Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Canbikmis

Rezz lab. hk. marka 1 ay önce çıkmış! duyan, bilen var mı?

Önerilen İletiler

HesFlash    0
AREN, 1 dakika önce yazdı:

Decasını kullanmadım fakat Tren A. Çalışıyor

Tekrar kür yapsanız yine bununlamı kür planlardınız yoksa daha üst segment marka kullandiginiz oldumu yada tavsiye ettiginiz marka varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AREN    362
HesFlash, 13 saat önce yazdı:

Tekrar kür yapsanız yine bununlamı kür planlardınız yoksa daha üst segment marka kullandiginiz oldumu yada tavsiye ettiginiz marka varmı

Bulabilirsen Bringthon, Deus, Astera ve Arenis Medico 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
AREN, 3 saat önce yazdı:

Brighton öneriyomusun hocam siparişi verdimde içime bi kurt düştü ya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HesFlash    0
AREN, 02.09.2025 - 12:05 yazdı:

Humax buldum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    16
Melihcdmr, 2.09.2025 - 15:11 yazdı:

Brighton öneriyomusun hocam siparişi verdimde içime bi kurt düştü ya 

Kullandınız mı brighton?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
oguuzars, 4 saat önce yazdı:

Kullandınız mı brighton?

Kullandım gayet de güzel verim aldım özellikle fragmenti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Canbikmis, 18.02.2025 - 15:16 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Rezzlab daha çıkalı 1 ay olmuş kullanan vs var mı nasıl bir marka? 

Güncel deneyen varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
oguuzars, 34 dakika önce yazdı:

Brightondan rezze geçtim kullanan var mı ?

Cevremde kullanan yarışmacı arkadaşlarım var. Formları güzel. Ben sadece hediye geldiği için ashwagandasını denedim. Kesinlikle olipmten daha iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    16
Askabar, 36 dakika önce yazdı:

Cevremde kullanan yarışmacı arkadaşlarım var. Formları güzel. Ben sadece hediye geldiği için ashwagandasını denedim. Kesinlikle olipmten daha iyi 

Çok teşekkür ederim bende testo e mas rimo deneyeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emre12    4

Kür planımda testosunu kullanıyorum 4 hafta sonraki kan tahlilimde testo 1000 çıktı lh fsh de sıfırlanmış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 06.12.2025 - 16:48 yazdı:

Hocam kapsül kokusu olimp gibi yoğun mu? Rengi koyu mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
arnoldşıngırmıngır, 7 saat önce yazdı:

Hocam kapsül kokusu olimp gibi yoğun mu? Rengi koyu mu

Hayır beyaz renkte yoğun bir kokusu yok içimi rahat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 45 dakika önce yazdı:

Hayır beyaz renkte yoğun bir kokusu yok içimi rahat 

Hocam gerçek ashwagandha koyu renkte ve yoğun kokuda olur diye biliyorum. Bu zamana kadar 4 marka kullandım üçü bu şekildeydi. 1 yerden aldığımda sahte ürün çıkmıştı kokusuz beyaz renkteydi iade etmiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
arnoldşıngırmıngır, 13 dakika önce yazdı:

Hocam gerçek ashwagandha koyu renkte ve yoğun kokuda olur diye biliyorum. Bu zamana kadar 4 marka kullandım üçü bu şekildeydi. 1 yerden aldığımda sahte ürün çıkmıştı kokusuz beyaz renkteydi iade etmiştim.

Aynı şekil bendeki nutricost koyu, kokulu bir formda. Beyaz renk hiç görmedim ilginç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
the_escobar, 12 dakika önce yazdı:

Aynı şekil bendeki nutricost koyu, kokulu bir formda. Beyaz renk hiç görmedim ilginç

Bu renk olayı kökü mi yaprak mı kullanıldığına göre değişiyor. Ama ksm66 koyu renk oluyor hep. Ben yerinizde olsam ashwaganda extralarındansa ksm66 kullanırım. Araştırmalarda bahsedilen neredeyse bütün faydaları ksm66 form u için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Askabar, 8 dakika önce yazdı:

Bu renk olayı kökü mi yaprak mı kullanıldığına göre değişiyor. Ama ksm66 koyu renk oluyor hep. Ben yerinizde olsam ashwaganda extralarındansa ksm66 kullanırım. Araştırmalarda bahsedilen neredeyse bütün faydaları ksm66 form u için 

Bende zaten ksm66 kullanıyorum hocam. Dediğiniz gibi koyu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 24 dakika önce yazdı:

Valla hocam olimp ksm66 kullandım rengi koyu kokusu yoğundu, now standart ekstrat kullandım yine koyu renk yoğun kokuydu. Şimdi yeni aldım hitech pharma standart ve ksm66 miks ürün yine o da koyu renk ve yoğun kokulu. Bence rezzlab orjinal ashwagandha değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.622
arnoldşıngırmıngır, 12 saat önce yazdı:

Valla hocam olimp ksm66 kullandım rengi koyu kokusu yoğundu, now standart ekstrat kullandım yine koyu renk yoğun kokuydu. Şimdi yeni aldım hitech pharma standart ve ksm66 miks ürün yine o da koyu renk ve yoğun kokulu. Bence rezzlab orjinal ashwagandha değil.

Ben Orjinal olduğunu savunmadım ki içinde ne var bilmem prep dönemi çok güzel uyumamı sapladı sadece şuan kullanmıyorum zaten. Prepte de hediye geldiği için denedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2

Rezzlab dazzlab bunları deneyen var mi dolumudur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    263

Çer çöp merdivenaltı ürünler aramaya yazarsan çıkar tüm içeriği seç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.

• Yazan: Kadirhanyuce
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Overdose marka bekliyorum bi abiden o da şuan satıcıda böyle bir marka olduğunu söylemiş duyan vesaire varsa yardımcı olabilir mi? Yoksa overdose beklemeye devam edicem.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.