Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Kür içi kullanılması gereken vitaminlerin dozu ne olmalı?

Önerilen İletiler

Sparta34    25

Herkese selamun aleyküm tekrardan.

Sormak istediğim bir konu var kür içi almamız gereken vitaminlerin dozu ne olmalı internette arattığımızda yada ilaç üstündeki verilere baktığımızda sıradan insan için olan dozlar yazıyor bizim için bu dozlar hangi vitaminde ne kadardır bilgi verebilir misiniz. Ayrıca kür içi libido sertleşme vb cinsel manada yardımcı takviye olarak vitamin yada aktar ürünü olarak neler eklenebilir.

Vakit ayıran herkese teşekkürler iyi forumlar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    102

Yeşilliklerini düzgün tüketiyorsan önerilen miktarda multivitamin kullanabilirsin. Bunlara ek olarak omega,d3-k2, magnezyum ve çinko eklenebilir. Kür içi ve sonrası cinsel destek için @SERKO hocanın bitkisel kürünü yapabilirsin. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
Sparta34, Bir saat önce yazdı:

Herkese selamun aleyküm tekrardan.

Sormak istediğim bir konu var kür içi almamız gereken vitaminlerin dozu ne olmalı internette arattığımızda yada ilaç üstündeki verilere baktığımızda sıradan insan için olan dozlar yazıyor bizim için bu dozlar hangi vitaminde ne kadardır bilgi verebilir misiniz. Ayrıca kür içi libido sertleşme vb cinsel manada yardımcı takviye olarak vitamin yada aktar ürünü olarak neler eklenebilir.

Vakit ayıran herkese teşekkürler iyi forumlar. :)

a.s dostum

• 1000 -2000 mcg c vitamini
  • 30-50 mg çinko
  • 1000-3000 mg balık yağı
  • 250-500 mg magnezyum 
  • b kompleks vitaminleri
  • 500-1000 mg milk thistle
  • 100-300 mg enginar özü
  • 1000 iu d vitamini

ayrıca libido ve sertleşmeye destek arkadaşlarında dediği gibi bitkisel kürlerimi inceleyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
SERKO, Bir saat önce yazdı:

a.s dostum

• 30-50 mg çinko
  • 250-500 mg magnezyum 
  • b kompleks vitaminleri
  • 100-300 mg enginar özü
  • 1000 iu d vitamini

ayrıca libido ve sertleşmeye destek arkadaşlarında dediği gibi bitkisel kürlerimi inceleyebilirsin

Bitkisel kürünüzün ss ini dün aldım hocam vitaminlerl güzelce tekrar almak için araştırıyorum bayadır aksatıyorum yeşillikte tüketmiyorum maalesef. Yalnız bitkisel kürünüzden biraz çekiniyorum ben naturelken de hali hazırda kürdeyken de libidosu gerçekten yüksek bi insanım ki bunu yakınarak söylüyorum zor bir durum bazı arkadaşlar kızabilir biz olamıyoruz sen fazlasından yakınıyosun diye :D bu bitkisel kürünüzün beni iyice ateşlemesinden çekiniyorum açıkcası ben daha çok uçurucu değil de sağlıksal onarımsal açısından birşeyler eklemek istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002
Sparta34, 39 dakika önce yazdı:

Bitkisel kürünüzün ss ini dün aldım hocam vitaminlerl güzelce tekrar almak için araştırıyorum bayadır aksatıyorum yeşillikte tüketmiyorum maalesef. Yalnız bitkisel kürünüzden biraz çekiniyorum ben naturelken de hali hazırda kürdeyken de libidosu gerçekten yüksek bi insanım ki bunu yakınarak söylüyorum zor bir durum bazı arkadaşlar kızabilir biz olamıyoruz sen fazlasından yakınıyosun diye :D bu bitkisel kürünüzün beni iyice ateşlemesinden çekiniyorum açıkcası ben daha çok uçurucu değil de sağlıksal onarımsal açısından birşeyler eklemek istiyorum

dostum herkezin libidosu kendine :D şaka bir yada bitkisel kürü bende kullanıyorum çok nadir keserim benim de libido ne yerde ne gökte libido+plus gibi birşey oldu ciddi rahatsiz ediyor farkındayım ama ben bu döngüye aliştım ayrıca kürü sadece libido için düşünme,biz bu kürü daha uzun sertleşme,kaliteli sperm sayısı,lh ve fsh sağlığı gün içinde daha dinamik tabiri caizse fişek gibi hissetmek içinde kullanıyoruz,ateşleşin boşver fazla ateş yangın çıkarır ama olsun çıksın muhtemelen daha gençsin sonunu düşünen kahraman olamaz B|

