Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ermanx98

Çinko pikolinat inceleme/tavsiye rehberi

Önerilen İletiler

ermanx98    28

Herkese iyi forumlar,

ilk konumuz Çinko Pikolinat. Spor hayatımızda vazgeçilmez ve vücudumuzda birçok öneme sahip olan bu mineralin Glukonat,Sitrat,Asetat,Pikolinat,Sülfat,Oksit gibi birçok formları bulunmakta.Birçok Multivitamin ve kombine vitamin minerallerde Çinko'nun farklı versiyonları bulunmakta. Çinko'nun  vücudumuzda emilimi en yüksek,en çok tercih edilen  ve risksiz tercih olan *Çinko Pikolinat* formunu inceleyip sıralayacağız. Piyasada tercih edilen çoğu markayı ele almaya çalıştım lütfen kullandığınız farklı bir marka varsa yorumda belirtebilirsiniz konuya eklenecektir.

Listedeki Markaların;

• Gıda Güvenliği Standardı-ISO 22000
  • Kalite Yönetim/Proses Sertifikası-ISO 9001
  • Helal Sertifikası 
  • FDA(Food and Drug Administration)Sertifikası 
  • GMP (Good Manufacturing Practices) Sertifikaları
  • T.C. Sağlık Bakanlığı GMP-EU GMP 

Ürünlerin sahip olduğu Gıda ve üretim uygunluğu sertifikaları * sayısı ile yanlarında belirlenecektir

• *Yetersiz
  • **iyi
  • ***güvenilir
  • ****çok iyi
  • *****mükemmel

Fiyat sıralaması düşükten yükseğe; 

• Ekonomik 0-250 TL
  • Uygun 250-350 TL
  • Yüksek 350 TL ve üzeri

Net Fiyat bilgisi verilmemiştir. Birden Çok güvenilir siteler üzerinden hesaplanan ortalama/yuvarlama fiyat bilgileridir. Fiyatlarda değişiklik görülebilir. Liste sonunda her fiyat sınıfından favori ürün tavsiyesi yapılacaktır.

*Ekonomik*

1) ONE UP - Çinko Pikolinat  (*****)

• Fiyat= +149 TL 
  • Servis sayısı= 60 kapsül
  • Servis=1 kapsül 
  • Servis İçeriği= 15 Mg Çinko Pikolinat
  • Ortalama Servis Fiyatı= 2.48 TL

2) Wellcare -Çinko Pikolinat (****)

• Fiyat= +145 TL
  • Servis=1 kapsül 
  • Ortalama Servis Fiyatı= 2.41/3.30 TL

3) Haver -Çinko Pikolinat (**)

• Fiyat= +150 TL
  • Servis=1 kapsül 
  • Ortalama Servis Fiyatı=2.76 TL

4) AksuVital ShiffaHome -Çinko Pikolinat (*****)

• Fiyat= +200 TL
  • Servis=1 kapsül 
  • Ortalama Servis Fiyatı= 3.30 TL 

5) Allergo Vitagil-Çinko Pikolinat (****)

• Fiyat= +230 TL
  • Servis=1 kapsül 
  • Ortalama Servis Fiyatı= 3.90 TL

6) Orzax Ocean -Çinko Pikolinat (*****)

• Fiyat= +245 TL
  • Servis sayısı= 30 Kapsül
  • Servis=1 kapsül 
  • Ortalama Servis Fiyatı= 8.15 TL

*UYGUN*

1) Newvit -Çinko Pikolinat (**)

• Fiyat= +250 TL
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 4.30 TL

2)Dynavit -Çinko Pikolinat (*****)

• Fiyat= +265 TL
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 4.45 TL

3)Venatura -Çinko Pikolinat (***)

• Fiyat= +290 TL
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 4.85 TL 

4) NewFix -Çinko Pikolinat (**)

• Fiyat= +350 TL
  • Servis sayısı= 120 kapsül 
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 2.95 TL

*YÜKSEK*

1)Pure Encapsulations -Çinko Pikolinat (*****)

• Fiyat= +365 TL
  • Servis sayısı= 30 kapsül
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 12,30 TL

2)Solgar Çinko Pikolinat (*****)

• Fiyat= +650 TL
  • Servis sayısı= 100 kapsül 
  • Servis= 1 kapsül
  • Ortalama Servis Fiyatı= 6.70 TL

Tavsiyeler

• Ekonomik Sınıf= ONE UP - Çinko Pikolinat / uygun servis fiyatı ve içeriği ile sınıfının favori ürünü
  • Uygun Sınıf= Dynavit -Çinko Pikolinat / Eczacıbaşı güvencesi ve uygun f/p servis içeriği ile sınıfının favori ürünü
  • Yüksek Sınıf= Solgar Çinko Pikolinat / Yüksek servis sayısı ve Solgar kalitesi ile sınıfının favori ürünü
  • Beğen 4
  • 100 Puan 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

EmreGundi    315

Bence puanlama 1-5 arasında yapılmalı böyle anlamak çok zor..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    28
EmreGundi, Şimdi yazdı:

Bence puanlama 1-5 arasında yapılmalı böyle anlamak çok zor..

