Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Cinsel gücü arttırmak için kullanılan proviron hk.

Önerilen İletiler

Sparta34    27

Selamun aleyküm herkese.

Eskiden tek tab proviron içtiğimde ciddi etki alırdım ki sürekli kullandığım ilaç değil bu arada çok nadir cinsel gücü biraz daha arttırsın diye içerdim kürdeyken son zamanlarda sertleşmeyi tam sağlayamama durumundan dolayı proviron ekledim 4-5 gün 75mg kullanmama rağmen ki bugüne kadar 1 günden fazla kullanmadım 50mg a bile 1-2 defa çıktım buna rağmen etkisi yok.

Ürün eczaneden. Böyle bi durumda sorunu hangi hormonda aramalıyız. Yakın zamanda test vericem ama bu konuyu açma sebebim baktırmam gereken başka bir hormonda varsa onu da ekletmek laba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emreblt45    6

aynı durum bendede var yaklaşık 5 gündür içiyorum 0 etki decadick olduğum için kendimi fazla yokluyorum yani çalışıyor mu çalışmıyor mu hemen anlıyorum ama şuan günde 50mg da görünürde bir şey yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    35

Yüksek ihtimalle Shbg. Proviron shbg ye çok yüksek oranda bağlanıp seviyelerini aşağı çeker. Shbg seviyen yüksekse ve bu yüzden yan etki görüyorsan kullanmaya başladığında bunu düşürür fayda görürsün. Ama zaten alt seviylerdeyse bu sefer dip yaptırır bi etki alamazsın. Mesela bende doğal olarak çok düşük Shbg var zerre faydasını görmem provironun. Bir diğer ihtimalde E2 ve prolaktin seviyelerin ne alemde? Belki onlar yüzünden sıkıntı yaşıyorsun bilemezsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618
Sparta34, 23 dakika önce yazdı:

Bu arada güncel 400 master 400 tren a 200 testo küründeyim

Bence masteronu 200-250 testoyu 400-500 bandına çekince senin sorunun düzelecek gibime geliyor bana, sadece tahmin ediyorum kesin bir şey diyemem 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    61
Sparta34, 1 saat önce yazdı:

Bu arada güncel 400 master 400 tren a 200 testo küründeyim

sanırım testoyu da 200 prop kullanıyorsun, yanına 250 enanthate ekle muhtemelen düzelecektir.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.023

Test sonuçlarını görelim üzerinden konuşuruz. Total testosteron, Free testosteron, Prolaktin, E2, LH, FSH, SHBG testleri bize durumunu anlatır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
billythekid, 11 saat önce yazdı:

Yüksek ihtimalle Shbg. Proviron shbg ye çok yüksek oranda bağlanıp seviyelerini aşağı çeker. Shbg seviyen yüksekse ve bu yüzden yan etki görüyorsan kullanmaya başladığında bunu düşürür fayda görürsün. Ama zaten alt seviylerdeyse bu sefer dip yaptırır bi etki alamazsın. Mesela bende doğal olarak çok düşük Shbg var zerre faydasını görmem provironun. Bir diğer ihtimalde E2 ve prolaktin seviyelerin ne alemde? Belki onlar yüzünden sıkıntı yaşıyorsun bilemezsin.

Test yaptırıcam cumartesi. Peki shbg düşükse bunu yükseltme yolu nedir

Tony Montana, 10 saat önce yazdı:

Bence masteronu 200-250 testoyu 400-500 bandına çekince senin sorunun düzelecek gibime geliyor bana, sadece tahmin ediyorum kesin bir şey diyemem 

Tren yan etkilerini azaltmak adına testoyu düşük tutuyordum. Dediğinizi deneyebilirim ama bu şekilde önermenizin sebebi nedir testo az geliyordur yükseltse tamam peki masteron düşürme sebebi nedir

rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

Test sonuçlarını görelim üzerinden konuşuruz. Total testosteron, Free testosteron, Prolaktin, E2, LH, FSH, SHBG testleri bize durumunu anlatır.