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    25
SERKO, 2 saat önce yazdı:

a.s dostum

• 30-50 mg çinko
  • 250-500 mg magnezyum 
  • b kompleks vitaminleri
  • 100-300 mg enginar özü
  • 1000 iu d vitamini

Abi kürdeyken 500 mg üzeri c vitamini  kas gelişimine olumsuz etki ediyor düşüncesi var senin fikrin nedir ayrıca yüksek mg bolde küründe b vitamini gerekli midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

ben hiç öyle birşey duymadım ve hep 1000 mcg c vitamini alırım 

yüksek bolde kürlerinde haftada 2 gün b kompleks alınabilir fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü her ikiside kırmızı kan hücrelerini arttırıyor

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25
SERKO, Bir saat önce yazdı:

dostum herkezin libidosu kendine :D şaka bir yada bitkisel kürü bende kullanıyorum çok nadir keserim benim de libido ne yerde ne gökte libido+plus gibi birşey oldu ciddi rahatsiz ediyor farkındayım ama ben bu döngüye aliştım ayrıca kürü sadece libido için düşünme,biz bu kürü daha uzun sertleşme,kaliteli sperm sayısı,lh ve fsh sağlığı gün içinde daha dinamik tabiri caizse fişek gibi hissetmek içinde kullanıyoruz,ateşleşin boşver fazla ateş yangın çıkarır ama olsun çıksın muhtemelen daha gençsin sonunu düşünen kahraman olamaz B|

Doğru diyorsun hocam :D bakalım cumartesi bu ürünleri sorucam konunuzu baya okudum heryerde bulunamayan ürünler olabiliyormuş güzel bi aktar var yakınımda bu arada dediğin gibi sertliği daha uzun sürdürebiliyorsak kesinlikle deniyicem herşey iyi hoş ama bi o naturel zamanlardaki gibi uzun süremiyor maalesef

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

@Sparta34ben bu işi hem bitkisel kürle hemde psikolojik olarak çözdüm ayrıca ben 41 yaşındayım ve emil ol 20 lerde gibiyim

bana güven en az 3 ay kullan ve farkı gör 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Sparta34, 26 dakika önce yazdı:

Doğru diyorsun hocam :D bakalım cumartesi bu ürünleri sorucam konunuzu baya okudum heryerde bulunamayan ürünler olabiliyormuş güzel bi aktar var yakınımda bu arada dediğin gibi sertliği daha uzun sürdürebiliyorsak kesinlikle deniyicem herşey iyi hoş ama bi o naturel zamanlardaki gibi uzun süremiyor maalesef

SERKO, 24 dakika önce yazdı:

bana güven en az 3 ay kullan ve farkı gör 

Ben de yapalı 2 hafta olacak. Başlamadan önce testo biraz düşüktü herhalde son bir haftadır filan enerji artışıyla beraber modum da düzelmeye başladı. Daha ilerleyen zamanlarda tam etkisini görmeye başlarım. Tek sıkıntım 1 kavanoz keçi boynuzu ile fazla katı oldu. Bir sonraki partide 2 kavanozla yapacağım :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

süper tahmin ettiğim gibi olmuş etkileri ayrıca 2 kavanoz değilde 1 buçuk yap formulü çok bozmayalım @Feladel

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
Feladel, 18 dakika önce yazdı:

