Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mark

Blackdragon büyüme hormonu (hgh) kullanan var mı?

Önerilen İletiler

mark    20

Merhaba arkadaşlar,

Black Dragon'un growth'u Somatropin kullanan var mı aranızda? 100 IU 150 dolar bandında.

Cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Elixir    3

Meditech kullanıyorum test sonucumda geno kullandığım zamandan daha fazla bir sonuç çıktı ve aktif devam ediyorum kullanmaya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

eczane tercih etmeni öneririm çalışması garanti olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67
Tr3n, 48 dakika önce yazdı:

eczane tercih etmeni öneririm çalışması garanti olur 

Eczanede yok artık nasil tercih edecek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Eczanede yok artık nasil tercih edecek 

bulabilene var ben eczane ürünlerini kullanıyorum pfizer genotropin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    20
gönderildi (düzenlendi)
Emin982, 11 dakika önce yazdı:

Bende merak ediyorum forumda araştırdım çok bilgi bulamadım markayla ilgili artık deneyip göreceğiz.

ben alıcam paraya kıyıp 6 üniteden başlıcam günlük blackdragon güzel markadır bu arada igf sini denemiştim yıllar önce ghsine bakacağız şimdi

tarihinde mark tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
Emin982, 30 dakika önce yazdı:

Bende merak ediyorum forumda araştırdım çok bilgi bulamadım markayla ilgili artık deneyip göreceğiz.

Bende almayı düşünüyorum tecrübelerinizi aktarın lütfen :) imkan varsa kan tahlili yaptırıp paylaşırsanız süper olur 🙏🏻

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    4
mark, 12.02.2025 - 14:44 yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Black Dragon'un growth'u Somatropin kullanan var mı aranızda? 100 IU 150 dolar bandında.

Cevaplar için teşekkürler. :)

Ben iki haftadır kullanıyorum günde 4iu ne zaman sağlam bi etki görürüm bilmiyorum ilerleyen günlerde yazarım 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    344
Emin982, 38 dakika önce yazdı:

Kanka bakalım benim beslenme hiç bir zaman dört dörtlük gitmiyor pilavımı etimi tavuğumu yumurtamı yiyorum ama canım bir şey çekerse onuda yiyorum. Ramazan bitene kadar testo bolde düz devam ramazandan sonra açıcam motorları.

Tony Montana, 10 dakika önce yazdı:

Benim de diyet dışı aynen böyle çok kasmaya gerek yok, yarışmıyoruz sonuçta 

Hayattan zevk almak lazım abiler natural olarak da kürdeyken de. Bence en doğrusunu yapıyoruz

• Alkış 1
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    20
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Birde hgh olan 170$ mı kullandığın somatropin 150$ mı ? Görsel paylaşırsan çok sevinirim.

ikisinin ne farkı var ki ikiside gh değilmi alıcam bende bu arada stok yokmuş adamda bi sonraki ay 400iu kadar alıcam günde 5 ünite den 2 buçuk ay götürür beni:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
Melihcan07, 2 saat önce yazdı:

Ben iki haftadır kullanıyorum günde 4iu ne zaman sağlam bi etki görürüm bilmiyorum ilerleyen günlerde yazarım 

2 ay SONRA baktın cilt kaliten arttı yağ yaktın citirdan ölçüde yükselmeler oldu ozaman etki görmüşsündür demek oluyor 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    4
Tr3n, 17.02.2025 - 17:58 yazdı:

2 ay SONRA baktın cilt kaliten arttı yağ yaktın citirdan ölçüde yükselmeler oldu ozaman etki görmüşsündür demek oluyor 

Hocam bi sorum vardı bildiğim kadarıyla growth kullanırken süt ve süt ürürmleri tüketilmiyodu whey proteinde dahilmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
Melihcan07, 20 dakika önce yazdı:

Hocam bi sorum vardı bildiğim kadarıyla growth kullanırken süt ve süt ürürmleri tüketilmiyodu whey proteinde dahilmi 

kullanabilirsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Melihcan07, 17.02.2025 - 15:13 yazdı:

Nasıl etki aldın acaba bende bu hafta sipariş verecem acaba 2 gün kargoda bozuluyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
fatman, Bir saat önce yazdı:

Nasıl etki aldın acaba bende bu hafta sipariş verecem acaba 2 gün kargoda bozuluyor mu

toz olarak geliyor 30 gün dayanır toz haldeki peptit oda ısısında .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
ardas, 13 dakika önce yazdı:

toz olarak geliyor 30 gün dayanır toz haldeki peptit oda ısısında .

Bu chatgpt adami cok tribe sokuyor 3 günde bozulur diyor oda ısısında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
fatman, Bir saat önce yazdı:

Bu chatgpt adami cok tribe sokuyor 3 günde bozulur diyor oda ısısında 

öyle olcak olsa adamlar zaten çözdürüp gönderir 😀 .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.