Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mawsqa

Sarms küründe kullanmak için enclomiphene nerden bulunur?

Önerilen İletiler

mawsqa    33

Enclomiphene'i nereden temin edebilirim bildiğiniz herhangi bir yer var mıdır? Araştırdım fakat TR'de yok gibi duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.545
mawsqa, 5 dakika önce yazdı:

Enclomiphene'i nereden temin edebilirim bildiğiniz herhangi bir yer var mıdır? Araştırdım fakat TR'de yok gibi duruyor.

Satıcı ismi paylaşmak yasak. Çok az satıcıda gördüm. Bizde bulamadığımız için klomen kullanıyoruz :) 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
Diver, Şimdi yazdı:

Satıcı ismi paylaşmak yasak. Çok az satıcıda gördüm. Bizde bulamadığımız için klomen kullanıyoruz :) 

Peki döngüdeyken klomen almak mantıklı mıdır? Yabancı forumlarda SARM kürlerindeyken çoğu kişi 4. haftadan sonra enclo kullanmaya başlıyor. Klomen de aynı etkiyi verir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    350
mawsqa, 4 dakika önce yazdı:

Peki döngüdeyken klomen almak mantıklı mıdır? Yabancı forumlarda SARM kürlerindeyken çoğu kişi 4. haftadan sonra enclo kullanmaya başlıyor. Klomen de aynı etkiyi verir mi?

@rastlantisal abi bu konuda tecrübeli rad-140 kullanırken klomen kullanıyordu

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
mawsqa, 3 dakika önce yazdı:

Klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip fakat yan etkileri aynı değil. Enklo daha masum. Döngüdeyken mantıklı bulmuyorum. Sarms kürü bitsin öyle kullanılması mantıklı olur diye düşünüyorum. Redditte gördüğüm kadarıyla sarmstan çıkınca düşük doz enklo kullanıyorlar.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33
Diver, Şimdi yazdı:

Klomenle hemen hemen aynı etkiye sahip fakat yan etkileri aynı değil. Enklo daha masum. Döngüdeyken mantıklı bulmuyorum. Sarms kürü bitsin öyle kullanılması mantıklı olur diye düşünüyorum. Redditte gördüğüm kadarıyla sarmstan çıkınca düşük doz enklo kullanıyorlar.

Peki klomen'in yan etkileri nedir hocam tam olarak?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545
mawsqa, 3 dakika önce yazdı:

Tek duyduğum geçici bulanık görme. Onuda çok az kişide duydum.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
mawsqa, 36 dakika önce yazdı:

Deca diskten sonra 6ay kullanmıştım. 200 mg 1 ay, 100 mg 3 ay, 50 mg 1 ay, 25 mg 1 ay şeklinde tabi tamoxsifen ve başka takviyelerle. Sen benim kadar çok kullanmak zorunda değilsin ben kısır kalmıştım ve geri dönüşüm berbat oldu. Bende yaptıgı yan etkileri ağır halsizlik yorgunluk enerjimin çabuk bitmesi gözlerimde yanma ama kür bittikten 3 ay sonra hiç bir yan etki yada düşük testo fsh lh sorunum kalmamıştı.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    20
Mehmet96, Bir saat önce yazdı:

Deca diskten sonra 6ay kullanmıştım. 200 mg 1 ay, 100 mg 3 ay, 50 mg 1 ay, 25 mg 1 ay şeklinde tabi tamoxsifen ve başka takviyelerle. Sen benim kadar çok kullanmak zorunda değilsin ben kısır kalmıştım ve geri dönüşüm berbat oldu. Bende yaptıgı yan etkileri ağır halsizlik yorgunluk enerjimin çabuk bitmesi gözlerimde yanma ama kür bittikten 3 ay sonra hiç bir yan etki yada düşük testo fsh lh sorunum kalmamıştı.