Ben de yapalı 2 hafta olacak. Başlamadan önce testo biraz düşüktü herhalde son bir haftadır filan enerji artışıyla beraber modum da düzelmeye başladı. Daha ilerleyen zamanlarda tam etkisini görmeye başlarım. Tek sıkıntım 1 kavanoz keçi boynuzu ile fazla katı oldu. Bir sonraki partide 2 kavanozla yapacağım :D 

katı olması çok normal hocam nivalis 800 gr olanını kullanınca daha iyi oluyor sıvılaşıyor diğerleri hep 640 gr 

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
SERKO, 45 dakika önce yazdı:

süper tahmin ettiğim gibi olmuş etkileri ayrıca 2 kavanoz değilde 1 buçuk yap formulü çok bozmayalım @Feladel

EmreGundi, 38 dakika önce yazdı:

katı olması çok normal hocam nivalis 800 gr olanını kullanınca daha iyi oluyor sıvılaşıyor diğerleri hep 640 gr 

O zaman bir dahaki sefere 1.5 kavanozla yaparım. Karıştırırken kıvamı normaldi. Ertesi gün otlar bütün suyu çekince toprak kıvamına gelmiş :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    25

@SERKO hocam selamlar burda konuştuğumuz üzere bitkisel v2 kürünü hazırlıyorum kafama takılan birşey var sal palmetto dht düşürmeye yardımcı bi ürün bildiğim kadarıyla bizim libido artışı ve sertleşme konusu açısından yararı nedir? Dht düşürmek bildiğim kadarıyla cinselliği bozan bir durum 

Sparta34, 17 saat önce yazdı:

@SERKO hocam selamlar burda konuştuğumuz üzere bitkisel v2 kürünü hazırlıyorum kafama takılan birşey var sal palmetto dht düşürmeye yardımcı bi ürün bildiğim kadarıyla bizim libido artışı ve sertleşme konusu açısından yararı nedir? Dht düşürmek bildiğim kadarıyla cinselliği bozan bir durum 

Bu arada keçi boynuzunun gramı kaç olması doğru karışım için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

evet yüksek mg lerde dht düşürür ama bitkisel kürde ki saw çok yüksek oranda değil ayrıca saw sperm sayı ve hareketliliğini arttırır.

Bu arada keçi boynuzunun gramı kaç olması doğru karışım için

minimum 800 gram olmalı

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Selamun aleyküm arkadaşlar.
      Araştırmama rağmen bulamadım vitaminlerin vücut için önemi biliniyor fakat bizim gibi kişilerde vitaminlerin kas gelişimi açısından bi önemi var mı yada ne derece var. Açıkcası vitaminlere pek önem vermiyorum bundan dolayı sormak istedim eğer gerçekten hatrı sayılır bir faydası varsa kas gelişimine yada alınmamasının kas gelişimine zararı dikkate alınıcak kadar fazlaysa vitaminleri temin edicem.
      İyi forumlar
    • Yazan: aliturapp
      Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?
      Perşembe günü eGRF, D, A, demir ve b12 testleri vereceğim.
      SORUM:
      Cinsellik bu kan değerlerini etkiler mi?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: zergi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde mct grupları olarak neler kullanmalıyım? Harici bu vitamin kombinasyonu dışında önerdiğiniz bitkisel ürün var mıdır?

KÜR İÇERİĞİM:
      testo p. bolde masteron VİTAMİN GRUPLARI:
      multivitamin omega3  ve ecoprin önerdi (100 mg her gün 1 tablet) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Nuri3560
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hap olan vitaminleri su içine döküp karıştırma etkisini azaltır mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba hayırlı günler herkese,
      Testo enantat , boldenon, trinabol , tren enantath ve masteron kürü için  günlük
      ●Milk thistle 200 mg 4 tablet
      ●Enginar extratı 820 mg  1 tablet
      ●Omega 3 2000 mg 1 tablet
      ●Magnezyum koplex 125 mg 1 tablet
      ●D3,k2 1000 uı  1 tablet
      ●C vitamini 1000 mg 1 tablet
      ●Selenium 100 mcg  2 tablet
      ●Saw palmetto 1 tablet
      ●B copleks  1 tablet
      ● Multi vitamin 1 tablet 
      vitaminleri ve koruyucuları kullanmayı düşünüyorum, fazla veya eksik birşey var mı acaba

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.