Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emsalsiz

Testosteron seviyemi arttırmak için klomen ve arimidex kullanımı işe yarar mı?

Önerilen İletiler

emsalsiz    2

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.

Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    376

Klomen kullanarak testonu bir süre attırabilirsin ama amacın testoyu arttırıp biraz kas kazanımı elde etmekse spoiler vereyim hiç bir fark hissetmezsin ve sadece klomen'in yan etkileriyle uğraşırsın. Ayrıca psikolojik, cinsel ve fiziksel problemleri sevmiyorsan e2 testi yaptırmadan arimidex vb. ilaçları kullanma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Klomen kullanarak testonu bir süre attırabilirsin ama amacın testoyu arttırıp biraz kas kazanımı elde etmekse spoiler vereyim hiç bir fark hissetmezsin ve sadece klomen'in yan etkileriyle uğraşırsın. Ayrıca psikolojik, cinsel ve fiziksel problemleri sevmiyorsan e2 testi yaptırmadan arimidex vb. ilaçları kullanma. 

Showjumpingle uğraşıyorum.Yakında yarış sezonu başlayacak amacım sezon boyunca agresyon ve odağımı arttırmak kaz kazanımı hedeflemiyorum.Sadece klomen kullanarak tahmini ne kadar artar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
emsalsiz, 18 dakika önce yazdı:

Showjumpingle uğraşıyorum.Yakında yarış sezonu başlayacak amacım sezon boyunca agresyon ve odağımı arttırmak kaz kazanımı hedeflemiyorum.Sadece klomen kullanarak tahmini ne kadar artar.

Odak için bir şey söyleyemem ama sadece klomen kullanarak agresyonun artışını hissedeceğini sanmam. Testo olarak en iyi ihtimalle 1000'leri filan görürsün. Seni tatmin edecek bir şey olur mu bilemem. Belki yanına proviron eklemeyi düşünebilirsin. Hem total testo hem de serbest testo artar ayrıca proviron'un hafif anti östrojenik etkileri de var. İstediğin zihin yapısını elde etmene yardımcı olur. Potansiyel yan etkilerini araştır. Senin için bir sıkıntısı yoksa kullanırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, 10 dakika önce yazdı:

Odak için bir şey söyleyemem ama sadece klomen kullanarak agresyonun artışını hissedeceğini sanmam. Testo olarak en iyi ihtimalle 1000'leri filan görürsün. Seni tatmin edecek bir şey olur mu bilemem. Belki yanına proviron eklemeyi düşünebilirsin. Hem total testo hem de serbest testo artar ayrıca proviron'un hafif anti östrojenik etkileri de var. İstediğin zihin yapısını elde etmene yardımcı olur. Potansiyel yan etkilerini araştır. Senin için bir sıkıntısı yoksa kullanırsın. 

Şimdilik testis atrofisine neden olacak bir şey kullanmak istemiyorum.Bulabilsem hcg türevlerini kullanacaktım ama onlar da eczanede bulunmuyor şuanlık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
emsalsiz, 1 dakika önce yazdı:

Şimdilik testis atrofisine neden olacak bir şey kullanmak istemiyorum.Bulabilsem hcg türevlerini kullanacaktım ama onlar da eczanede bulunmuyor şuanlık.

Proviron lh, fsh kapatmaz ki neden atrofi yapsın. Döngün açıkken HCG kullanıp döngünü bozma ihtimalin de var. Sezonun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama HCG'yi uzun süre kullanamazsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    125
emsalsiz, 9 dakika önce yazdı:

Testesteron öyle abarttığın kadar bir etki sarmayacak insanlar dışardan yeri geliyor 750mg testeron alıyor bu normal bir birey için neredeyse 15 kat! Ama genelde bak hepsi deniyorum ama çoğu pamuk gibi insanlar oluyor. Onun yerine halotestin gibi alternatiflere bakın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    35

70-80 lerde klomen i kür amacıyla (doğal yoldan testerone arttırmak amaçlı) kullanıldığını sağlam kaynaklardan duydum,yapabilirsin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Proviron lh, fsh kapatmaz ki neden atrofi yapsın. Döngün açıkken HCG kullanıp döngünü bozma ihtimalin de var. Sezonun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama HCG'yi uzun süre kullanamazsın. 

anladım.peki benim gibi anabolik etki beklentisi olmayan birisi için dozajlama nasıl olmalı bir fikriniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
emsalsiz, 3 dakika önce yazdı:

anladım.peki benim gibi anabolik etki beklentisi olmayan birisi için dozajlama nasıl olmalı bir fikriniz var mı?

