Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkantepeci

Sarms kürümün sonuna geldim! bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Furkantepeci    10

Herkese merhaba arkadaşlar,

2 aylık SARMs kürüm bugün sona erdi. Sizlerle sonuçlarımı paylaşmak ve bir konuda yardımınızı rica etmek istiyorum. Ne yazık ki telefonum çok kötü olduğu için düzgün bir fotoğraf çekemedim, ancak birinden yardım alarak öncesi-sonrası fotoğraflarımı paylaşmaya çalışacağım.

Başlangıç Bilgilerim:

• Boy: 180 cm
  • Kilo: 84 kg
  • Yağ oranı: %24,2
  • Testosteron: 313

Kür Sonu Bilgilerim:

• Kilo: 101,7 kg
  • Yağ oranı: %21
  • Testosteron: 70 (Bu değer, kürün 4. haftasında ölçüldü. SARMs'lar 6 Mart'ta tamamen kandan çıktıktan sonra tekrar test yaptıracağım.)

Kullandığım SARMs ve Dozajları:

• LGD-4033: 10 mg
  • MK-677: 25 mg

Kür Sürecinde Yaşadıklarım:

• 3. hafta: Güç artışı başladı, ancak sık sık kramp yaşadığım için su tüketimimi artırdım.
  • 7. hafta: Düşük testosteron nedeniyle huzursuzluk başladı ve kür bitene kadar devam etti. Ancak depresyon seviyesine ulaşmadı.

Genel: Uyku düzenim bozulmadı, sabahları uyanmakta zorlanmadım, ereksiyon sorunları yaşamadım. Ne kadar yemek yersem yiyeyim hep aç hissettim. Genel olarak kür sürecinde ciddi bir yan etkiyle karşılaşmadım. Kan değerlerimi bir önceki postumda paylaşmıştım, oradan detaylara bakabilirsiniz.

Sizlere Sorularım:

1. Ostarine + GW-501516 kürüne ne zaman başlamalıyım?
  2. PCT yapmadan başlarsam, düşük testosteron nedeniyle ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
  3. PCT yaparsam, bu kısa döngülü kür-PCT-kür-PCT süreci bana uzun vadede ne kadar zarar verir?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım çok karışık yazmamışımdır. :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

swox    2

kol, bacak, omuz, göğüs ölçülerinin öncesi-sonrası yok mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
swox, 15 dakika önce yazdı:

kol, bacak, omuz, göğüs ölçülerinin öncesi-sonrası yok mu?

Malesefki bir aptallık edip kür öncesi ölçümlerimi almadım ama şu anki ölçümlerim şu şekilde:

• Omuz 136
  • Göğüs 117
  • Bel 98
  • Bacak 68,5
  • Kol 43-4

Fotoğraf paylaştığım zaman gelişimim daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Şimdilik eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayın. Tek hatırladığım kolumun 36 civarı olduğu. 4 senelik spor geçmişim var 8 ay spora ara verdikten sonda tekrar başladım. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce 85 kg civarında iken 41-42 cm bicepsim olduğu. O zamanlar sadece kol ölçüm ile ilgilendiğim için omuz veya bacak gibi ölçülerimi veremeyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    43

Merhaba, yağ oranını düşürüp 15kg koyduğun için işe yaramış gibi duruyor. Tebrikler 👏

Ürünlerin markası neydi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
the_escobar, 22 dakika önce yazdı:

Merhaba, yağ oranını düşürüp 15kg koyduğun için işe yaramış gibi duruyor. Tebrikler 👏

Ürünlerin markası neydi?

Chemyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    218
Furkantepeci, Bir saat önce yazdı:

Chemyo

Bu sekilde kullandın dimi? Nasıl kullandın bunu bende alacağım getirteceğim. 50 ml diyor. İçiyormusun enjektemi ediyorsun bunu nasıl ayarlıyorsun? Yurtdısında şırınga ile içinden 1 ml çekip ağzına sıkanları gördüm doğrumudur?

IMG_4258.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Yusufdemir1995, 8 dakika önce yazdı:

Bu sekilde kullandın dimi? Nasıl kullandın bunu bende alacağım getirteceğim. 50 ml diyor. İçiyormusun enjektemi ediyorsun bunu nasıl ayarlıyorsun? Yurtdısında şırınga ile içinden 1 ml çekip ağzına sıkanları gördüm doğrumudur?

