Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emsalsiz

Testosteron seviyemi arttırmak için klomen ve arimidex kullanımı işe yarar mı?

Önerilen İletiler

emsalsiz    2

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.

Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    138

Klomen kullanarak testonu bir süre attırabilirsin ama amacın testoyu arttırıp biraz kas kazanımı elde etmekse spoiler vereyim hiç bir fark hissetmezsin ve sadece klomen'in yan etkileriyle uğraşırsın. Ayrıca psikolojik, cinsel ve fiziksel problemleri sevmiyorsan e2 testi yaptırmadan arimidex vb. ilaçları kullanma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Klomen kullanarak testonu bir süre attırabilirsin ama amacın testoyu arttırıp biraz kas kazanımı elde etmekse spoiler vereyim hiç bir fark hissetmezsin ve sadece klomen'in yan etkileriyle uğraşırsın. Ayrıca psikolojik, cinsel ve fiziksel problemleri sevmiyorsan e2 testi yaptırmadan arimidex vb. ilaçları kullanma. 

Showjumpingle uğraşıyorum.Yakında yarış sezonu başlayacak amacım sezon boyunca agresyon ve odağımı arttırmak kaz kazanımı hedeflemiyorum.Sadece klomen kullanarak tahmini ne kadar artar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
emsalsiz, 18 dakika önce yazdı:

Showjumpingle uğraşıyorum.Yakında yarış sezonu başlayacak amacım sezon boyunca agresyon ve odağımı arttırmak kaz kazanımı hedeflemiyorum.Sadece klomen kullanarak tahmini ne kadar artar.

Odak için bir şey söyleyemem ama sadece klomen kullanarak agresyonun artışını hissedeceğini sanmam. Testo olarak en iyi ihtimalle 1000'leri filan görürsün. Seni tatmin edecek bir şey olur mu bilemem. Belki yanına proviron eklemeyi düşünebilirsin. Hem total testo hem de serbest testo artar ayrıca proviron'un hafif anti östrojenik etkileri de var. İstediğin zihin yapısını elde etmene yardımcı olur. Potansiyel yan etkilerini araştır. Senin için bir sıkıntısı yoksa kullanırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, 10 dakika önce yazdı:

Odak için bir şey söyleyemem ama sadece klomen kullanarak agresyonun artışını hissedeceğini sanmam. Testo olarak en iyi ihtimalle 1000'leri filan görürsün. Seni tatmin edecek bir şey olur mu bilemem. Belki yanına proviron eklemeyi düşünebilirsin. Hem total testo hem de serbest testo artar ayrıca proviron'un hafif anti östrojenik etkileri de var. İstediğin zihin yapısını elde etmene yardımcı olur. Potansiyel yan etkilerini araştır. Senin için bir sıkıntısı yoksa kullanırsın. 

Şimdilik testis atrofisine neden olacak bir şey kullanmak istemiyorum.Bulabilsem hcg türevlerini kullanacaktım ama onlar da eczanede bulunmuyor şuanlık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
emsalsiz, 1 dakika önce yazdı:

Şimdilik testis atrofisine neden olacak bir şey kullanmak istemiyorum.Bulabilsem hcg türevlerini kullanacaktım ama onlar da eczanede bulunmuyor şuanlık.

Proviron lh, fsh kapatmaz ki neden atrofi yapsın. Döngün açıkken HCG kullanıp döngünü bozma ihtimalin de var. Sezonun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama HCG'yi uzun süre kullanamazsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    107
emsalsiz, 9 dakika önce yazdı:

Testesteron öyle abarttığın kadar bir etki sarmayacak insanlar dışardan yeri geliyor 750mg testeron alıyor bu normal bir birey için neredeyse 15 kat! Ama genelde bak hepsi deniyorum ama çoğu pamuk gibi insanlar oluyor. Onun yerine halotestin gibi alternatiflere bakın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    31

70-80 lerde klomen i kür amacıyla (doğal yoldan testerone arttırmak amaçlı) kullanıldığını sağlam kaynaklardan duydum,yapabilirsin...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emsalsiz    2
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Proviron lh, fsh kapatmaz ki neden atrofi yapsın. Döngün açıkken HCG kullanıp döngünü bozma ihtimalin de var. Sezonun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama HCG'yi uzun süre kullanamazsın. 

anladım.peki benim gibi anabolik etki beklentisi olmayan birisi için dozajlama nasıl olmalı bir fikriniz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
emsalsiz, 3 dakika önce yazdı:

anladım.peki benim gibi anabolik etki beklentisi olmayan birisi için dozajlama nasıl olmalı bir fikriniz var mı?