Tamam hocam zaten konuyu açma sebebim teste gittiğimde eksik test olmaması prolakfin e2 test free total test shbg baktırıcam lh fsh baktırmasam onlar yerine progesterona baktırsam? Zaten yıllardır kürdeyim lh fsh kapalı bilmediğim bi bağlantısı mı var sertleşmeyle alakalı

Adrian, 9 saat önce yazdı:

sanırım testoyu da 200 prop kullanıyorsun, yanına 250 enanthate ekle muhtemelen düzelecektir.

Bu durumda enantatın bu eksik sertleşmeye etkisi tam olarak nasıl oluyor hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.557

Proviron SHBG seviyelerini düşürerek, testosteronun shbg bağlanma oranını düşürüp free testosteron seviyesini arttırır. Bu da libido ve ereksiyona fayda sağlar fakat bu normal döngüdeki kişilerde işe yarar, kürün başlarında işe yarayıp sonrasında yaramaması bozulan hormonal denge ile alakalı. Tren kürlerinde prolaktin yüksekliği ile alakalı şikayetler görülmesi en sık nedenlerin başında gelir. Prolaktin ve E2 değerini öncelikli kontrol ettirmen daha doğru olacaktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Rdm, 2 saat önce yazdı:

Proviron SHBG seviyelerini düşürerek, testosteronun shbg bağlanma oranını düşürüp free testosteron seviyesini arttırır. Bu da libido ve ereksiyona fayda sağlar fakat bu normal döngüdeki kişilerde işe yarar, kürün başlarında işe yarayıp sonrasında yaramaması bozulan hormonal denge ile alakalı. Tren kürlerinde prolaktin yüksekliği ile alakalı şikayetler görülmesi en sık nedenlerin başında gelir. Prolaktin ve E2 değerini öncelikli kontrol ettirmen daha doğru olacaktır.

Yarın e2 prolaktin shbg free testo progesterona baktırıcam total test baktırmıyıcam 1100 civarıdır yüksek ihtimalle şuan kullandığım ilaç ve dozuna göre daha önceki testlerimden biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618
Sparta34, 3 saat önce yazdı:

Test yaptırıcam cumartesi. Peki shbg düşükse bunu yükseltme yolu nedir

Tren yan etkilerini azaltmak adına testoyu düşük tutuyordum. Dediğinizi deneyebilirim ama bu şekilde önermenizin sebebi nedir testo az geliyordur yükseltse tamam peki masteron düşürme sebebi nedir

Tamam hocam zaten konuyu açma sebebim teste gittiğimde eksik test olmaması prolakfin e2 test free total test shbg baktırıcam lh fsh baktırmasam onlar yerine progesterona baktırsam? Zaten yıllardır kürdeyim lh fsh kapalı bilmediğim bi bağlantısı mı var sertleşmeyle alakalı

Bu durumda enantatın bu eksik sertleşmeye etkisi tam olarak nasıl oluyor hocam

Bence sorun düşük e2 yüzünden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Tony Montana, 42 dakika önce yazdı:

Bence sorun düşük e2 yüzünden 

Bana da öyle geliyor masteron var kürde zaten östrojene yanlış müdahalem olmuştu birde göğüs batmasını geçirene kadar çok tamoks kullandım bazı kişilerde tamoks östrojeni düşürebiliyormuş. E2 çok düştü ve toparlanmasına da kürdeki masteron pek izin vermiyor tahminim benimde o yönde bakalım yarın sabah test

@Tony Montana sizin dediğiniz master düşürüp testo arttırma olayı da mantıklı eğer e2 çok düşükse. Bakalım eğer öyle çıkar bu şekilde yapıcam 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618
Sparta34, 7 dakika önce yazdı:

@Tony Montana sizin dediğiniz master düşürüp testo arttırma olayı da mantıklı eğer e2 çok düşükse. Bakalım eğer öyle çıkar bu şekilde yapıcam 

Evet en iyi sonucu testler üzerinden alırız. Testleri yaptır yolla yine duruma göre hareket edilir 

çözülmeyecek hiçbir şey yok, çok dert etme 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Evet en iyi sonucu testler üzerinden alırız. Testleri yaptır yolla yine duruma göre hareket edilir 

