

• Her dozu 3 e böldüm 
  • Yine de sivilce çıkıyor 

Sorularım:

• Sence tek esterli ilaca geçmem gerekiyor mu ?
  • Gerekiyorsa ne almam lazım?

20250305_190812.jpg 20250305_190807.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    4

Enginar suyu iç sabahları çeyrek çay bardaği aç karnina

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    9

Senın yine az bende daha fazla ama vücudum sıvılceye yatkın olduğu için çok takılmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    9

gogsuneekiler sanki kıl batığı da olabilir gibi, bir daha kılları kesecek olursan kıl batığı olmaması için yapman gereken şeylere internetten bakıp bir dene, belki faydasını görürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben de sivilce problemi yaşamaya başlamıştım kürümün 4. haftasında. Tam omuz bölgesinde senin gibi, sırtta da artmaya başlamıştı. Kürden önce de biraz vardı ama çok gözüme batmiyordu. Nac 600 kullanmaya başladım, 10 gün içinde kuruttu sivilceleri. 1 aydır falan kullanıyorum. Şuan kür öncesine göre daha temiz cildim. Tavsiye ederim denemeni. Ki karaciğer koruyucu aynı zamanda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.092

Üzülerek söylüyorum ki öyle bir anda kesilmiyor. 1 ay sonra azalmaya başlıyor. Süreci hızlandırmak için Benzoxin alabilirsin. Temiz cilde uyumadan önce uygulayıp sabah evden çıkmadan duş alman gerekir. Ayrıca üzerine bir şey giyerek uyu. Değdiği şeyin rengini çıkarıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      Daha önce sustanon kürü yapmıştım şuan protan marka ilaç aldım bolde testo masteron sivilce yaptı sustanon da olmamıştı ürünün markası ile alakası var mıdır sivilcenin surat sırt berbat?
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: serdare
      Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama  genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum  ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı ,  kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.