50mg klomen 50mg proviron

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    11

Klomenle değil de eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa enclomiphene citrate ile yapman daha iyi olucak bizim eczanelerde satılan clomiphene citratın içinde zuclomiphene ve enclomiphene mevcut östrojeni bloklayıp testosteronun artmasını sağlayan kısım enclomiphene, zuclomiphene östrojen benzeri bi etki gösteeiyor ve clomiphenin yan etkilerinin büyük bir cogunlugu zuclomiphene kaynaklı yarı ömrü yanlış hatırlamıyorsam 30 gün bu yüzden vücutta birikme

yapıyor ve uzun vadeli kullanımda östrojeni enclomiphene göre çok daha fazla yükseltiyor. Enclomiphene biraz tuzlu bir madde androxal markasıyla 12.5mg 50 tableti 95 eurodan satılıyor fakat lablardan daha uyguna temin edebilirsin en uygunu deus markası diye biliyorum avrupa için. Günlük veya gün aşırı 6.25mg kullanılıyor genellikle yan etkileri azaltmak adına fakat doz kişiden kişiye değişiyor kendin keşfetmen gerek bazıları günde 12.5mg ile yan etki

yaşamazken bazıları gün aşırı 6.25mg ile yaşayabiliyor ben 4 hafta günlük 12.5mg kullandım e2 68pg/mol oldu şuan gün aşırı 12.5mg kullanıyorum elimdeki ürün kapsül olduğu için doz bölemiyorum bir dahaki ürünü tablet şeklinde alacağım. 4 hafta günlük 12.5mg enclomiphene citrate ile testo ve e2 değerim resimde mevcut.

not: igf1 düşürdüğü için artan testosteron ve eksilen igf1(yaklaşık %30-50) kas kazanımı açısından bir fayda sağlamamasına neden oluyor benim normal şartlarda doğal testom 200-300 arası geziyor erektil disfonksiyonum olmamasına rağmen halsizlik yaşıyordum bu sorunlarımı çözdü fakat her hangi bir agresyon, odak artışı olmadı sadece daha enerjiğim ve sporda daha iyi pump oluyorum.

IMG_7367.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047
emsalsiz, 22.02.2025 - 16:50 yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.

Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

dostum öncelikle kaç yaşındasın ve şuan testosteron değerin kaç hiç test oldun mu ? çünkü yüksek testo sadece yüksek libido yada adrenalin demek değil birçok yan etkide demektir.

doğal yoldan arttırız ama önce öğrenmemiz gereken şeyler var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
SERKO, 27.02.2025 - 16:52 yazdı:

dostum öncelikle kaç yaşındasın ve şuan testosteron değerin kaç hiç test oldun mu ? çünkü yüksek testo sadece yüksek libido yada adrenalin demek değil birçok yan etkide demektir.