IMG_4258.jpeg

Evet, küçük plastik bir şişede geliyor ve şişenin boyu 9 cm. Eczaneden iğnesi çıkarılabilir insülin iğnesi al; oral yolla, yani ağızdan içerek kullanacaksın. Ben ilk hafta yarım ml’yi boğazıma yakın bir şekilde damlatarak içtim, sonrasında ise 1 ml olarak devam ettim. Ligandrol’un tadı kötü değil ama ağzı yakıyor, sanki sıcakmış gibi bir his veriyor. MK-677 ise tamamen kimyasal bir tada sahip. İstersen bir çay bardağı suya damlatıp iç, istersen direkt ağzına damlatıp üzerine su iç.

Şu anda havalar soğuk olduğu için kargo yoldayken SARMs'ların sıcağa maruz kalıp da bozulacağını sanmam. Yani alacaksan şimdi tam zamanı. Dikkat et chemyo kendi sitesinde Türkiye'ye gönderi yapmıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    218
Furkantepeci, 1 dakika önce yazdı:

Evet, küçük plastik bir şişede geliyor ve şişenin boyu 9 cm. Eczaneden iğnesi çıkarılabilir insülin iğnesi al; oral yolla, yani ağızdan içerek kullanacaksın. Ben ilk hafta yarım ml’yi boğazıma yakın bir şekilde damlatarak içtim, sonrasında ise 1 ml olarak devam ettim. Ligandrol’un tadı kötü değil ama ağzı yakıyor, sanki sıcakmış gibi bir his veriyor. MK-677 ise tamamen kimyasal bir tada sahip. İstersen bir çay bardağı suya damlatıp iç, istersen direkt ağzına damlatıp üzerine su iç.

Şu anda havalar soğuk olduğu için kargo yoldayken SARMs'ların sıcağa maruz kalıp da bozulacağını sanmam. Yani alacaksan şimdi tam zamanı. Dikkat et chemyo kendi sitesinde Türkiye'ye gönderi yapmıyor.

Getiren bir aracı site buldum komisyon alıyorlar bayada ünlü eski bir kargo sitesi. 2 adet mk677 2 adette Yk11 alacağım 5-6 günde getiriyorlar 2+2 12.000 tl ye geliyor sanırım bi 1.000 tl de kargo ücreti var bu hafta alacağım çok teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nuri3560    4
Yusufdemir1995, 19 dakika önce yazdı:

Getiren bir aracı site buldum komisyon alıyorlar bayada ünlü eski bir kargo sitesi. 2 adet mk677 2 adette Yk11 alacağım 5-6 günde getiriyorlar 2+2 12.000 tl ye geliyor sanırım bi 1.000 tl de kargo ücreti var bu hafta alacağım çok teşekkür ederim

Güvenilir mi 1 hafta geliyor mu ürün iyimiş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Yusufdemir1995, 35 dakika önce yazdı:

Fiyatı iyiymiş ben 1x mk677 1x lgd-4 + kargo için 7.000₺ vermiştim. Rica ederim

Nuri3560, 34 dakika önce yazdı:

Siteden mi aldın yoksa alıcı (bireyden) ile mi aldım

Siteden aldım ama kargo süreci şu şekilde gerçekleşti:

Amerika'da x sitesinin sahibi yaşıyor, sen chemyodan sipariş verip kargo adresini x sitesinin adresi yapıyorsun, x sitesine kargo ulaşınca o site de Türkiye'ye kargoluyor. Bukadar uğraşmanın sebebi chemyo'nun Türkiye'ye göndermemesi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    3
Furkantepeci, 1 dakika önce yazdı:

Siteden aldım ama kargo süreci şu şekilde gerçekleşti:

Amerika'da x sitesinin sahibi yaşıyor, sen chemyodan sipariş verip kargo adresini x sitesinin adresi yapıyorsun, x sitesine kargo ulaşınca o site de Türkiye'ye kargoluyor. Bukadar uğraşmanın sebebi chemyo'nun Türkiye'ye göndermemesi.

Peki gümrükte sıkıntı olmuyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Perseu, 9 dakika önce yazdı:

Peki gümrükte sıkıntı olmuyor mu?

Benim getirttiğim zamanda gümrüğe takılmadı. Şu anda sarmslar yarışmalar için yasaklı kategoride ama kişisel kullanım için Türkiye nötr davranıyor. Yani şimdide gümrüğe takılmaz diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nuri3560    4
Furkantepeci, 4 dakika önce yazdı:

Benim getirttiğim zamanda gümrüğe takılmadı. Şu anda sarmslar yarışmalar için yasaklı kategoride ama kişisel kullanım için Türkiye nötr davranıyor. Yani şimdide gümrüğe takılmaz diye düşünüyorum.