Bu geçici kısırlığı sarms küründe mi yaşadın hocam detaylandırma şansın var mı ne kullandın ne kadar kullandın doz marka vb. Herkes için referans olması adına yazarsan çok iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    41
parfait16, 1 dakika önce yazdı:

Bu geçici kısırlığı sarms küründe mi yaşadın hocam detaylandırma şansın var mı ne kullandın ne kadar kullandın doz marka vb. Herkes için referans olması adına yazarsan çok iyi olur

Gamma markası isviçre ürünüydü kendi ilaç şirketinden kodları sorgulamıştım orjinaldi yıl 2015’di. 500 testo 200 decayı tek ignede vurdum ve olan oldu zamanla düzelirim dedim 3 igne daha aynı şekilde yaptım 4. iğneyi vurduğumda penisime hiç kan gitmediğini gram ereksiyon olmadığımın farkına vardım hemen ilaçları kestim. 2 ay kadar bi süre bekledim idrarımı yaparken dahil penisimi gram oynatamıyordum. 4-5 defa pct yaptık kaç tane ayrı hocayla hiç bir şekilde fsh lh tepki vermedi. Her neyse bütün umudumu kaybetmiştim 5 yıl sonra yıl 2021’de tekrar kür yaptım 4 ay sürdü. 500 testo 400 primobolon 300 masteron. Kürün içindeyken ergenlik dönemindeki gibi aşırı boşalma ve sertlik kazandım. Kür bittikten sonrada 6 ay pct’de kaldım şuanda hiç kullanmadığım halimden birazcık gerideyim ama erken boşalmıyorum bu yüzden çok mutluyum. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    20
Mehmet96, 10 saat önce yazdı:

Gamma markası isviçre ürünüydü kendi ilaç şirketinden kodları sorgulamıştım orjinaldi yıl 2015’di. 500 testo 200 decayı tek ignede vurdum ve olan oldu zamanla düzelirim dedim 3 igne daha aynı şekilde yaptım 4. iğneyi vurduğumda penisime hiç kan gitmediğini gram ereksiyon olmadığımın farkına vardım hemen ilaçları kestim. 2 ay kadar bi süre bekledim idrarımı yaparken dahil penisimi gram oynatamıyordum. 4-5 defa pct yaptık kaç tane ayrı hocayla hiç bir şekilde fsh lh tepki vermedi. Her neyse bütün umudumu kaybetmiştim 5 yıl sonra yıl 2021’de tekrar kür yaptım 4 ay sürdü. 500 testo 400 primobolon 300 masteron. Kürün içindeyken ergenlik dönemindeki gibi aşırı boşalma ve sertlik kazandım. Kür bittikten sonrada 6 ay pct’de kaldım şuanda hiç kullanmadığım halimden birazcık gerideyim ama erken boşalmıyorum bu yüzden çok mutluyum. 

Geçmiş olsun hocam enjeksiyondan anlamıyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama tecrübeleri paylaşmak iyidir👍🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: emirucar
      Dostlar merhaba,
      2,5 yıldır doğal olarak spor yapmaktayım ve doğallıktan da çok taviz vermeden basit ürünler kullanmaya karar kıldım. Bundan dolayı sarm veya steroid gibi hpta etkisi olan androjenik ilaç kullanmayacağım. Hem yabancı sitelerde ve yurtdışındaki pazarlarda Türkiye’de yalnızca bir iki markada bulunan enclomiphene çok sevilen ve kullanılan bir ürün. Herhangi bir baskılama vesaire yapmadan ve sağlığı bozmadan da testoyu ve sperm kalitesini oldukça artıran bir ürün.
      Yalnız anabolik pek bir etkisi yok. Bunun yanına gh ve igf1 artıran anabolik etkisi daha yüksek MK677 koyarak basit bir kür yapsam mantıklı olur mu? İştah sorunum olduğundan mk burda da işimi görür. Testonun doğal artışı da kas kazanımı ve anabolik etkiyi hızlandırcağından mk ile sinerjistik çalışır mı?
      Planlama:
      İlk 15 gün yalnız enclomiphene, Kalan 45 gün enclo + mk. Planlamanın böyle olmasının sebebi tamamen ürünlerin bir kutusundaki tablet miktarıyla ilgili. Enclomiphene igf ve gh üzerine inhibitasyon ve baskılama yapıyor, mkyı yanında alırsam bu etkilerini mknın igf ve gh salınım etkileriyle giderip daha iyi etki görülebilir mi. Burada ciddi bir sarm veya steroid kürü kadar kas kazanmak amaç değil. 
    • Yazan: Mr360
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Lawless labs rad-140 Lawless labs Enclomiphene Sipariş ettim tr de yurt dışı malları satan bi sayfadan. Enclomiphene e 8 hafta sonra aralıklı 12,5 mg olarak almayı planlıyorum pct için sizce yeterli olur mu ekstra bir şeyler eklemeli miyim? Ekstra himalaya karaciğer koruyucu ekledim. Lawless labs ın kendisine sorduğumda tr deki firmanın gerçekten distribütör olduğunu öğrendim ondan sonra alışverişi yaptım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.