doğal yoldan arttırız ama önce öğrenmemiz gereken şeyler var 

İyi günler hocam.Biraz geç oldu kusura bakmayın.Yaş 19 doğal testosteron hiç ölçtürmedim.4 yıldır spor yapıyorum herhangi bir anabolik etki beklemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Uygar
      Hayırlı bayramlar herkese,
      Her şeyiyle beraber hangi ilaçları alacağım konusunda yardım eder misiniz?
      SORULARIM:
      Kaç mg? Kaç hafta? Ne kadar ara vermem gerekiyor? Extra almam gerekenler nelerdir? Pct nasıl yapmalıyım? Biri bana güzel bir kür örneği yazabilir mi?
      NOT:
      (Bir ara  hata yaparak sadece tablet kullandım yanında eksojen testo kullanmadım testo da baskılanmış ekstra belirteyim dedim)
    • Yazan: Curious guy
      Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi akşamlar diliyorum,
      Makrolarımı Ve Yeşillik Sebzelerimi Düzenli Bir Şekilde Tüketiyorum Amacım Yağ Oranımı Azaltmak Ve Kütle Eklemek.
      Değerli Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ediyorum 😇🙏🏻
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 169 Kilom 73 Yağ Oranım %18 10 HAFTALKIK KÜR İÇERİĞİM:
      Test Prop 300 Anavar Günlük 20mg Masteron Prop Haftada 200 SORULARIM:
      Gün Aşırı Olarak Bölüyorum  Dozajlarım İyi Mi? Yoksa Piramitsel Şekilde Mi Arttırmak Daha Verimli Olur? Kür İçerisinde Koruyucu Ve Gelişimime Ekstradan Katkı Sağlıyacak Supplement Ve Takviye Öneriniz Nelerdir?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
      SORULARIM:
      Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: isimsizkullanici
      Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm,
      Size kendimden ve sorunumdan kısaca bahsedeyim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      17 yaşında 165 boyunda 52 kg Olan vücut geliştirme sporuyla ilgilenen biriyim. Uzun zamandır neredeyse 1 yıldır filan bu kilolardayım sürekli yağsız ilerlemeyi hedefledim hep küçük küçük yağ eklemeden yağsız kas eklemek ile kafayı bozdum zaten 50  kg yim o kiloda ne yağı neyse tamamiyle yaklaşık 1.5-2 yıldır idman yapıyorum spor salonunda üyelik bitince eve geçtim diyetim vs her şeyi ayarlıyorum full temiz besleniyorum yağ makroları karbonhidrat protein, yağı kilom kadar 50 gram karbonhidratı 380-420 grama yakın alıyor proteini ise 140 145 gram kadar alıyordum , sodyum bile hesaplar günlük vitamin olarak omega , d3,multi,demir,c vitamini,creatin gibi takviyeler kullanıyorum. Bunları anlatmamın sebebi çok bilinçsiz yapmadığımı anlatmaya çalışmak. Yağ oranım 11 10 bilemedin 12 civarlarında filandır.
      ŞİMDİ BENDEKİ SORUNA GELELİM:
      ÇEŞİTLİ BULGULAR:
      Benim sürekli testosteron ile ilgili sıkıntılarım yani belirtilerim vardı. Sürekli cinsel isteksizlik, kıllarda azalış. Ses de kalınlaşmama. Gün içerisinde halsizlik yorgunluk. İdmana bile giremeyecek kadar yorgun olma. Ayağa kalkacak dermanım yok bile diyebiliriz. Her gün hiç sekmez idman sonrası 40 dakika kardiyomu yapar bozmak zorunda olmadığım zaman diyeti bozmam bozarsam da bozmak sayılmaz marketten pirinç patlağı vs vs türevi şeyler tüketirim. Kan vermeye gittim. Bende Varikosel ve Hidrosel var ameliyat dediler ama acil değildi ondan ciddiye almadık. Kan testinde önceki aylarda sürekli testosteronum azaldığını fark ettim. Varikosel ve hidroselden dolayı testoma bakmışlardı bundan 1 yıl önce 550 filan çıkan testom geçen verdiğimde total testom 43 çıktı lh referansdan düşük , free testomda referansdan düşük çıktı, onu ekleyemedim ama istenirse eklerim ama düşük referans değerinden diğer değerleri isterseniz atarım başka bir değer gerekirse, ondan sonra çok şaşırdım yaklaşık 3-4 hafta önce ondan sonra aynı hastanede başka bir endokrine gittik normal dedi bir daha kan testi aldı total testom bu sefer 150 lh da düzgün çıktı referans değerlerin normal birşeyim yok spor yapma diyerek kendini çok fazla zorlama diyerek yolladı.
      Hatta kızlardan örnek vererek fazla spor yapan kadınlar adet olamaz diyerek bana nasihat verdi oysaki ben erkeğim. Hayatımda hiç sarms türevi anabolizan kullanmadım tamamiyle takviye edici gıda başka hiçbir şey yok.
      SORULARIM:
      Sizce ne yapmam lazım? Sağlıklı yağda tüketimini son zamanlarda artırdım 50 idi 60 a çektim bana tedavimi gerekiyor? Beslenme ile mi çözeceğim? İlacamı  başlamam gerek trt maksadıyla? Ama doktorlar vermiyor hayat kalitem berbat lütfen yardım edin. Ekstradan gün içerisinde en az 6-7 saat uyumaya gayret ediyorum ama bazen azalıyor ramazanda özellikle 5 saat filan ama bu testler varken 6.30 7 saat civarındaydı. Ve de alt ast değerlerim yüksek hem yüksek proteinli beslenmeden bilirsiniz hemde kreatin kinaz creatin kullandığım için ve de kas yıkımından olduğunu düşünüyorum ama önemli olan testosteron.
      GÜNCEL KAN TESTİM: 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.