Kaç günde geldi knk ürün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkantepeci    10
Nuri3560, 35 dakika önce yazdı:

Kaç günde geldi knk ürün

21 günde geldi ama 12 gün civarı gümrükte bekledi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Altuakkaya
      Öncelikle herkese iyi günler,
      Şuanlık Ligandrol ve Andarine kürü yapmak istiyorum, baya bir araştırdım fakat ekstra önerileriniz varsa ilgimi çekecektir. Uzun süredir bu sporu yapıyorum, fotoğraflardan çok daha iyi halimde oldu fakat şehir dışı durumları vs. baya bir ara vermek zorunda olduğum için yeme içmeye dikkat edemedim ve kilo verirken aynı zamanda karın bölgem de yağlandı. Tekrar başlayalı 3-4 ay oldu ve hızlı bir kütle koymak için vücuda ne bulursam yükledim ve sonuç bu.
      Özetle alt yapım sağlam her türlü takviyeyi kaldırabilirim. Şuana kadar hayatımda hiç bir ürün kullanmadım, yağ yakarken aynı zamanda kütle koymak istiyorum, alacağım ürünler 50 kapsül, yani ortalama 2 ay sürüyor ve 2 aydan sonra malum yaza yaklaştığımız için merak ettiğim konular var.
      SORULARIM:
      2 ayın sonunda tabii herkese göre değişir ama ortalama pct süreci ne kadar olur ve tekrardan ne zaman küre başlayabilirim? Toparladıktan 1 ay sonra başlasam sorun yaratır mı? Saç konusunu tehlikeye atmak istemiyorum o yüzden Lad-140 harici diğer ürünler hakkında tavsiyeniz varsa ekleyebilirim. Şuan ki vücuduma göre bu kürde ürünleri bitirip pctyi hallettikten sonra tekrar küre başlasam güzel bir etki görebilir miyim yani değer mi? NOT:
      Aynı kütlede kalıp, küçülmeden yağ yakmak istiyorum bu aralar daha büyümesem de olur.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 1.88 cm Kg : 90 kg GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Gokkannn
      Herkese merhabalar, abilerim hocaların ve kardeşlerim.
      Öncelikle foruma yeni üye oldum hepinize teker teker çok teşekkür ederim, merak ettiğim ve bilmediğim konuları sık sık buradan cevapladım. Asıl soruma gelecek olursam; ben şuan Oxandrolone kullanıyorum ve yanına çok zararlı olmadan mk-677 eklemeyi düşünüyorum. Asıl amacım ise sağlıklı bir şekilde kas kütlemi arttırarak aynı zamanda çok yağlanmayarak kilo almak. 
      SORULARIM:
      Sizce mantıklı mıdır? Ve nereden temin edebilirim? Bazı e ticaret sitelerinde satılanlar gördüm (grimlabs vb) sizce güvenli midir, alınır mı?  Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Kgc956
      Merhabalar, burada yeniyim ve bu konularda çok fazla bilgiye sahip değilim.
      Lgd-4033, mk677 ve anavar kürüne girmeyi düşünüyorum.
      Bu ilk kürüm olacak. Hem kür hakkında hem de kür içi veya sonrası pct hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.  @heisenbergg
    • Yazan: aliturapp
      Herkese selamlar,
      19 Yaşındayım 1.85 Boy 84 KG Doğal olarak 60-65 gün gibi bir sürede 74 KG'den 84'KG'ye çıktım temiz bir şekilde. Sarms kürü yapmak istiyorum fakat aklıma bazı takılanlar oldu. Ligandrol ve Rad140 kombinasyonu yapmak istiyorum fakat forumda bir arkadaş RAD-140'da kalp sıkıntısı yaşadığını belirtmişti bu yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Streoid kürünüde düşündüm fakat bu yaştada streoid kürü yerine Sarms daha mantıklı geldi nedense.
      Marka olarak ya burak hocadan alım yapacağım ya da ..... adlı siteden Umbrella marka Sarms alımı yapacağım. Merak ettiğim daha önce Ligandrol ve RAD-140 kombinasyonu yapıp güzel bir etki veya kötü bir deneyim yaşayan var mı? Öneriniz ne olur streoid kürü mü yoksa sarms kürümü.
      Cevaplar için herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: mamoseker
      Arkadaşlar merhaba,
      Bodytech mk-677 alacağım. Biraz araştırma yaptım bodytech'in Türkiye de yetkili satıcısı yok en yakın iran ve ırak var. Bu ürünleri veya markayı tercih eden var mı daha önce tavsiye eder misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.