Hemen düzenleme yapıyorum dostum 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    28
thekingx, 2 dakika önce yazdı:

Piyasadaki en f/p ürün aromel selenyum kompleks.  İçinde yuksek oranda  K2 Vitamini+B12 Vitamini+B1 Vitamini+E Vitamini+Çinko+Bor var

https://www.aromelkimya.com/urun/selenyum-120-tablet-100-mcg-super-complex?srsltid=AfmBOoqEoLepxYGRFBe4zG2LqdcKeaH91-spdcZmDt5mEUxS5hzlSoN_

Teşekkürler dostum

Ürün kompleks bir ürün içeriğinde ki Çinko formunu belirtmemişler listeye eklememiz yanlış olur sadece Çinko Pikolinat formunu ele aldığımız için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
thekingx    5
ermanx98, 24 dakika önce yazdı:

Teşekkürler dostum

Ürün kompleks bir ürün içeriğinde ki Çinko formunu belirtmemişler listeye eklememiz yanlış olur sadece Çinko Pikolinat formunu ele aldığımız için 

Çinko sülfat kullanıyorlar, pikolinat ile arasında fark yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    11

aynı değil dostum bilmeden yorum yapma pikolinat formunda pikolinik asit bulunduğu için biyoyararlanımı daha fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    28

Arkadaşlar uzun saatler sizler için hazırladığım piyasayı talan ettiğim Omega-3 satın alma rehberim iyi forumlar dilerim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Xiongnu
      Selam dostlar,
      Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
    • Yazan: supraxdt
      Merhabalar,
      Küre girmek istiyorum fakat hangi ilaçları kullanacağım bilgi almak istiyorum.
      testo e boldenon dianbol Var kafamda boldenon yerine rimobolan da kullanabilirim aslında amacım bulk kürü ve 16 haftalık bir kür düşünüyorum kür içerisinde insülin de kullanabilirim aslında kendimden detay vermek Çok daha iyi olur aslında;
      Boy; 156cm Kilo; 61 Spor geçmişi ; 1 yıl  Kür kombini yapma konusunda ve marka seçimi hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim bir kaç satıcı ile görüşüp fiyat aldım çoğu 5.700-6.800 bandında bir fiyat verdi ve bazıları tren deca da ekleyebilirsin dediler ama kararsız kaldım diyebilirim.
    • Yazan: Neoben
      Merhaba arkadaşlar yarın itibari ile spora evde başlıyacağım proteinocean dan creatin aldın 35 kg dambıllar aldım evde başlıyacağım beslenme şeklim vs nasıl olucak hazır sadece şimdiden evde yaptığım için creatin erken mi? Birde pirinç pilavinın yerine arada pirnç unu kullanabilir miyim? Yaş24 kilo 84 boy 175
    • Yazan: eragns
      Herkese Merhaba,
      Kür sürecinde aile hekimine veya işyeri hekimine yazdırabileceğimiz ve SGK'nın karşıladığı en iyi takviyeler nelerdir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
      C vitamini Çinko Magnezyum B12 vitamini D vitamini Her takviye için bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler.
    • Yazan: aquella1454
      Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda kilo almak mı yoksa kilo vermek mi gerektiği konusunda kararsızım. Kas kütlemi arttırmam gerektiğini düşünüyorum, ancak aynı zamanda mevcut durumumdan da memnun değilim. Bu konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum. @rastlantisal
      Definasyon dönemine girmek ve vücut yağ oranımı düşürmek istememdeki temel neden,yüzümün gitgide yağlanması hatlarımın kapanması. Şu anda yeterli kas kütlesine sahip olmadığımı hissediyorum ve bu da beni definasyon dönemine girmek konusunda tereddütte bırakıyor.
      Sizin deneyimleriniz ve önerileriniz nelerdir? Kas gelişimi için daha fazla kilo almak mı yoksa yağ yakımını hedefleyen bir definasyon dönemine mi girmek daha uygun olur?
      Bu konuda ne tür bir antrenman programı ve beslenme planı izlemeliyim  Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın  Teşekkürler! @Tr3n @celilr2 @Greblan

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.