50mg klomen 50mg proviron

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    2

Klomenle değil de eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa enclomiphene citrate ile yapman daha iyi olucak bizim eczanelerde satılan clomiphene citratın içinde zuclomiphene ve enclomiphene mevcut östrojeni bloklayıp testosteronun artmasını sağlayan kısım enclomiphene, zuclomiphene östrojen benzeri bi etki gösteeiyor ve clomiphenin yan etkilerinin büyük bir cogunlugu zuclomiphene kaynaklı yarı ömrü yanlış hatırlamıyorsam 30 gün bu yüzden vücutta birikme

yapıyor ve uzun vadeli kullanımda östrojeni enclomiphene göre çok daha fazla yükseltiyor. Enclomiphene biraz tuzlu bir madde androxal markasıyla 12.5mg 50 tableti 95 eurodan satılıyor fakat lablardan daha uyguna temin edebilirsin en uygunu deus markası diye biliyorum avrupa için. Günlük veya gün aşırı 6.25mg kullanılıyor genellikle yan etkileri azaltmak adına fakat doz kişiden kişiye değişiyor kendin keşfetmen gerek bazıları günde 12.5mg ile yan etki

yaşamazken bazıları gün aşırı 6.25mg ile yaşayabiliyor ben 4 hafta günlük 12.5mg kullandım e2 68pg/mol oldu şuan gün aşırı 12.5mg kullanıyorum elimdeki ürün kapsül olduğu için doz bölemiyorum bir dahaki ürünü tablet şeklinde alacağım. 4 hafta günlük 12.5mg enclomiphene citrate ile testo ve e2 değerim resimde mevcut.

not: igf1 düşürdüğü için artan testosteron ve eksilen igf1(yaklaşık %30-50) kas kazanımı açısından bir fayda sağlamamasına neden oluyor benim normal şartlarda doğal testom 200-300 arası geziyor erektil disfonksiyonum olmamasına rağmen halsizlik yaşıyordum bu sorunlarımı çözdü fakat her hangi bir agresyon, odak artışı olmadı sadece daha enerjiğim ve sporda daha iyi pump oluyorum.

IMG_7367.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.017
emsalsiz, 22.02.2025 - 16:50 yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.

Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

dostum öncelikle kaç yaşındasın ve şuan testosteron değerin kaç hiç test oldun mu ? çünkü yüksek testo sadece yüksek libido yada adrenalin demek değil birçok yan etkide demektir.

doğal yoldan arttırız ama önce öğrenmemiz gereken şeyler var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ElmasGenetik
      Herkese selamlar,
      KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
      200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
      Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Herkese selamlar,
      104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
      O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?

• Yazan: Eren3535
      Dostlar iyi akşamlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo propionate Maste propionate Kürümün 4. haftasına giriyorum ilk kürüm olduğu için sürekli bir şeyleri öğrendikçe aydınlanmak istiyorum. Herhangi bir belirti etki sorun vs yaşamadım tamamen bilgi amaçlı soruyorum.
      SORULARIM:
      Armidex kullanımı neye göre olmalı? Armidex kullanımı nasıl olmalı? Armidex kullanımı ne zaman olmalı? Özet geçerseniz sevinirim şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: Fkehlibar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Natural ve kür geçmişi olmayan bir öğrencim ile başımdan geçen süreci anlatacağım. Öğrencim kan tesi vermek istediğini söyledi. Karaciğer,böbrek,tam kan sayımı gibi testlerle beraber hormon testi de verirsen bakalım görelim demiştim. Test sonucunda öğrencimin total testosteronu düşük çıktı.
      Şöyle bir kombin planladım;
      Günlük;
      Gündüz: Omega3(1000 mg),D vitamini (2000 iu) Gece: tribulus(1000 mg),çakşır otu(1 yemek kaşığı tozu 1 bardak suyla demlenerek içildi),çörek otu yağı hapı(1kapsül),çinko(zinco220 1 kapsül),magnezyum(250 mg citrate). Bu şekilde 6 hafta yaptıktan sonra kan testi verdik. Sonuç beklediğimden de harika.
      Referansın altında olan testosteron referansın üzerine çıkmış.

• Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba değerli forum üyeleri…
      Yurtdışında yaşayan yeni tanıştığım pro bir sporcu abim diyeyim orada bulk hacim kürlerinde aslında testoyu düşük tutup diğer ilaçlara yükleniyorlarmış.
      Mesela örnek olarak:
      250 mg testo enantat 600 mg deca Testoyu olabildiğince düşük tutup deca ve primoyu yüksek alıp yağlanıp sulandığını söyledi testoyu yüksek aldığımda daha çok defineye kaçıyor vücut dedi ben hiç denemedim bu şekilde farklı bir sistem aslında deneyen oldu mu hiç?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.