çözülmeyecek hiçbir şey yok, çok dert etme 

Sağolun hocam çok dert etmemeye çalışıyorum yani bu tarz olaylara giriyosan bunları da göze alıcaksın allaha şükür daha beter değil yine işimi görüyo ama normalde daha iyi olduğunu bildiğim için şuan bi yerde bi problem olduğu belli 

@Tony Montana bu arada testlerde kimse progesteronu söylememiş ben ona da baktırıcaktım ama shbg baktırıcam ekstra progesterona da baktırmam gerekir mi sizce baktırıcağım değerler şunlar

• östrojen 
  • prolaktin
  • shbg
  • free testo
  • total test
  • dht yada tsh (bu ikisi konusunda da hangisini görmek daha gerekli olur sizce)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618

Eğer imkanın varsa ekleyebilirsin, elde veri bulunması her zaman iyidir. 
dht ereksiyon ile bağlantılı olduğu durumlar var ama tiroidlerin sanmıyorum fakat hatırladığım kadarıyla tren kullanıyordun bu yüzden tiroidlere baktırmam da sana fayda sağlar. Tren tiroidleri de bozabilen bi ilaç çünkü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Tony Montana, 30 dakika önce yazdı:

Eğer imkanın varsa ekleyebilirsin, elde veri bulunması her zaman iyidir. 
dht ereksiyon ile bağlantılı olduğu durumlar var ama tiroidlerin sanmıyorum fakat hatırladığım kadarıyla tren kullanıyordun bu yüzden tiroidlere baktırmam da sana fayda sağlar. Tren tiroidleri de bozabilen bi ilaç çünkü 

Tamamdır teşekkür ederim tekrar yarın sonuçları alıp paylaşıcam umarım bozuk bişeyler vardır olmaması halinde sorunu aramaya devam etmek zorunda kalıcam :D 

Bu arada geçen sene 7. Ayda yine aynı kürde verdiğim testte tsh 0.49 4.33 aralığında 1.05 çıkmış o zaman bile düşükmüş şuanda daha da düşmüş olabilir sanırım yarın görücez 1.05 seviyesi cinselliğe olumsuz etki edicek kadar düşük bir değer midir acaba

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618
Sparta34, 8 dakika önce yazdı:

Bu arada geçen sene 7. Ayda yine aynı kürde verdiğim testte tsh 0.49 4.33 aralığında 1.05 çıkmış o zaman bile düşükmüş şuanda daha da düşmüş olabilir sanırım yarın görücez 1.05 seviyesi cinselliğe olumsuz etki edicek kadar düşük bir değer midir acaba

İnan tsh ile ilgisi var mı bilemiyorum fakat bi düşüklük varsa ufak bi t3 dokunuşuyla halledilir. Mesele treni ve t3’ü doğru prosedürle kestikten sonra toparlayabilmesi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Tony Montana, 9 dakika önce yazdı:

İnan tsh ile ilgisi var mı bilemiyorum fakat bi düşüklük varsa ufak bi t3 dokunuşuyla halledilir. Mesele treni ve t3’ü doğru prosedürle kestikten sonra toparlayabilmesi

En iyisi yarın test sonuçlarını görelim hocam tsh ıda ekledim ben baktırıcaklarıma düşük tsh da müzdarip olduğum konuya etkisi olduğu yazıyor çok kez tren kullandım hiçbi zaman da troidler için birşey yapmadım çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    110
Sparta34, 6 dakika önce yazdı:

En iyisi yarın test sonuçlarını görelim hocam tsh ıda ekledim ben baktırıcaklarıma düşük tsh da müzdarip olduğum konuya etkisi olduğu yazıyor çok kez tren kullandım hiçbi zaman da troidler için birşey yapmadım çünkü

TSH'ın doğrudan libidoya etkisi olmaz ama dolaylı yoldan prolaktin, testo ve serbest testo gibi hormonlara etki edebiliyor ayrıca tiroid hormonları damar sağlığı için de önemli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618

Kesinlikle, test sonuçları bize gerekeni verecek 

ben de 7-8 haftadır tren alıyorum yeni ekledim t3 ama adalem biraz söndü size verdim gibime geliyor. Bir de ben test yapmadan ekledim o yüzden senin için böyle daha iyi olacak, mantıklı hareket ederiz 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    27
Tony Montana, 13 dakika önce yazdı:

Kesinlikle, test sonuçları bize gerekeni verecek 

ben de 7-8 haftadır tren alıyorum yeni ekledim t3 ama adalem biraz söndü size verdim gibime geliyor. Bir de ben test yapmadan ekledim o yüzden senin için böyle daha iyi olacak, mantıklı hareket ederiz 

Hocam neye istinaden eklediniz peki bunca kez tren kullandım hiç eklemedim hata yapmış olabilirim sizin ekleme sebebiniz nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    110

Hocam neye istinaden eklediniz peki bunca kez tren kullandım hiç eklemedim hata yapmış olabilirim sizin ekleme sebebiniz nedir

Genellikle metabolizmayı hızlandırdığı için ekstra yağ yakmak için ekleniyor ama dikkatli kullanmazsan ömür boyu kullanman gerekebilir :) 

Tony Montana, 24 dakika önce yazdı:

T3 dozunu azaltmak ya da carb arttırmak senin işini çözer. Dozu ayarlayamayınca glikojen depoları hızlı boşalıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    618
Sparta34, 38 dakika önce yazdı:

Ya ben mini cut yapmaya başladım, süreci iyice hızlandırsın diye t3 ve metformin ekledim. 5 günde 3 kilo gitti fakat sana şunu söyleyebilirim adalemdeki o canlılık da gitti hatta o yüzden kesiyorum diyeti. T3 ve metformini de keseceğim, sonsuz bulka devam 😅

bir de şunu eklemeliyim her tren kullananda tiroidler bozulacak diye bir şey yok fakat çoğu insanda bozuyor. O yüzden en iyisi test üzerine tiroid eklemesi yapmak eğer ihtiyaç varsa 

Feladel, 25 dakika önce yazdı:

Genellikle metabolizmayı hızlandırdığı için ekstra yağ yakmak için ekleniyor ama dikkatli kullanmazsan ömür boyu kullanman gerekebilir :) 

T3 dozunu azaltmak ya da carb arttırmak senin işini çözer. Dozu ayarlayamayınca glikojen depoları hızlı boşalıyor.

Evet ben bir anda çok fazla Karb düştüm 

t3 dozu çok minimal 25mcg ama onu da keseceğim, en azından bulk sürecinde. Zaten metabolizması hızlı olan biriyim normalde 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mokarper
      Kürlerde günlük proviron kullanımının SHBG'yi baskılayarak serbest testosteron miktarını arttırdığı bazı kaynaklarda yazıyor. Böyle bir şeyi tecrübe eden hiç oldu mu?
    • Yazan: trenbolonavcısı
      Arkadaşlar merhaba iyi forumlar,
      Diyetde Proviron kullanımı sizce mantıklı mı aktif olarak kürdeyim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Provironu gün içinde düşük enerji için kullanmak ve bi tık yorgunluktan düşen libido için kullanmak istiyorum ama önerisi olabilecek başka bişeyler var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Narkozcu1928
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Deca testo küründeyim ilk haftam ama proviron bulamıyorum.
      İzmir’de elinde olan eczane bilen var mı?
      Teşekkürler.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhabalar değerli forum üyeleri,
      Benim bir sorum olacaktı öncelikle herhangi bir steroid kürü yapmadım şuana kadar ama gündelik olarak çok aktif çok yüksek tempoda olduğum bi dönemden geçiyorum. Zaman zaman libidoda dalgalanmalar oluyor bazen çok istekli olurken aynı zamanda sertlik olarak herhangi bir sorun yaşamazken bazen isteğim çok olmadığı için sertleşmede minimal azalmalar yaşayabiliyorum.
      Şu dönem içerisinde proviron kullanımı hem enerjimi arttırmaya hem de sertlik olarak her zamanki formunu korumaya kayda değer bi etkisi olur mu? Aynı zamanda araştırdığım kadarıyla fsh lh döngüsü üzerinde bi baskı olmadığını da okudum.
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: BRABUS
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Cjc 1295 Ghrp 6 SORULARIM:
      Bu kürde östrojenik etkilere karşı hangi koruyucuları kullanmalıyım? Bu koruyucuları ne zaman kullanmalıyım? Bu koruyucuları hangi dozda kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.